اينم سايتش حالشو ببر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم سايتش حالشو ببر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب ردینگ خیلی سبز الان اصفهان اومده؟؟؟؟
صد در صد تایید میشه . البته کتاب بدی نیستا . خیلی خوبه .
من تا این پیش دانشگاهی در زمینه ریاضیات دو تا کتاب خوب فقط دیدم .
یکی این کتاب اقای عباس امیدوار که حسابان نوشته
یکی هم ریاضی 2 مبتکران که دو تا از نویسنده های مبتکران نوشتند . اقای سیامک قادر و حسین انصاری
از بهتراز همه هم کتابهای ریاضی انتشارات مدرسه هستند .
این دیگه چیه بابا . نامه نوشته به کی ؟ من اگه دیدم یه روزی این اقای مهربان رو ها بهش میگم .
از بعضی از تیکه ها و جملاتش که اصلا خوشم نمیاد .
دقیقا درسته ! من خودم پارسال تست رمزینه رو می زدم با این که کیفیت سوالاش بالاست ولی چون تعدادش زیاد
و تست مادر یا ستاره دار نداره تا همه تست هاشو نمی زدم خیالم راحت نمی شد به خاطر همین وقت خیلی گرفته
می شد و چون بدلیل کمبود وقت نمی شد خیلی سر تست ها وقت گذاشت فقط تا 1 هفته مطالب تو ذهنم بود
ولی امسال از دو تا کتاب زیر استفاده می کنم که واقعا عالی هستند .
تست : اندیشه فایق ویرایش جدید
آموزش + تست : الگو
100 درصد در اشتباهی.
نظرتون محترمه !
ببينيد رمزينه توي level بالا درس دادن هيچي كم نذاشته اما مباحث اضافي زيادي داره ...
سلام !
بچه ها شیمی پیش تست چی خوبه ؟
من مبتکران دارم احساس میکنم زیاد کامل نیس !
گاج بهتر نیس ؟
درباره دیفرانسیل تست چی خوبه ؟ رمزینه که خیلی زیاده ! ستاره دار هم نداره!
درمورد شیمی باید بگم کتاب بهمن بارزگانی حرف نداره و حالاحالاها رو دستش نمیاد اما من نمیدونم چرا برات کامل نیست !!!!!!
راستی دوستان امروز با دوستم رفتیم چندتا کتاب خریدیمبرای زبان فارسی شک داشتم چی بگیرم ولی همگامان را انتخاب کردم چون اینجا خیلی طرفدار داره !!!البته زبان فارسی هامون سبطی هم بود اما احساس میکنم این بهتره !!!برای ریدینگ کنکور هم کتاب خیلی سبز را گرفتم به نظر شما خوبه یا کانون بهتره ....کاشکی این کتاب پشیمونم نکنه !!!!
ولی یه کتاب که کاملا مطمئن بودم به درد میخوره ،کتاب قرابت معنایی هامون سبطی بود که امروز چند صفحه اولشو خوندم دیدم خسته نمیشم از خوندنش هرچند کتابش حجمش زیاد به نظر میرسه ....خلاصه فکر کنم با خوندن کامل این کتاب بتونم 80درصد سوالات قرابت معنایی را جواب بدم !
برای ریدینگ کنکور زبان تخصصی شهاب اناری کتاب داره ؟!!! یا باید همون کتاب واژگان و اصطلاحات کنکور زبانش را بخونم ؟!
کسی نظری نداره ؟
بازم سلام به همگی
کسی از شما این کتاب رو نداره این صفحاتش رو واسه من اسکن که
کتاب انقلاب اسلامی
[QUOTEسوال 5 جوابش در صفحه 30 این کتاب هست][/QUOTE]
صفحه ی 30 تا جایی که مطلبش تمام میشه
زمین و آسمون رو گشتم کسی این کتاب رو نداشت
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)