تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 330 از 1042 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه dehghani_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شاتل 256 استفاده ميكنم نهايتا 32 كيلو بايت دانلود ميكنه . بد نيست راضي هستم . قبلا 256 وايرلس داتك استفاده ميكردم افتضاح بود. نهايتا 20 كيلو دانلود . البته ظهر ها قطع ميشد. الان شاتل هم ظهر ها يه كم سرعتش مياد پايين

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان نت و شبکه

باز هم خدمت رسیدم ، برای چند مورد ...
    دفتر قبلی ما ، چند مدتی است که جاش عوض شده ، یکی از بچه ها می گفت که می خواستن سرویس بگیرن ، زنگ زدن داتک ، برای 256 ، اما داتک گفته تا اطلاع ثانوی ، هیچ خطی رانژه نمی شه ، می خوان سرویس هاشون رو تغییر بدن ، اون ها هم می خوان حجمی ارایه کنن من بعد
    البته من فقط دارم نقل قول می کنم ، خودم هنوز خبر نگرفتم از داتک
    *** الآن یه پست هم تو داتک میزنم ، ببینم اون طرف بچه ها چیزی می دونن یا نه ...

می خواستم ببینم چجوریاست ، این سیاست کلی هست آیا ؟
    دقت کنید ، می بینید که همه شرکت ها ، دیگه نا محدود نمی دن ، همه دارن حجمی می دن، اگه این خبر صحت داشته باشه ، تنها شرکتی که می مونه ، فعلا سپنتا هست ( اگه اشتباه نکنم ) تا جایی که یادمه ، دیگه هیچ شرکتی ، نا محدود نمی ده ....

من فکر می کنم این سیاست کلی ، هماهنگ با اون محدودیت 128 کیلویی هست ....
    دیدن ملت دارن گر و گر می رن 256 و 512 می گیرن و حال می کنن ، این کار رو می کنن ، تا دیگه کسی دستش به دانلود نرسه

البته من فکر می کنم ، امیدوارم این گونه نباشه ، چون اون وقته که دیگه دخل همه ما اومده ...

*** حداقل با این کار تو باهنر همه شرکت ها حجمی هستن ، رقابت تو این زمینه بیشتر می شه ، اون وقته که خوش به حال من می شه

از شوخی گذشته ، امیدوارم من در اشتباه باشم .

مرسی
    یا حق

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دفتر قبلی ما ، چند مدتی است که جاش عوض شده ، یکی از بچه ها می گفت که می خواستن سرویس بگیرن ، زنگ زدن داتک ، برای 256 ، اما داتک گفته تا اطلاع ثانوی ، هیچ خطی رانژه نمی شه ، می خوان سرویس هاشون رو تغییر بدن ، اون ها هم می خوان حجمی ارایه کنن من بعد

دقت کنید ، می بینید که همه شرکت ها ، دیگه نا محدود نمی دن ، همه دارن حجمی می دن، اگه این خبر صحت داشته باشه ، تنها شرکتی که می مونه ، فعلا سپنتا هست ( اگه اشتباه نکنم ) تا جایی که یادمه ، دیگه هیچ شرکتی ، نا محدود نمی ده ....

دیدن ملت دارن گر و گر می رن 256 و 512 می گیرن و حال می کنن ، این کار رو می کنن ، تا دیگه کسی دستش به دانلود نرسه

البته من فکر می کنم ، امیدوارم این گونه نباشه ، چون اون وقته که دیگه دخل همه ما اومده ...

*** حداقل با این کار تو باهنر همه شرکت ها حجمی هستن ، رقابت تو این زمینه بیشتر می شه ، اون وقته که خوش به حال من می شه

مرسی
    یا حق
    سلام بر معین بزرگوار

آقا انشاءالله که اینطور نیست که اگر اینطور باشه ....

من امروز یه زنگ میزنم داتک میپرسم خبرشو بهتون میدم! انشاءالله که کذب محض است

ویرایش :

بله مثل اینکه یه خبرایی شده!
    ازشون پرسیدم! گفت یه اتفاقاتی قراره بیافته. گفتم مثلا چی ! گفت تعرفه های جدید به دستمون نرسیده هنوز. گفتم کلا ماهیت سرویسهای شرکت عوض میشه !؟ گفت چیزی اعلام نکردند هنوز ولی حجمی به سرویسها اضافه میشه. گفتم حجمی در کنار نامحدود یا نه، کلا همه ی سرویسها میشه حجمی !؟ گفت: نمیدونم به ما چیزی نگفتند. پرسیدم پس کی باخبر میشید؟ گفت: هفته ی آینده تکلیف همه چیز روشن میشه

خدا به ما معتادین دانلود نامحدود رحم کنه
    Last edited by mostafaeshghi; 11-02-2009 at 14:06.

4. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام بر معین بزرگوار
    ویرایش :
    ازشون پرسیدم! گفت یه اتفاقاتی قراره بیافته. گفتم مثلا چی ! گفت تعرفه های جدید به دستمون نرسیده هنوز. گفتم کلا ماهیت سرویسهای شرکت عوض میشه !؟ گفت چیزی اعلام نکردند هنوز ولی حجمی به سرویسها اضافه میشه. گفتم حجمی در کنار نامحدود یا نه، کلا همه ی سرویسها میشه حجمی !؟ گفت: نمیدونم به ما چیزی نگفتند. پرسیدم پس کی باخبر میشید؟ گفت: هفته ی آینده تکلیف همه چیز روشن میشه
    تسلیت بنده رو پذیرا باش ....

این طوری ، عملا قیمت پهنای باند ، گرون تر می شه فقط ، و نیز این که در قسمت نامحدود ، رقابت کمتر می شه و اوضاع نامحدود رو خدا می دونه به کجا خواهد کشید ....
    تا الآن اگه کسی نا محدود می پرسید ، می گفتم داتک بدک نیست ، سرعت خوب ، قیمت خوب ، 256 ، اما الان ( تازه اگه داتک نا محدود هاش رو بذاره باشه ، که با این کار گرون تر خواهد کرد ، احتمالا ) باید بابت یه سرویس 128 ، ماهی 30 تومان پیاده شیم ....
    همه این ها در حالیه که همین یک دو هفته پیش بود ، که یه طرف فیبر نوری رو جنوب افتتاح کردن ، و پهنای باند مملکت مون ، عملا 2 یا 3 برابر شده بود ( علی الحصاب ، می گفتن اگه کامل بهره برداری بشه ، بیشتر هم میشه )
    *** کاشکی یکی پیدا می شد و یه دستی به سر و روی این آشفته بازار می کشید

مرسی
    یا حق

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی
    یا حق
    سلام بر معین بزرگوار

ویرایش :

تسلیت بنده رو پذیرا باش ....

این طوری ، عملا قیمت پهنای باند ، گرون تر می شه فقط ، و نیز این که در قسمت نامحدود ، رقابت کمتر می شه و اوضاع نامحدود رو خدا می دونه به کجا خواهد کشید ....
    تا الآن اگه کسی نا محدود می پرسید ، می گفتم داتک بدک نیست ، سرعت خوب ، قیمت خوب ، 256 ، اما الان ( تازه اگه داتک نا محدود هاش رو بذاره باشه ، که با این کار گرون تر خواهد کرد ، احتمالا ) باید بابت یه سرویس 128 ، ماهی 30 تومان پیاده شیم ....
    همه این ها در حالیه که همین یک دو هفته پیش بود ، که یه طرف فیبر نوری رو جنوب افتتاح کردن ، و پهنای باند مملکت مون ، عملا 2 یا 3 برابر شده بود ( علی الحصاب ، می گفتن اگه کامل بهره برداری بشه ، بیشتر هم میشه )

مرسی
    یا حق
    ای کاش دست بود ....بیشتر شبیه گیتوتین است .....
    حالم به کل بد شد اگر اینجوری بشه که رسما با امدن محدودیت حجمی یا تغییرات قیمت می رم شاتل چون همین الانش کلی به منipw دار داره فشار میاد ...حجمی هم بخوان بکنن که دیگر عمرا ارزش ادامه شارژ رو داشته باشه....

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر قرار باشه داتک سرویس هاش رو به کلی محدود کنه ، من حاضرم پول بیشتر بدم برم از یه شرکت دیگه سرویسی بگیرم که نامحدود باشه . من از محدودیت حجمی متنفرم !

تایید میشه !

هر وقت یه دستی به سر و روی کل مملکت کشیده شد ، به سر و روی این آشفته بازار اینترنت ایران هم کشیده میشه !!!

9. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان به غیر از دو شرکت که جای دیگه ای که اینترنت نامحدود نمیده که

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با عرض پوزش از دوستان

ولی بنده اعتقاد دارم حجمی بشه سرویس و سرعت پیج و حتی سرعت دانلود بهتر میشه

خیر سرشون 256 دارم اونم چند کاربره
    55 تومن ماهی میدم
    سرعت دانلودم تو بهترین حالت 35 هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان به غیر از دو شرکت که جای دیگه ای که اینترنت نامحدود نمیده که
    بابا حالا که هنوز هیچی معلوم نیست !

من این سه تا گزینه رو دیدم که نامحدود دارن :

Sepanta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Oracle
    کد:
    Asiatech
    کد:
    درباره Oracle دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که به اشتراک بذارن !

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

درباره oracle دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که به اشتراک بذارن !
    به نظرم یه جورایی زیر دست داتک باشه(با توجه به اینکه قیمتاش مثله هم هستن)
    اگه داتک سرویسشو تغییر بده اوناهم مجبورن تغییر بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •