بنده خدا درست ميگه.
چطور بايد روي گوشي ريخت واز كجا بايد دانلود كرد؟؟؟
بنده خدا درست ميگه.
چطور بايد روي گوشي ريخت واز كجا بايد دانلود كرد؟؟؟
به نظر من بايد بكوبيم! گوشي كه با حرارت گوشي يا هر چيز ديگه اي بشكنه مهم نيست؟بابا اينقده اي قابهاي شكسته رو تو سر x1 نكوبيد
خيلي زشته به خدا!
1 ماه دیگه رسما معرفی میشه.
الان هرچی هم باشه اصل نیست و ریکس داره.دی...
Microsoft set to release Windows Mobile 6.5 next month:
May 11th
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 18-04-2009 at 22:37.
همونطوري كه يكي از دوستانمون صفحه پيش هم اشاره كرد، به دليل رزولوشون و كيفيت فوق العاده صفحه نمايش اين گوشي فيلم ديدن توش خيلي جذابه،جالبه هركي هم ميبينه باورش نميشه، خيلي عاليه، يه فيلمي توش ميديدم كه توي اون از فاصله دور يكي با لپتاپش كار ميكرد،جالب بود نوشته هاي داخل اون لپ تاپ رو كامل ميشد خوند... خيلي فوق العادس...حسابي آدمو سر ذوق مياره........
Last edited by deluge28; 18-04-2009 at 22:56.
سلام.
چند تا راه وجود داره واسه اینکار که من یکیش رو خدمتتون میگم.شما ابتدا باطری رو دربیارید تا گوشی خاموش بشه.چند ثانیه (حدود 20 ثانیه) بعدش باطری رو جا بزنید.
حالا هر 2 softkey رو باهم فشار بدید و نگه دارید.(منظور همون 2تا کلید چپ و راست زیر LCD ).
همونطوری که اون 2 تا کلید رو نگه داشتید دکمه پاور رو نگه دارید تا گوشی روشن بشه.(حدود 5 ثانیه طول میکشه.
حالا شما یک صفحه سفید با نوشته های آبی میبینید که به شما اخطار میده که اطلاعاتتون پاک میشه و اگر میخواهید ادامه بدید کلید R روی کیبورد رو بزنید.
بازدن کلید R دستگاه هارد ریست میشه و مشکلتون حل میشه.![]()
من امروز gps را تست كردم قبلا نصب كرده بودم ولي دقيق تست نكرده بودم
امروز كه داشتم ميرفتم بازار gps را باز كردم
از حدود 7 ماهواره آنتن گرفت توي ماشين
گوشيو نگاه ميكردم هر 2 ثانيه يه بار تغيير مسير ميكرد
خيلي دقيق همه محل را نشون ميداد هر جا كه ميرفتم
فكر كنم هر 5 متر يه بار تغيير ميكرد
و همه مسير را با يه خط قرمز نشون ميداد
خلاصه خيلي حال كردم
در مورد مصرفش هم بگم وقتي رفتم بيرون دقيق يادم نيست چقدر شارژ داشت
ولي 4 ساعت بطور كامل gps روشن بود و كار ميكرد
در حالي كه شارژ گوشي پر نبود فكر كنم60 درصد شارژ داشت
دوربين دوم از كجا باز ميشه ؟
نميشه كاري كرد كه موقع عكاسي ظاهر بشه؟
یه لطفی کن به لینک کامل که چطور منم اینو راه بندازم برام بزار لطفا همونی باشه که خ ودت باهاش به نتیجه رسیدی gps چیز ه به درد بخوریه لازم دارم مرسی![]()
متشکرم از راهنمائی شما
من از برنامه OziCE استفاده ميكنم
تو سايت هست ميتوني پيدا كني راحت
میشه آقای گل محمدی در مورد این مبالغه بسیار خوبتون منبع خوب بیارید ! مثلا توی این جهان فکر میکنم یه گوشی وجود داشته باشه که شک شمارو بر طرف کنه ممنون میشم بیشتر توضیح بدیداصلا شكي نيست كه بهترين صفحه در كل گوشيهاي جهان را داره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)