تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 1081 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جميعا (همگي ) خسته نباشين

بچه ها (هم خانم ها/هم آقايون ) مي شه از Updateهاي Kaspersky Internet Security 2009 يك نسخه ي پشتيبان درست كرد؟
    مثل NOD32؟
    يا بدبختانه بعد از نصب سيستم تازه بايد از دوباره ضدويروس رو به روز كرد؟
    دوستان چرا به نوشته های پیشین اعضای محترم توجه نمی کنید (Nine و Markus عزیر در نسخه قبل بارها توضیح دادند)

با این حال مجددا توضیح میدهم این بار با دو تصویر متحرک (پس بزارید کاملا لود بشن)

1- شما ابتدا باید یه پوشه رو بعنوان پوشه نگهداری آپدیت ها مشخص کنید

(در تصویر زیر بصورت پیش فرض انتخاب شده اما شما میتونید در هر درایو دیگه ای قرارش بدید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- شما پس از تعویض ویندوز باید همون پوشه نگهداری اپدیت ها رو بعنوان سرور به کسپرسکی معرفی کنید

(حتما یادتون باشه پس از آپدیت آفلاین ، سرور رو مجددا تغییر بدید و سایت کسپرسکی رو سرور معرفی کنید)

کد:
    موفق باشید
    Last edited by majid20; 17-08-2008 at 14:40.

2. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام مجدد
    دوست عزیز
    من نسخه قبلی را پاک کردم و نسخه kis7.0.1.227en را نصب کردم. پس از نصب ابتدا آن را Update کردم که مشکلی نداشت. اما اکنون هر با که میخواهم آن را Update کنم عبارت Update is not required ظاهر می شود. از طرفی در بخش Security Alert نیز باز به رنگ قرمز دیده می شود و عبارت Data base is obsolete نیز دیده می شود.
    لطفا مزا ساده زاهنمایی کنید تا این مشکل را برطرف کنم. چون حرفه ای نیستم.
    در ضمن جدیداً foler option من نیز دچار مشکل شده است که نمیتواتنم فایلهای مخفی را ظاهر کنم و وقتی روی درایوها کلیک می کنم در پنجره جدیدی باز می شوند که احتمالاً ویروسی شده ام. با اینکه مطالب و نحوه حذف این ویروس را خوانده ام اما باز هم قادر به برطرف کردن این مشکل نیستم .آیا بنظر شما این ویروس روی کاسپر تاثیر گذاشته؟

قبلاً از توضیحات ساده و کاملتان بسیار ممنونم.
    با تشکر
    این نسخه ای که شما نصب کردید یکی از نسخه بتا هست که ایرادات زیادی هم داشت خودمم یه بار اشتباها نصب کردم همون موقع که تازه اومده بود بیچارم کرد هر چه زودتر انیستال کنید تا به مشکل برنخوردید چرا نسخه بتا نصب کردید؟وچرا نسخه 7 دیگه با اومده نسخه 8 خوب اونو دانلود ونصب کنید

اول اینکه از آنتی ویروس استفاده میکنی یا اینترنت سکیوریتی؟

نسخه 8 اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نسبت به نسخه 7 رشد چشمگیری داشته

اما نسخه 8 آنتی ویروس کسپرسکی نسبت به نسخه 7 عقب گرد داشته

با این وجود ویروس Kazme_Gheyz رو هر دو محصول به خوبی شناسایی میکنند و نباید مشکل خاصی باشه

شما میتونید ویروس رو اینجا بذاری که روی محصولات تست کنم
    اگه این حرف شما صحت داشته باشه (که بعید میدونم) پس قسمت انتی ویروس اینترنت سکیوریتی کسپرسکی هم بایستی عقب گرد داشته باشه درست میگم یا نه؟
    Last edited by mrmmnb; 17-08-2008 at 15:11.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه این حرف شما صحت داشته باشه (که بعید میدونم) پس قسمت انتی ویروس اینترنت سکیوریتی کسپرسکی هم بایستی عقب گرد داشته باشه درست میگم یا نه؟
    تاپیک زیر رو مطالعه کن

کد:
    Last edited by majid20; 17-08-2008 at 15:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان ، بنده به يكي از دوستانم كاسپراسكاي رو پيشنهاد كردم

بعد از اينكه كاسپر رو روي كامپيوترش اجرا كرد ، يه " كرم " رو شناسايي كرد . از اون موقع اين دوستمون هر وقت روي درايورهاش كليك ميكنه كه واردشون بشه اين پيام براش ظاهر ميشه

windos can not find Copy.exe .m
    Make sure you typed the name correctly and then try again to search a file click the start bottom

به نظرتون چيكار بايد بكنه؟ كسپر رو هم آن اينستال كرد بازم افاقه نكرد الانم از طريق گزينهء Folders بالاي صفحه وارد درايورهاش ميشه!

ممنونم

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

دوستان ، بنده به يكي از دوستانم كاسپراسكاي رو پيشنهاد كردم

بعد از اينكه كاسپر رو روي كامپيوترش اجرا كرد ، يه " كرم " رو شناسايي كرد . از اون موقع اين دوستمون هر وقت روي درايورهاش كليك ميكنه كه واردشون بشه اين پيام براش ظاهر ميشه

windos can not find Copy.exe .m
    Make sure you typed the name correctly and then try again to search a file click the start bottom

به نظرتون چيكار بايد بكنه؟ كسپر رو هم آن اينستال كرد بازم افاقه نكرد الانم از طريق گزينهء Folders بالاي صفحه وارد درايورهاش ميشه!

ممنونم

با سلام

حالت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی رو فعال کنید و فایل اوتو ران (autorun.inf) رو دلیت کنید در تمام درایو ها

موفق باشین

تاپیک زیر شدیدا توصیه میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

7. این کاربر از AK1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من kasper اینترنت سکوریتی 7 رو نصب کردم رو سیستمم ویروس Kazme_Gheyz باعث شد که کاسپرسکی من از کار بیافته هر بار که می خوام اجراش کنم پیغام می ده که فایل avp.exe پیدا نمی شه. کاسپر 8 رو هم نصب کردم همین وضعیت رو داره نمی دونم چه کار کنم. ضمنا ویروس رو با avira از بین بردم ولی باز مشکلم با کاسپر پا برجاست

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض اشکال در ساخت Kaspersky Boot CD

دوستان عزیز
    همین چند ساعت قبل نسخه 2007 کاسپرسکی خودم رو آپدیت کردم و توسط برنامه BartPe یک Bootable درست کردم
    و مراحل رو کامل پیش رفتم و CD رو رایت کردم ... مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی CD رو بوت می کنیم و بعد از
    اجرای برنامه BartPE در زمان اجرای کاسپرسکی جهت اسکن درایوها با این Error روبرو میشم :
    Databases is corrupted
    The databases that the application uses to protect your computer are invalid. In particular , they can be damaged because of an incorrect update . you are advised to update the databases or rollback to their previous version .
    خوب از این پیام اینطور بنظر میرسه که Database خراب شده .. و دیگه اینکه تو متن اشاره میکنه به آپدیت نادرست
    ولی زمان آپدیت شدن بدون هیچ مشکلی مراحل اون انجام شد .
    دوستان تا حالا با این قضیه برخورد کردید ؟
    ضمنا من از نسخه 2007 استفاده می کنم.
    Last edited by Rainbow; 18-08-2008 at 08:34.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اول اینکه از آنتی ویروس استفاده میکنی یا اینترنت سکیوریتی؟

نسخه 8 اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نسبت به نسخه 7 رشد چشمگیری داشته

اما نسخه 8 آنتی ویروس کسپرسکی نسبت به نسخه 7 عقب گرد داشته

با این وجود ویروس Kazme_Gheyz رو هر دو محصول به خوبی شناسایی میکنند و نباید مشکل خاصی باشه

شما میتونید ویروس رو اینجا بذاری که روی محصولات تست کنم
    هر دو نسخه هم اینترنت سکیوریتی هستش
    ویروس رو طبق گفته شما آپ کردم

کد:
    Pass:
    kazm

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزیز
    همین چند ساعت قبل نسخه 2007 کاسپرسکی خودم رو آپدیت کردم و توسط برنامه BartPe یک Bootable درست کردم
    و مراحل رو کامل پیش رفتم و CD رو رایت کردم ... مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی CD رو بوت می کنیم و بعد از
    اجرای برنامه BartPE در زمان اجرای کاسپرسکی جهت اسکن درایوها با این Error روبرو میشم :
    Databases is corrupted
    The databases that the application uses to protect your computer are invalid. In particular , they can be damaged because of an incorrect update . you are advised to update the databases or rollback to their previous version .
    خوب از این پیام اینطور بنظر میرسه که Database خراب شده .. و دیگه اینکه تو متن اشاره میکنه به آپدیت نادرست
    ولی زمان آپدیت شدن بدون هیچ مشکلی مراحل اون انجام شد .
    دوستان تا حالا با این قضیه برخورد کردید ؟
    ضمنا من از نسخه 2007 استفاده می کنم.
    شما تصويري از قسمت آپديت كاسپر خود بگذاريد تا وضعيت آپديت كاسپر شما را ببينيم.از طرف ديگه شما از چه نسخه اي از ورژن 2007 استفاده ميكنيد؟

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

Hamilton عزیز شرمنده من نمی تونم عکس آپلود کنم ... این اولین باریه که می خوام عکس بزارم و متاسفانه مراحل این کار رو نمی دونم

من از نسخه 7.0.1.325 استفاده می کنم
    Last edited by Rainbow; 18-08-2008 at 11:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •