کسی بلده نرم افزار MY TRAFFIC 2010 رو ؟
من منتظرم کسی جوابمو بده . خیلی ممنون .
کسی بلده نرم افزار MY TRAFFIC 2010 رو ؟
من منتظرم کسی جوابمو بده . خیلی ممنون .
break ترمز ( . ) " left break ترمز چرخهای چپ ( * ) " right break ترمزهای چرخهای راست ( - ) " center rudder رادر وسط ( 5 ) .
البته باید numlock رو خاموش کنید.
آره آره... همین بود...درست شد
ممنونم![]()
سلام...
یه بدبختی دیگه دارم...
نمیدونم چرا این FSP بعد از هشت هزار پایی پیغام wrong authorization میده و بعد مینویسه :
NO passengers aboard...
چیکار کنم درست بشه...؟؟
این نرم افزار نیاز به آموزش نداره چون کاری هم نمیشه باهاش کرد و فقط همونطور که رو اسمش هست ترافیک فرودگاه ها رو نشون میده مثال:
شما اگر در فرودگاه مهرآباد برید ترافیک های مخصوص ایران رومیبینید(iranair_mahanair ) و در کشور های دیگه به همین صورت...
فقط بعداز نصب کردن یک سری تنظیمات باید انجام بدی که خودش گفته PDF رو حتما بخون.
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
این یعنی درست کرک نشده" برو صفحه اول رو بگرد راه حلش رو آقای ایزی نوشته .![]()
Last edited by dani.flight; 11-06-2010 at 14:31.
آخه شباهت تا چه حد...
![]()
اقا دمت گرم ، عجب عکسهایی گذاشتی (:
این فرودگاه کجاست ؟ کدش تو FSX چیه ؟
جسارتا FSX هیچ کدی برای فرودگاه ها نداره...
اون چیزی که شما منظورت هست کد های ایکائو هستش ... مثل OIII برای مهرآباد و OIIE برای فرودگاه امام...
باید این ADDON رو (احتمالا از تورنت) دانلود کنی: Fly-Tampa FSX StMaarten Complete
اون عکس قبلی هم واسه Airbus-A340 بود ولی چون من نداشتم B747 رو گذاشتم ولی خوب هر دوتا شون AirFrance هستند
ممنونو اینکه این کد ها کد های واقعی بین المللی فرودگاه ها هستند که FSX هم از اونا استفاده می کنه
اینم دوتا عکس از ساحلش
![]()
خواهشا جواب بدید...
یه سوال دیگه هم دارم...
تو FSP چجوری فرودگاه آلترناتیو تعیین بکنیم... بطوریکه برای پرواز های طولانی بتونیم برای سوختگیری در اون فرودگاه فرود بیایم و دوباره پرواز کنیم...؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)