تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 689 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 6882

نام تاپيک: قیمت روز انواع گوشی 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

آخرین قیمت kc910رو میخواستم مانی جان ......

و امنیا بدون گارانتی هردو......

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    عجیبه...آخه پرسیدم ...ظاهرا 765 ت شده...
    والا من که از نمایندگی میپرسم بالای 800 هم میگه.

htc diamond با گارانتی متفرقه و اصلی...

ممنونم....
    دایاموند یاس:570
    متفرقه:540
    خواهش میکنم

آخرین قیمت kc910رو میخواستم مانی جان ......

و امنیا بدون گارانتی هردو......
    910:435_440بدون گارانتی
    امنیا هشت گیگ:440_450
    16 گیگ:460

خب همین دیگه. بیشتر افت داشته.

قیمت n85 رو هم اگه بدی ممنون میشم.
    درسته.
    85 متفرقه:405_415

3. 3 کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Mani sasy جان قیمت امنیا یعنی واقعآ اینقدر ارزون شده؟آخه من دیروز قیمت کردم همه می گفتن 480 تا 490 ولی شما میگی 440 تا 450 یعنی واقعیه؟آخه باورم نمیشه چون قیمت این گوشی خیلی خیلی بیشتر از این چیزا بود شما به من پیشنهاد میدی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟آخه میترسم بدون گارانتی بگیرم شما نظرت چیه؟با گارانتی قیمتش چنده؟راستی نظرت اینه که قبل عید بگیرم یا بعد از عید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا من که از نمایندگی میپرسم بالای 800 هم میگه.
    منظورت کدوم نمایندگیشه ؟
    من از نمایندگی یاس میپرسم این شمارشه 021-88100088 میگه...765ت...
    اتفاقا نمایندگی شیراز میگفت 790 هفته ی پیش قیمت ها رو به روز کردن و چهار شنبه که پرسیدم میگفت 765ت...

واقعا جالبه...

6. این کاربر از M.C. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

Mani sasy جان قیمت امنیا یعنی واقعآ اینقدر ارزون شده؟آخه من دیروز قیمت کردم همه می گفتن 480 تا 490 ولی شما میگی 440 تا 450 یعنی واقعیه؟آخه باورم نمیشه چون قیمت این گوشی خیلی خیلی بیشتر از این چیزا بود شما به من پیشنهاد میدی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟آخه میترسم بدون گارانتی بگیرم شما نظرت چیه؟با گارانتی قیمتش چنده؟راستی نظرت اینه که قبل عید بگیرم یا بعد از عید؟
    ای بابا تو هم با اینهمه شک و تردیدت اگه گذاشتی این گوشیا ارزون بشن !!!!!!نمیذاری که ملت حال کنن تازه مگه سی چهل تومن اینقدر افت قیمت وحشتناکیه که تو هیچ جوره نمیتونی باور کنی؟؟؟؟
    راستی گارانتی تو ایران اگه بخوای ترجمه اش کنی به فارسی ((کشک))معنی میده حالا خود دانی

8. این کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض گارانتی یا بدون گارانتی؟

ای بابا تو هم با اینهمه شک و تردیدت اگه گذاشتی این گوشیا ارزون بشن !!!!!!نمیذاری که ملت حال کنن تازه مگه سی چهل تومن اینقدر افت قیمت وحشتناکیه که تو هیچ جوره نمیتونی باور کنی؟؟؟؟
    راستی گارانتی تو ایران اگه بخوای ترجمه اش کنی به فارسی ((کشک))معنی میده حالا خود دانی

نه باور کن من مزه گارانتی رو چشیدم من گوشیم الان e65 هستش با گارانتی اتصالات بعد از 2 ماه بردش سوخت
    گوشیمو مجانی عوض کردن که اگه خودم می خواستم عوض کنم نمی دونم چقدر باید خرج می کردم الانم می ترسم همین ماجرا واسه این گوشی پیش بیاد واسه این شک دارم بدون گارانتی یا با گارانتی بگیرم می خواستم نظر دوستان رو بدونم بعد تصمیم بگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه باور کن من مزه گارانتی رو چشیدم من گوشیم الان e65 هستش با گارانتی اتصالات بعد از 2 ماه بردش سوخت
    گوشیمو مجانی عوض کردن که اگه خودم می خواستم عوض کنم نمی دونم چقدر باید خرج می کردم الانم می ترسم همین ماجرا واسه این گوشی پیش بیاد واسه این شک دارم بدون گارانتی یا با گارانتی بگیرم می خواستم نظر دوستان رو بدونم بعد تصمیم بگیرم.
    مرسی از احمد عزیز
    ببین گارانتی متفرقه فرقش با بی گارانتی اینه که لوازمی ازش برداشته نشده؛یعنی بی گارانتی ممکنه ازش لوازمیو برداشته باشن ولی متفرقه اینطور نیست.ولی در مقابل گارانتی اصل هیچی نیست و یه ذره هم معتبر نیست واسه همینم گارانتی اصل معمولا 50 تا 70 تومن گرونتره و متفرقه هم 10 تا 30 تومن بیشتر از بی گارانتی نیست.
    اگه میخوای مطمئن مطمئنباشی گارانتی اصل بگیر ولی اگه مهم نیست متفرقه و اگرم اصلا مهم نیست بی گارانتی1

11. 2 کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظورت کدوم نمایندگیشه ؟
    من از نمایندگی یاس میپرسم این شمارشه 021-88100088 میگه...765ت...
    اتفاقا نمایندگی شیراز میگفت 790 هفته ی پیش قیمت ها رو به روز کردن و چهار شنبه که پرسیدم میگفت 765ت...

واقعا جالبه...
    جالبه اینا قیمتارو متفاوت میگن که یه وقت رو دست نخورن!
    اگه زیاد زنگ بزنی یه موبایل فروشی و فقط قیمت بخوای فکر میکنن تو خودت موبایل فروشی که میخوای بدونی میانگین اونا چنده، واسه همون بالا میگن که اگرم موبایل فروشی باشی قیمتات بازم از اونا بیشتر باشه که مشتری واسشون بیشتر باشه.
    مرسی منم الان شنیدم که شده 765!

13. 2 کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلاااام
    قيمت n82 بون گارانتي لطفا؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض کی ......

مرسی از احمد عزیز
    ببین گارانتی متفرقه فرقش با بی گارانتی اینه که لوازمی ازش برداشته نشده؛یعنی بی گارانتی ممکنه ازش لوازمیو برداشته باشن ولی متفرقه اینطور نیست.ولی در مقابل گارانتی اصل هیچی نیست و یه ذره هم معتبر نیست واسه همینم گارانتی اصل معمولا 50 تا 70 تومن گرونتره و متفرقه هم 10 تا 30 تومن بیشتر از بی گارانتی نیست.
    اگه میخوای مطمئن مطمئنباشی گارانتی اصل بگیر ولی اگه مهم نیست متفرقه و اگرم اصلا مهم نیست بی گارانتی1

حالا که شما تو کار قیمت هستید نظرت اینه که الان قیمتا مناسب تره یا توی عید یا بعد از عید؟قیمتا از این هم پایین تر میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •