تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 577 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بسیار ساده و راحت

ابتدا بسته را در یک فولدر از حالت فشرده در بیاورید، بعد در ترمینال وارد فولدر شوید و دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    بدیهی است بسته های ضروری را باید نصب کرده باشید
    کد:
    و یا از دستور
    sudo apt-get install built-essential
    انتظار می ره وقتی سوالی پیش می آید اول در فهرست مطالب دنبالش بگردید:

کد:
    دوم، ببینید هر برنامه ممکن هست چندین وابسته داشته باشه، شما برای نصب باید اون وابستگی ها رو از بین ببرید ( با نصب اونها ) حالا اولا شما نیاز نیست حتما فایل سورس یک برنامه رو بگیرید، می تونید از فایلهای .deb استفاده کنید که در سایت مخازن اوبونتو هستند:
    کد:
    اما حالا برخی ممکن هست مشکل شما رو داشته باشند، یعنی سیستمشون به اینترنت متصل نباشه! برای اونها برنامه های زیادی هست ( که باز یک جستجوی ساده شما رو به جواب در همین انجمن می رسوند ) مانند دو برنامه ی زیر:

wget که می تونید توضیحات کامل رو در دو سایت زیر بگیرید:
    کد:
    و
    کد:
    Sushi, huh? نام برنامه ی دیگری است برای همین منظور:
    کد:
    این برنامه ها در واقع باید در دو سیستم نصب شوند ( هر دو برنامه قابلیت نصب روی ویندوز و لینوکس رو دارند ) یک سیستم به اینترنت متصل و دیگری بدون شبکه! در روی سیستم متصل به شبکه این برنامه ها، بسته های مربوطه را دانلود می کنند و با انتقال اونها به سیستم دیگر در سیستم دوم نصب می شوند.

که فکر کنم مشکل شما رو کاملا حل می کنند.
    سلام...

taia جان این پست دوم تقریباً کامل بود ، بخش دومشو کامل فهمیدم ، فقط اینکه همین پکیج هایی که با Terminal میگید دانلود کنیم ، کجا میرن؟ یعنی راهی برای استفاده ی این دانلود ها در یه سیستم دیگه هست؟ میشه بک آپ گرفت ازشون؟ این بک آپ رو میشه جای دیگه استفاده کرد؟ نحوه ی بک آپ گیری از پکیج ها توی فهرست مطالب هست؟
    اگر هم بک آپ نمیشه گرفت ، راهی هست آخرین ورژن تمام این برنامه ها رو deb. اش رو پیدا کرد؟ تو همون سایتی که معرفی کردین هست؟ اون فایل های وابسته چی میشن؟

مرسی...

2. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض مشکل در لود نشدن برخی libraryها موقع اجرای دستورات در خط فرمان لینوکس

سلام

من تازه برنامه نویسی توی لینوکس رو شروع کردم، در حال حاضر از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده می¬کنم و اون روی Virtual Machine نصب کردم ولی ویندوز هاستم اکس پی هست.
    توی محیط خط فرمانی کار می کنم، یعنی روی لینوکس SSH رو نصب کردم و توی ویندوز با PuTTY به لینوکسِ روی VM وصل می¬شم و دستورات رو توی پوتی می¬نویسم. یعنی توی پوتی با استفاده از vim برنامه نویسی می¬کنم.
    حالا یه مشکلی دارم:
    وقتی توی پوتی با کاربر root وارد می¬شم، هر دستوری رو که می¬خوام اجرا کنم یه ارور عدم لود library بهم می¬ده مثل موارد زیر:
    کد:
    در صورتی که وقتی با یوزر یه کاربری که توی سیستم تعریف کردم، وارد می¬شم این مشکل رو ندارم!
    لطفا بفرمایید چه طوری می¬تونم این مشکل لود نشدن library ها رو توی لینوکس حل کنم؟

با تشکر

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نصب fingerprint در ابونتو ۱۰.۰۴

