مثل این که برطرف شده.اونم چه برطرفی
!!!
توحید جان مثل این که گفته هاتون کار ساز بوده
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مثل این که برطرف شده.اونم چه برطرفی
!!!
توحید جان مثل این که گفته هاتون کار ساز بوده
![]()
بنا به گفته های اقای جلیل زاده، مرکز قندی، مرکز مادر تمام دیتای هماراسیستم محسوب میشه. و میگفت حتی برای مراکز دیگه هم از قندی فیبر کشیدیم.
در مورد پینگ باید یه مطالبی رو بدونید و اینکه چه مطالبی رد و بدل شد.
اولش اینو بگم که آقای جلیل زاده، بدون اینکه من چیزی بگم، این مورد رو کاملا تکذیب کرد که DNS همارا مشکل داره.
گفت مگه میشه آخه DNS مشکل داشته باشه.
اگه DNS یه شرکت مشکل دار باشه، هیچ صفحه ای برای یوزر باز نمیشه که
ولی در مورد پینگ:
دلیل اینکه من هیچی در این مورد نگفتم این بود که آقای جلیل زاده به هیچ وجه بالا بودن پینگ رو قبول نکردند.
و البته دلایلی می آوردند که اینا هستند.
اولا اینکه پینگی که اسپید تست میده، کاملا غلط هست.
دوم اینکه صحیح ترین پینگ اونه که شما خودت بگیری. cmd رو باز کنی و دستور پینگ رو اجرا کنی. (اینو من هم چندین بار در این تاپیک گفتم ولی هیچ کس به حرفم گوش نکرد)
و مورد سوم اینکه از لحاظ علمی، پینگ های زیر 500 هیچ مشکلی در سرعت و وب و این چیزا ایجاد نمیکنن. و پینگ همارا سیستم چیزی حدود 360 الی 400 هست.
خب حالا نظرات من:
دلیل اینکه همارا سیستم پینگ بالا میده اینه که این شرکت، اینترنتش رو از یه شرکت یونانی میگیره.
وجود فاصله چندین مایلی و این چیزا باعث ایجاد پینگ بالا میشه.
من نتوسنتم Attena یا Greace رو در سایت Speedtest.net پیدا کنم. ولی اگه از اونجا تست سرعت یا تست پینگ بگیریم، به احتمال خیلی بالایی به جواب بهتری خواهیم رسید.
من از سایت Pingtest.net تست گرفتم. این اومد: (البته سرور امریکا)
اینم تست پینگ با cmd و از سرور yahoo.com
البته اینو هم اضافه کنم طبق تحقیقاتی که امروز انجام دادم، بالا بودن پینگ تا 550 هیچ مشکلی در باز کردن صفحات وب ایجاد نمیکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما بهتر شده. مرکز مخابراتی تون کجا بود؟
برای من به حالت سابق برگشته:
و در آخر برای کسانی که نتونستند گزارش کامل جلسه رو بخونند، باید بگم که در اینجا همه چیز رو نوشتم:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آدم عجب چیزایی میشنوهفیبر کشیدنننننننن؟
طبق اطلاعات بنده هر شرکتی فقط روی بستر اینترانتی که مخابرات ارائه میده کار میکنه; قیبر نوری کشیده شده ماله مخابرات و در کل شرکت زیرساخت هست و دارایی ملی به حساب میاد کسی جز شرکت مخابرات نمیتونه سیم کشی کنه چه برسه به فیبر نوری!!!
در مورد DNS اختلال ممکن هست برای برخی نیم سرورها به وجود بیاد که واسه تا حالا پیش نیومده.
بالا بودن پینگ رو قبول نکردن؟؟؟؟
پینگ بالای 100 طبق استانداردها غیر قابل قبول هست, وقتی یکی ADSL میگیره به خودش مربوطه میخواد دانلود کنه(پینگ مهم نیست) یا وب گردی(تا حدودی تاثیر داره) یا بازی آنلاین و کاربری مولتی میدیا استریم( بسیار تاثیر گزار) یا هر چیز دیگه ای ,پس بهتره صفحه سایتشون بنویسن سرویس مخصوص وب گردی!!
در مورد اسپید تست هم این سایت پینگ تایم شما رو 4 5 بار تست میکنه و بعد نتیجه میانگین رو میده اختلاف پینگ به دست اومده از دستور کامند و این سایت زیاد فرق نمیکنه.
[/quote]
تازگیا شرکتها خودشون طرف قرارداد رو انتخاب میکنن؟
واردات پهنای باند انحصارآ دست شرکت زیرساخت هست و این شرکت به تنهایی مسئول تامین پهنای باند کشور هست و هر شرکتی که بخواد پهنای باند بگیره راهی جز دریافت از این شرکت نداره.
فاصله چند مایلی ؟؟؟اسمی که برای این فیبر ها انتخاب کردند فیبر نوری هست!!
احتمالآ ایشون درک درستی از سرعت نور نداشتن (یا نخواستن داشته باشن)!
شما از یه سرور تو باکو پینگ بگیر از یکی تو نیویورک ببین کدوم بیشتره.عمده عامل بالا رفتن پینگ تایم نرم افزارهای کنترلینگ و روتر و سویچ های بالا دستی هست, نه فاصله.
بهتر که چه عرض کنم برگشته به سرعت سابق که چند صفحه قبل تست گزاشتم![]()
Last edited by Bh_hellboy; 10-11-2009 at 19:18.
دوست خوب من؛ این گل تقدیم به روی گل شما
از شما بعیده که این دو برداشت رو داشته باشید.
یعنی خداییش فکرش رو هم نمیکردم که چنین چیزایی بگید.
من هم میدونم که فقط مخابرات فیبر و کابل و اینا رو میکشه.
همچنین در مورد پینگ اونایی رو که میگید کاملا میدونم و متوجه هستم.
ولی مطلب کاملا واضحه.
هیچ شرکتی که نمیاد خودش فیبر یا کابل بشکه.
خب پس مخابرات چه کارست؟ یا مگه خود مخابرات فیبر و کابل و سیم و اینا رو نداره که لازم به کشیدن باشه.
من حرفای جلیل زاده رو بدون ترجمه و کم و کاست منتقل کردم.
ولی شرایط جلسه طوری بود که کاملا منظورش به طور صحیح برداشت میشد. البته حق میدم بهتون. ولی اینایی که شما گفتید تعبیر هست.
من نخواستم حرفاشو ترجمه کنم تا مشکلات بعدی به وجود بیاد. ولی با کمی دقت معنی همه چیز معلوم میشه.![]()
خب بازم سوء تفاهم شد. البته اینبار منم مشکوکم.
احتمال داره IP رنج ها یا چیزای دیگه ای رو از یونان میگیرند.
(خودتون که میدونید، IP های همارا ایرانی نیست....)
ولی خلاصه کنم که هماراسیستم با یه شرکت یونانی در رابطه با اینترنتی که عرضه میکنه، رابطه داره و به طور مستقیم هم طرف حسابش با آقای جلیل زاده هست.
موفق باشید![]()
توحید خان بنده قصد جسارت نداستم و دقیقآ گفته های شما رو کوت کردم
میشه بپرسم این سطر چه معنای متفاوتی داشته که بنده بد متوجه شدم؟
مرکز مادر رو یه شرکت انتخاب نمیکنه, تا اونجایی که من میدونم شرکت فقط میتونه تجهیزات مربوط به خودشو در کانکسی که بهش داده میشه قرار بده و سرور های اصلیس نمیتونن تو مرکز مخابرات واقع بشن.پهنای باند و اینترانت هم توسط مخابرات تامین میشه و شرکت ها هیچ نقشی نمیتونن در این رابطه داشته باشن(اگه اشتباه میکنم خواهش میکنم دوستان اهل فن تصحیح کنن)
توحید خان من نمیتونم چیزی که با عقل و دانش ناقص خودم جور در نیاد کنار بیامتو دانسگاه هم همین مشکل رو دارم
روی صحبتم هم به هیچ وجه شما نیستین من از خودم بیشتر ناراحتم که نتونستم بیام و جواب این حرفارو رودر رو بدم
در مورد ای پی هم دقیق اطلاع ندارم ولی بحث ما سر مسائل سخت افزاری(پهنای بند و لینک) هست نه نرم افزاری (ای پی و ...) همارا پهنای باندشو دقیقآ از جایی میگیره که بقیه شرکت ها میگیرن (میشه با برهان خلف ثابت کرد)
فقط همینو بگم که آقای جلیل زاده دقیقا گفتند که " دیتای ما از مرکز قندی به بقیه مراکز رفته "
منظورش هم از منبع بودن این بود.
خب همش تقصیره خودته. میخوای با برهان خلف ثابت کنم؟
شما خیلی ساده میتونستی بیای به جلسه و بیخ همه چیز رو بکنی(شوخی)
موفق باشی![]()
آقا توحید شما دیگه چرا؟!!!من این حرف ها رو به حساب پیچوندن مستر جلیل زاده میزارم.(ر.ک به جواب هل بوی)بنا به گفته های اقای جلیل زاده، مرکز قندی، مرکز مادر تمام دیتای هماراسیستم محسوب میشه. و میگفت حتی برای مراکز دیگه هم از قندی فیبر کشیدیم.
