من مدل لگند رو خیلی دست دارم تا حالا خیلی رفتم تو تیم چلسی فیکس هستم ذخیره منم دروگباست.خیلی هم مدال و کاپ های لیگ و جام ها رو گرفته ام
دوستان کسی هست رفته باشه
من مدل لگند رو خیلی دست دارم تا حالا خیلی رفتم تو تیم چلسی فیکس هستم ذخیره منم دروگباست.خیلی هم مدال و کاپ های لیگ و جام ها رو گرفته ام
دوستان کسی هست رفته باشه
کارت صدات چیه؟(مینبرد!؟) تنظیمات صدا!؟ممکنه از درایورش باشه!؟
تو هر دو گزینه صدا ندارم!فکر کنم قبلا هم یکی از بچه ها چنین مشکلی رو داشت!
دوستان یکی کمک کنه!
![]()
موقع سیو کردم عکس کیفیت بالا انتخاب نکن ولی پیشنهاد میدم همون عکسرو با برنامه خود ویندوز باز کنی بعد با همون برنامه سیوش بکن تا حجمش کم بشه فوتوشاپ کارش با کیفیت کردن عکسه که حجم فایلها رو هم زیاد میکنه
Last edited by Mohammad_Sn2001; 27-10-2008 at 22:06.
مشکل از تیم روبروییت هست که میخوای باهاش مسابقه بدی احتمالا لباسش یا پرچمش ایراد داره
سلام یه راهنمایی میشه بکنید چه طوری میشه زبان های دیگه بازی رو از بازی حذف کرد تا بشه حجم رو اورد پایین؟
من گشتم توی سایت ها چیزی پیدا نکردم واسه 2008 دوستم این کار رو کرده بود موبایلش خاموش هست به فروم متوسل شدم
موقع نصب کردن بازی همه زبانهاشو بطور خودکار کامپیوتر انتخاب میکنه موقعی که برای نصبش مسیر میدی باید که حذفشون بکنی
مال من بازی نصب شده رو دوباره اکستراکت میکنه مشخصه نصب اورجینال نیست برداشتن بازی نصب شده رو با Install Shield ریپک کردن منظورم اینه که وقتی بازی نصب میشه غیر از فایل EXE تنظیمات و خود PES2009.exe یه پوشه هست به نام img توی اون یه تعداد فایل با همین پسوند هستند مثلا میشه از اونجا آدم حذف کنه زبان های دیگه رو یا نه ؟
ببین یک کار هم میتونی بکنی اینها لیست فایلهای کامل بازیه فقط با زبان انگلیسی با این لیست چک کن فایلهای زیادی رو پاکش کن ولی اول دقیق چک بکن بعد پاکشون کن
![]()
کریتیو 5.1 آئودجی2 - درایورشم مال ویستاست کلیه تنظیمات کنترل پنل مربوط به صدا رو چک کن
سلام
من یه مشکل دارم
تو نیم فصل دوم become a legend
بعد از یه بازی می پره بیرون
دیگه اون save هم مشکل داره و همون ایراد رو میگیره
با 3 تا تیمه مختلف هم امتحان کردم فایده نداشت
اگه دوباره گرفتم از چه شرکتی بگیرم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)