من هنوز به امادگیه 100% نرسیدمراستی نکته ی کنکوری(!) :اسرار = ج سر اصرار = الحاح و پافشاری : دی
الان توی 60 دصدم تا ازمون بعد باید 20 درصد دیگه اماده شم 30 درصد باقی هم برای جمع بندیه
من هنوز به امادگیه 100% نرسیدمراستی نکته ی کنکوری(!) :اسرار = ج سر اصرار = الحاح و پافشاری : دی
الان توی 60 دصدم تا ازمون بعد باید 20 درصد دیگه اماده شم 30 درصد باقی هم برای جمع بندیه
شما تو کار 110% هستید؟: دی
Last edited by amir400; 25-04-2009 at 16:09.
من خودم ازش اجازه گرفتم از خودش هم پرسیدم گفت با ش.ش نمیشه کاری کرد و حالا شما هم بیخیال بشید !
با این توضیحاتی که دادید چه خوبه که همه از توی پستاتون شماره پاک کنید تا افتضاحی به بار نیاد![]()
من خودم رو به سبک علی پروین اماده میکنم : دی
من کارنامه این فرد رو که ازش صحبت میکنید ندیدم، ولی به نظرم نباید باور کرد این جور چیزا رو!
به قول rezaxp:
من خودم تو آزمون های سنجش شرکت میکنم و وقتی وارد جلسه میشیم سوالا با جواباش یه جاست یعنی راحت میشه جوابا رو هم ورداشت و همه رو 100% زد! کسی هم نمفهمه چون فقط 2 نفر مراقبن که از همون اول تا آخر آزمون ، روی صندلی اول سالن نشستن و حرف میزنن!
البته نمیگم این دوستمون هم اینجوریه ولی خوب ...
بهتره اینجور چیزا رو نادیده بگیریم و با پشتکار قوی درس خودمون رو بخونیم ...
توی کنکوره که همه باید خودشون رو نشون بدن و خیلی چیزا معلوم میشه![]()
ای بابا شما چه گیری دادید به این بنده خدا!!!من خودم تو آزمون های سنجش شرکت میکنم و وقتی وارد جلسه میشیم سوالا با جواباش یه جاست یعنی راحت میشه جوابا رو هم ورداشت و همه رو 100% زد! کسی هم نمفهمه چون فقط 2 نفر مراقبن که از همون اول تا آخر آزمون ، روی صندلی اول سالن نشستن و حرف میزنن!
البته نمیگم این دوستمون هم اینجوریه ولی خوب ...
بهتره اینجور چیزا رو نادیده بگیریم و با پشتکار قوی درس خودمون رو بخونیم ...
توی کنکوره که همه باید خودشون رو نشون بدن و خیلی چیزا معلوم میشه
الان لااقل 2-3 صفحه هست که اگه بخونی بحث سر این آقاست
به نظر شما واقعا چیز مهمیه که طرف رتبه اش چنده و چیکار میکنه؟
به فرض اینکه کلکی تو کار باشه(که بعیده)؛این چه سود یا ضرری واسه ما داره؟
گاهی اوقات ما الکی به یه سری چیزا گیر میدیم!!
سلام
این که به ازای هر مقدار ساعت که می خونی 3/1 استراحت کنی الان معقوله؟؟
سلام اگر بتونی به ازای هر 1 ساعت که درس می خونی
منفی یک بیست و چهارم ساعت هم استراحت کنی
اونوقت یعنی در شبانه روز 25 ساعت مطالعه می کنی!
حتما اینو اجرا کن!
سلام.دوستان همشهری عزیز : میخوام جامع سنجش رو ثبت نام کنم.کجا برم؟
سر قبر من عزیز.
مرد حسابی این سواله دیگه .. خوب باید بری سایتش یا مدرستون یا همون که گفتم سر قبر بنده !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)