تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 905 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به سپر که ربط نداره
    احتمالا مشکل از دسته راهنما هست
    ببر بیرون ببین می تونن تعمیرش کنن اگه نتونستن درسته راهنما تعویض شه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ماشین مدلش 84 . اول صبح هر دو مخزن پره ولی بعد از 30 کیلومتر که میرم مخزن کمکی خالی میشه ولی رادیات پره .
    با توجه مه مدل ماشینتون احتمالا یه جایی نشتی دارین مثل رادیاتور و یا جوینت ها یپایین و بخاری حتما این موضوع رو چک کنید چون خطر ناکه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از توجه وپاسخ شما دوستان گرامی
    الان چک کردم دیگه فیوز نسوخت ولی فن صدای تق تق کوچکی کرد و از کار افتاد.
    خوب پس میتونه از رله و راه انداز باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان چراغ راهنماي ماشين بعد از دور زدن و صاف شدن فرمون بايد برگرده سر جاش ديگه! اما براي ماشين من برنميگرده! يعني دو سه روزه اينجوري شده! چه كنم ؟ من فقط سپرش رو براي تعمير داده بودم! به اون ارتباطي داره يا نه؟
    ماشینتون چیه؟
    ارتباطش اینه که ممکنه تعمیرکار دستکاری کرده باشه ولی ربطی به سپر نداره یه قطعه پلاستیکی داره زیر فرمون و چسبیده به سیستم دسته راهنما و اگه بشکنه ایجوری میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد سمند ال ایکس سوال داشتم
    سمند ال ایکس مدل 84 موتور XU7
    ایا روی این ماشین کنیستر نصب هست؟ من نگاه کردم هیچجاش نبود! اما از طرفی طبق اخبار ایرانخودرو از سال 84 کنیستر نصب کردند تا سال 87 ، سال 87 و 88 نصب نکردند که بعدش فراخوان دادند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی برای قبل از 84 هم گفتند نصب میکنیم...
    حالا در صورت نبودن ایا میشه دستی و شخصی اینو نصب کرد با بتوجه به نوع ecu؟ نوع ecu ساژم s2000
    هزینه و ارزش اینکار؟یعنی با صرف هزینه کنونی ارزش داره؟

سوال دوم
    همین سمند مذکور وقتی کولر روشن میشه گاهی یک صدایی از زیر فرمون میاد صدایی خنده دار مثل باز شدن درب با این آوا HOOOOOOOOOOM
    یکی از دوستان میگفت از بوستر ترمز هست! این صدا فقط وقتی کولر روشن میشه میاد و ربطی هم به ترمز گرفتن نداره یعنی همینجور عادی که داری میری این صدا میاد! گاهی هر 1 ساعت گاهی هر 2ساعت گاهی اصلا نمیاد گاهی هر 10 دقیقه!
    در مورد سوال اول اینکه فکر نمی کنم و به نظر من تا سال 82 اینجوری بود و همونطور که در چند پست قبل گذاشتم پیشرفت کارخانه های ما در کم کردن هرچه بیشتر امکانات هست . فکر می نم از سال 89 با موتور tu5 برای استاندارد یورو گذاشتن ولی تقریبا مطمئنم که از 83 xu7 نداره
    اون صدایی که میگید از کارکرد کولر هست که فشار گازی که وارد کنداسور میشه واگر شیر تنظیم داخلی کم و زیاد شه و یا متاسفانه خراب یا گرفته شه صدا بیشتر شده و خنک کنندگی کمتر میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه مشکل من سمند ef7مدل1388 دارم از اول روغن هیدرولیک زیر ماشین می ریخت ولی امروز یکمی زیاد ریخته به نظر شما چی کار کنم از اول روی 6یا7قطره می ریخت امروز حدود 15یا18قره زیر ماشین ریخته آیا ممکنه فرمان قفل بشه یا هیچ چیزی نمی شه برونم بعد از دو ماه دیگه تعویضش کنم؟
    روغن ریزی حتی یک قطره هم خوب نیست و نشان از مشکله که باید هرچه سریعتر رفع بشه

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من چند روز پیش مطرح کرده بودم که ماشین L90 م پس از تعویض روغن موتور و فیلتر هوا و صافی بنزین مصرف بنزینش در شهر از 8.5 به 9.4 در صد کیلومتر رفته بود که دوستان راهنمایی کرده بودن که تنظیمات مربوط به مصرف بنزین رو ریستارت کنم که کردم اما تغییری نکرد توی مصرف؛ امروز هم روغن گیربکس و هیدرولیک رو عوض کردم که بازم مصرف بنزینم بیشتر شد!!
    این بار به 10 و 10.4 لیتر در 100 کیلومتر رسیده...به همون یارو هم گفتم که همچین مشکلی رو دارم اما راهنمایی درستی من رو نکرده.
    مشکل کجاست که مصرف خودرو میره بالا؟!
    الان باید دقیقا واسه مشکلم چیکار کنم؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم بکنید.
    چرا شما انقدر روغن عوض می کنید
    تعویض روغن گیرباکس میتونه باعث سفت تر شدن و بالا رفتن مصرف بشه

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    یه سوال، مگه اکثر قطعات جلوبندی 405 و پارس یکی نیست؟حالا پارس سال رو با فرمون هیدرولیک نرمتر از 405 میزنن،چه موتور معمولیش چه موتور 206، چه قطعاتش تغییر کرده؟نمیشه فرمون 405 رو اونطوری کرد؟
    ممنون
    احتمالا یه توجه کوچکی به کیفیت می کنند و اینکه لاستیک هم تاثیر زیادی در نرمی فرمون داره نکته بعدی اینکه دوتا پرشیا و یا 405 مشابه هم مقایسه بشه ممکنه با م فرق داشته باشند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    ماشین 40.000 تا کار کرده.
    ماشین رو من دو ماهه خریدم. و فکر میکنم از همون اول شمع هاش تمیز یا تعویض نشدن..... اینطور که میفرمایید پس باید تمیز کنم؟
    فیلتر روغن رو عوض نکردم...اسم روغن موتوری رو هم که استفاده کرده فراموش کردم متاسفانه نگاه میکنم ببینم بعدا بهتون میگم...
    ممنون...
    شمع ماشین شما مطمئنا بعد از 40000 و اینکه ماشین دست خودتون نبوده باید باز و چک و اگه خوب و جنس خوب نباشه عوض شه یک دلیل اساسی برای مصرف بالاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ابتدا از سالم بودن فيوز كولر در جعبه فيوز ، دكمه AC در داشبرد ، و اتصالات برق مطمئن شويد، اگر فيوز سوخته بود تعويض كنين و اگر دوباره سوخت بايد علت پيدا و رفع بشه.
    اگر فيوز سالم بود، اينبار رسيدن برق به كمپرسور بايد چك بشه ( محل اين فشنگي در تصوير مشخص شده ) معمولا از سوكت فشنگي فشار گاز در لوله پر فشار اين كار انجام ميشه و با اتصال دو سر فيشهاي سوكت به همديگه برق مستقيم به كلاچ كمپرسور كولر وصل شده و كمپرسور ميچرخه.
    اگر با انجام اين كار كمپرسور درگير شد و چرخيد، احتمالا گاز كولر كم شده و اگر گاز كافي باشه ،بايد خنك كنندگي كولر مشخص بشه، و اگر نشد يعني كه گاز خالي شده، البته اين روش بايد فقط براي حدود يك دقيقه انجام بشه كه اگر گاز كولر به دلايلي تخليه شده بود كمپرسور بيجهت كار نكنه.
    در نهايت اگر مشكل مشخص نشد به برقكار و كولر ساز خودرو مراجعه كنين.

سلام
    من نتونستم کاری کنم و بردم تعمیرگاه
    طرف گفت از ترموستاتش هست و اولش گفت مشکل برقی داره.
    یک مشت ور رفت . بعد درستش کرد و یکمی هم گاز کولر زد داخلش.الان درست شده منتها قدیم وقتی کولر میزدی هر چند ثانیه یک حالت خاموش و روشن شدن کولر رو می شنیدم.(تق تق) اگر این صدا مربوط به خاموش و روشن شدن کولر بوده باشه
    اما الان دیگه صدای خاموش و روشنی نمیاد! و خنک تر از قبل هست. جریان چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •