سامان جون خواهشا" خونسردیتو حفظ کن...
شاد باشی![]()
سامان جون خواهشا" خونسردیتو حفظ کن...
شاد باشی![]()
به خدا یکسری افراد وقتشونو , هزینشونو فقط برای مسخره کردن دیگران و به شوخی گرفتن مسایل هدر میدن ....
.
حالا من یه اشتباهی کردم و به جای گوشی نوشتم نوکیا , سریع این بابا اومده داره .....
.
ول کن بابا ارزش نداره که بخوام اعصابمو خرد کنم ....
.
یونس فکری به ذهنت نمیرسه درباره این مشکل .... اتفاقاً برای پسر عموم هم که 82 داره همین مشکل پیش اومده ....
منم یه بار شبیه همین مشکل رو داشتم ولی با این تفاوت که پلیر ادد نمیکرد...
ریختم رو سیستم و بعد فولدرشو عوض کردم...هم خودشو...هم اسمشو...بعد با یه رفرش اومد....
چند وقت پیشم یه بار هیچ آهنگی رو پخش نمیکرد...همش System Erorr میداد که با یه ریست درست شد...
حالا توام اسمه فولدر و جاو عوض کن، یه ریستم بکن..انشالله درست میشه...
شاد باشی![]()
منم این مشکلو دارم، ولی بعید میدونم این قطعه به تنهایی توی بازار موجود باشه. احتمالا باید کل قاب خریداری بشه.
دوستان نظری ندارن؟
سلام.
از دوستان عزیز خواهش میکنم کمک کنن. واقعا دیگه گیج شدم.
ببینید ، این 82 ما یه مدت پیش مشکلی داشت و هیچ رقمه به کامپیوتر وصل نمیشد. ما مموری رو جدا کردیم و با رم ریدر به PC وصل کردیم و دیدیم یه فایل الکی ایجاد شده که کل حجم خالی گوشی رو پر کرده. همه فایلهای موزیک گوشی هم پاک شده بودند. بعد از پاک کردن اون فایل گوشی به حالت اولش برگشت و درست و معمولی از اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که داشت کار میکرد.
اما یهو از دیشب بدون هیچ دلیل خاصی توی گالری گوشی هیچ فایلی نمایش داده نمیشه. یعنی انگار مموری کاملا خالیه!
با فایل منیجر چک کردم اما همه فایلها سر جاشون هستن و همه چیز درسته. جالب اینه که توی Life Blog هم محتویات گالری مثل عکسها و غیره رو نمایش میده اما توی خود گالری نه خبری از عکس و فیلم هست و نه حتی موزیکها!
رم گوشی 82 رو جدا کردم و به یه گوشی 5320 وصلش کردم. حتی توی اون گوشی هم هیچ کدوم از محتویات گالری نمایش داده نمیشد.
این بار رم 5320 رو به 82 زدم همه عکسها و غیره رو توی گالری 82 نشون داد بدون هیچ مشکلی!
نکته:
وقتی از مسیر:
Menu> Memory Details> Memory Card
اندازه اشغال شده مموری رو چک میکنم حجم عکسها و موزیکها و غیره رو صفر مینویسه و همه ی حجم پر مموری رو به برنامه های گوشی (MIDP apps بود اگر اشتباه نکنم) اختصاص میده.
دقت کنید کل فضای مموری پر نیست. یعنی مثلا حجم Video Clips صفر هست و حجم برنامه ها به اندازه کل Memory In Use شده.
گوشی نه هک شده و نه آپدیت و نه برنامه خاصی روش نصب شده. تازه یه آنتی ویروس کسپر هم روش نصبه و باهاش کامل چک شده گوشی.
بگین من چکار کنم. دیوانه شدم.
وضعیت اورژانسیه!!!!!!!!!
اول از همه نصب کردن خود آنتی ویروس اشتباهه .... خود این آنتی ویروسها , ویروسهاس دارن که اگه با خود برنامه Scan کنی قابلیت تشخیص رو ندارن .... پس اول از همه آنتی ویروست رو Remove کن ...
.
ثانیاً توی این مدت از کسی بلوتوثی چیزی نگرفتی ..؟؟؟ اگه گرفتی اسم فایلش عدد و حروف قاطی نداشته ...؟ مثلاً 2a32s3d59 ..؟ اینجور فایلهایی که اسمشون رو عدد و حروف شامل میشه و همچنین فرمتشون sis یا Sisx هستند رو ویروس تشکیل میده و به هیچ عنوان نباید گرفت .. اگر هم گرفتی اصلاً مباید Save کنی ....
.
من احتمال میدم محتویات فایلهات بنا به دلایلی از بین رفتن و فقط اسمشون مونده ....
.
بهترین راه فرمت کردن مموری کارت و بعدش هم فرمت کردن خود گوشی هست ... هر موقع هم که خواستی فایلهاتو دوباره به گوشیت منتقل کنی قبلش با یه آنتی ویروس که روی کامپیوترت داری Scan کن ببین چیزی داخل اون فایلهات پیدا میکنه یا نه ...
2 تا شد اینا که...
یکی یه حالی به این پستم بده. ممنون.
Last edited by yoosef_st; 14-04-2009 at 12:25.
ممنون بابت راهنمایی جامع و خوبتون.
عرض کردم خدمتتون که ، فایلها رو توی گالری نشون نمیده. اما توی Life Blog و یا فایل منیجر به راحتی میشه فایلها رو باز کرد و دیدشون.
خود نفس فرمت کردن مشکلی نداره. میشه. چون برنامه یا چیز خاص دیگه ای روی گوشی نداریم. اما باز هم ترجیح داره که نکنیم...
با چه کدی فرمت کنم گوشی رو بهتره؟ و مموری رو چطور؟
مشتاق دیدار دیگر راه حلهای دوستان هم هستم : دی
واقعا تا حالا همچین موردی مشابه نداشته؟
پست سامان تایید میشه...!
من اصلا" به آنتی ویروس اعتقاد ندارم...رم رو که با pc فرمت کن ...گوشیرو هم با
#7370#*
فرمت کن...
البته از من میشنوی فرمت 3 دکمه کن خیالت راحت باشه...
دکمه های: ستاره ،سبز ، 3 رو با هم بگیر و دکمه پاور رو هم با اونا نگه دار تا گوشی کامل بالا بیاد...
شاد باشی![]()
به خدا طرف فکر میکنه الان اگه آنتی ویروس روی گوشیش نصب کنه دیگه گوشیش یه دژ محکمی میشه در برابر ویروسها ....
.
ولی نمیدونه خود نصب این برنامه چه خطرهایی برای گوشی داره ...
.
در مورد فرمت هم , همین روشی که یونس گفت رو انجام بده ... در ضمن بعضی اوقات هم انجام این کار برای گوشی مکروه که نیست بلکه مستحبه ... باید هر چند وقت یکبار یه تنفس مصنوعی به گوشی داد .... اینم از همون موقعه هاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)