دوستان 2 هفته ای هست یاهو مسنجرم باز میشه ولی توی روم ها نمی تونم برم و به هر کس می خام پیام بدم پیامم دیده نمیشه و ارسال نمیشه و buzz هم کار نمیکنه و آنتی ویروسم آپدیت کردم فایده نداره کمک فوری .![]()
دوستان 2 هفته ای هست یاهو مسنجرم باز میشه ولی توی روم ها نمی تونم برم و به هر کس می خام پیام بدم پیامم دیده نمیشه و ارسال نمیشه و buzz هم کار نمیکنه و آنتی ویروسم آپدیت کردم فایده نداره کمک فوری .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
نسخه ي ياهو مسنجر رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد آخرين نسخه رو
موفق باشيد.
دوست عزيز
اگر شما بعد از Invite كردن وبكم كانكت ميشي ولي تصوير ندارين (سياهه)چون برنامه ي براي نمايش وبكم روي سيستمتون نصب نيست.
يه برنامه ي ساده واسه نمايش وبكم رو نياز دارين!!
اگر بعد از Invite كردن پيغام خطا ميده بخاطر اين هست كه درايور مربوطه نصب نيست
و اگر پيغامهايي مثل همون DOnt send بده مشكل نرم افزاري هست يا ياهو مسنجرتون به خوبي نسب نشده يا اشكاري در اون وجود داره
دوست عزیز من روش بهتری سراغ دارم که خیلی راحت تره
در منوی run تایپ کن regedit بعد به مسیر زیر برو
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجاست اگه پوشه ای غیر از این پوشه ها اونجا بود حذفش کن بعد سیستمتو ریستار کن
سلام
من یاهو مسنجر 11 رو نصب کردم ولی وقتی آی دیمو وارد می کنم ارور میده. میگه اشکال از تنظیمات اینترنت اکسپلورر هست. ورژن 10 رو هم نصب می کنم همینو میگه فقط 9 جواب میده. در ضمن ویندوزم 7 هست. من میخوام مشکلم حل شه![]()
سلام..
ميشه بگين چه اروري ميده..؟
ميشه حدس زد كه دارين از ------ استفاده مي كنين..
با سلام
در ادامه راهنمایی های دوست عزیزم میلاد؛
به منوی messenger برید و گزینه ی preference رو انتخاب کنید
سپس در همون تبی که باز میشه به نام connection گزینه ی اول رو انتخاب کنید
موفق باشید.
سلام دوستان
مشكلي دارم كه نيازمند ياري شما هستم
بنده از اينترنت adsl در منزل استفاده ميكنم و چند روزي هست كه يك اكانت چيز پي ان گرفتم.مشكلم الان اينه كه وقتي با همون اكانت اي دي اس ال وصل ميشم(بدون چيز پي ان) ياهو مسنجرم لاگين نيمكنه و ارور ميده كه كانكشن اينترنتت مشكل داره ولي وقتي با چيز پي ان ميرم لاگين ميكنه.تنظيمات ------ در اينترنت اپشن و فايروال هم چك كردم..نيمدونم مشكل از كجاس.كمك كنيد خواهشمندانه
با سلام
شما از منوي messenger ياهو بريد به قسمت preference سپس از سمت چپ گزينه ي connection رو انتخاب كنيد
حالا گزينه ي اول بايد انتخاب شده باشه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)