آخه اون دیگه چرا این حرفو میزنه؟!!!پینگی که اسپید تست نشون میده کمتره.در ضمن اگه با خط فرمان هم امتحان کنین همون پینگ رو میده(یه ذره اینور اونور)اولا اینکه پینگی که اسپید تست میده، کاملا غلط هست.
اینم پینگ من که با مال شما فرقی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفن این علمشون رو به ما هم بگن شاید قبول کردیم!!!دوست عزیز در بازی های رایانه ای پینگ بالای 100 یعنی افتضاح(البته حداکثر 100)!!!و مورد سوم اینکه از لحاظ علمی، پینگ های زیر 500 هیچ مشکلی در سرعت و وب و این چیزا ایجاد نمیکنن. و پینگ همارا سیستم چیزی حدود 360 الی 400 هست.
اونوقت ایشون میفرمان که 500 مشکلی نداره.
اینم تست با سرور آتن.به نظرتون نشانگر چیه!!!دلیل اینکه همارا سیستم پینگ بالا میده اینه که این شرکت، اینترنتش رو از یه شرکت یونانی میگیره.
وجود فاصله چندین مایلی و این چیزا باعث ایجاد پینگ بالا میشه.
من نتوسنتم Attena یا Greace رو در سایت Speedtest.net پیدا کنم. ولی اگه از اونجا تست سرعت یا تست پینگ بگیریم، به احتمال خیلی بالایی به جواب بهتری خواهیم رسید
مرکز مخابراتیم ولیعصره.برای شما بهتر شده. مرکز مخابراتی تون کجا بود؟
مرکز شما(قندی)تو کدوم منطقس؟
سلام دوستان
بعضي مطالب نوشته شده كه بايد اصلاح شود و نياز به توضيح هست.
اول آقاي مهندس جليل زاده فرمودن كه بين مركز TX خودشان يعني قندي تا دفترشان فيبر نوري كشيدن نه بين مخابراتها كه فكر كنم دوستمان آقا توحيد اشتباه متوجه شدن.
دوما شركت همارا از ديتا استان ديتا گرفتن كه اين هيچ نوع اشكالي ندارد و ديتا استان از بهترين ديتاهاي ايران مي باشد كه داراي بهترين متخصصين مي باشد.
سوما در مورد DNS دوستان بايد بگويم متاسفانه طبق اطلاعات بنده و چك كه از طرف بچه هاي پارس انجام شده مودمهاي SMC, Alfex, Tp-link, Conder, Az و چند مدل مودم ديگر در مودم IP گرفتن از سرور و Dns مشكل دارند به خاطر همين بعضي وقتها صفحه باز نمي شود.
چهارم تمام شركتهايي كه الان دارن از مسير Truktelecom استفاده ميكنند مشكل ping دارند و مشكل از طرف تركيه مي باشد.
پنجم آقاي مهندس جليل زاده در مورد گذشته و Dialup در مورد يونان صحبت كردن در حال دوستمان آقا توحيد متاسفانه موبايلشان زنگ زد مجبور شدن جواب بدهن اشتباه متوجه شدن.
موفق باشيد
كدام مركز وصل كردن چون در مراكز قندي، مدني، رجائي، وليعصر، آزادي، رحيميان، ياغچيان و باكري اين سرويس را پارس كاملا داره مي دهد خودشم كاملا درست
فکر میکنم در هر حالت این درست نباشه که "فیبر کشیدن" احتمالآ این یه صحبت تبلیغاتی بوده, درک من از این حرف این هست که همارا از اینترانت مخابرات روی بستر فیبر نوری استفاده میکنه که بازم اگه واقعیت داشته باشه تغییر منحسوسی نمیتونه داشته باشه چون فاصله مرکز قندی از دفتر همارا چندان زیاد نیست.
این هم که از کدوم شرکت پهنای باند گرفتن فقط بحث پشتیبانی هست و فرق کیفیتی آن چنانی نباید با هم داشته باشن چون همه پهنای باند کشور از یک شرکت تامین میشه.
من با مودم TP-Link مشکل IP گرفتم تا به حال نداشتم,
ولی همین دوستم با D-Liknk چرا داشت.
مشکل از طرف ترکیه فکر نکنم باشه چون دستور تریس نشون میده در همون ابتدا و داخل ایران پینک بالا میره , ضمنآ حتی سرورهای جنوبی هم دارای پینگ بالایی هستند.
توحییییییییییییییید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)