گوشيم با hello carbied هك شده نه با hellox حالا موقع نصب unable to install ميزنه هركاري گفتيد كردم ولي نصب نميشه
يكي كامل راهنماييم كنه
گوشيم با hello carbied هك شده نه با hellox حالا موقع نصب unable to install ميزنه هركاري گفتيد كردم ولي نصب نميشه
يكي كامل راهنماييم كنه
دوست عزيز آموزش در پسته اوله...فقط از همون راه انجام بديد...مشكلي بود در خدمتم...به روش هاي ديگه رسيدگي نميشه...
شاد باشي![]()
آیا راهی هست که انگیج 2 رو بتونیم تو 5800 اجرا کنیم.
سلام، خسته نباشين. من دو تا سوال داشتم، ممنون ميشم راهنمائي كنيد. در ضمن ميبخشيد اگه سوالام تكراريه.
اول اينكه نصب اون پچي كه تو پست اول هست، بازي رو از تريال به فول تبديل ميكنه يا فقط علامت تريال رو برميداره؟ مگه برداشتن اين علامت چه فايده اي داره؟
دوم اينكه چرا بايد گوشي هايي مثل n95 و n82 كه داراي پلتفرم n-gage هستن رو براي نصب بازي هك كرد؟ پس فرقشون با بقيه گوشي هايي كه اين پلتفرمو ندارن (مثل n73 و...) چيه؟ واينكه اون روشي كه بدون هك ميشه بازي ها رو نصب كرد چه مزيتي نسبت به روش قبلي داره؟ در مجموع كدوم بهتره؟ (براي n82)
بازم ممنون.
سلام و ممنون
اون پچ علامت رو برميداره و جنبه تزييني داره..همين.
شما براي نصب انگيج 82 رو هك نميكني...براي نصب بازي گوشي رو هك ميكني...چون بازي هاي كرك شده با بازي كه خود انگيج ميده بيرون فرق ميكنه...و اگه گوشي رو هك نكني بازي نصب نميشه...
از روش هك استفاده كني بهتره...
شاد باشي![]()
سلام گوشی من n78 هست انگیج روش ریختم وقتی می خواد بازی رو اجرا کنه این پیغامو میده
sims 2 exited with an eror به نظر شما مشکل چیه
سلام
گوشيت نبايد تو حالت هك باشه دوست عزيز...
شاد باشي![]()
بازی دیرک دگر یه کم که بازی می کنی میگه بازی رو بخر!
بعد هم کد اکتیو می خواد
کسی هست راهنمایی کنه ؟
ممنون
گوشیت چیه؟ از همینجا دانلود کردی؟
با سلام
دوستان یک مدتی هست که N-GAGE گوشی( N73 ME) اصلا باز نمیشه هیچ ارور خاصی هم نمیده حتی پاک هم نمیشه باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)