سلام دوستان
    من به تازگی اوبونتو ۱۰.۰۴ رو رو لپتاپم(dell vostro 1320) نصب کردم اما نمی دونم چطوری fingerprint رو نصب کنم لطفا help

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه. ببخشید آخه من تازه وارد هستم یک هفته هست که نصب کردم اوبونتو رو
    نمی دونم چرا تو smplayer زیرنویس ها رو به صورت حروف جدا جدا و برعکس نشون میده.libfribidi 0.20 رو هم نصب کردم encode رو هم گذاشتم رو arabic cp1256.فونت هم san serif. باز هم درست نشد. تو totem player درست نشون میده ولی تو smplayer خرابه.ممکنه بگید چجوری باید نصبش کنم
    ممنون
    این مشکلم هم حل شد. مشکل از libfribidi نبود. mplayer رو آپدیت کردم درست شد. ‍به نظرم اگه اینو تو ‍پست اول اضافه کنید خیلی خوب میشه. چون همه جا نوشته باید libfribidi رو نصب کنید و اشاره ای به این مساله نشده بود

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بسته های دانلود شده در این مسیر قرار می گیرن:

کد:
    میتونید به صورت دستی و یا توسط نرم افزار APTonCD از این فایل ها بکاپ بگیرید. این برنامه رو میتونید از طریق مخازن نصب کنید:

کد:
    بنابراین میتونید بعدا این فایل ها رو در همین مسیر کپی کرده ( با APTonCD هم میتونید این کار رو راحتتر انجام بدید) و بدون دانلود مجدد, بسته های مورد نظر رو نصب کنید.
    یه سوال...

تمام پکیج ها (چه وابسته ، چه اصلی و چه اون هایی که با ترمینال می گیریم ، چه اونایی که با Synaptic می گیریم) توی فولدر archives ذخیره میشه؟ این ذخایر بعد از ریستارت سیستم پاک میشن یا می مونن؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

یه سوال...

تمام پکیج ها (چه وابسته ، چه اصلی و چه اون هایی که با ترمینال می گیریم ، چه اونایی که با Synaptic می گیریم) توی فولدر archives ذخیره میشه؟ این ذخایر بعد از ریستارت سیستم پاک میشن یا می مونن؟
    بله، synaptic صرفا رابط گرافیکی همون دستور apt-get install هست، تمام اون بسته ها در مسیر مربوطه قرار می گیرند، و جواب سوال دوم هم منفی هست، تا زمانی که شما دستور ندهید و یا دستی اقدام نکنید، این فایل ها در فولدر مربوطه خواهند ماند و با ریستارت شدن سیستم پاک نمی شوند.

8. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله، synaptic صرفا رابط گرافیکی همون دستور apt-get install هست، تمام اون بسته ها در مسیر مربوطه قرار می گیرند، و جواب سوال دوم هم منفی هست، تا زمانی که شما دستور ندهید و یا دستی اقدام نکنید، این فایل ها در فولدر مربوطه خواهند ماند و با ریستارت شدن سیستم پاک نمی شوند.
    سلام
    آپدیت های اوبونتو هم در همین مسیر ذخیره میشن؟
    کلا میشه از آپدیت ها هم بکاپ گرفت برای بعد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    آپدیت های اوبونتو هم در همین مسیر ذخیره میشن؟
    کلا میشه از آپدیت ها هم بکاپ گرفت برای بعد؟
    بله، آپدیت ها هم در همون مسیر ذخیره میشوند، و می تونید با کپی اون فایلها برای خودتون یک بکآپ درست کنید، و حتی برای دیگر کامپیوتر ها هم استفاده کنید.

11. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض Ubuntu 10.04 LTS

لینک دانلود برای دوستانی که نمی خواهند از سرور خود کنونیکال به صورت یکپارچه دانلود کنند:

نسخه ی 64 بیتی:
    کد:
    نسخه ی 32 بیتی:

کد:

13. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من با چه دستوری و چطوری درایور گرافیک خودمو نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •