تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 1045 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان به منم کمک کنید !
    هروقت Word 2007 رو اجرا می کنم چندتا پیغام Macro میده ! چندتا OK باید بزنم تا از بین برن ! Disable هم نمیشن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من تازگیا وقتی ورد رو باز میکنم فاصله اعداد خط کش از هم بیشتر شده
    قبلاً a4 به صورت عمودی باز میکردم نیازی به اسکرول نبود اما الان باید اسکرول رو چپ و راست ببرم تا بتونم گوشه های برگه رو ببینم

ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم به حالت قبل برگردونم

داره خودمونی میشه didar11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام بنده از ورد 2007 استفاده می کنم.وقتی مطالبم رو در ورد فهرست بندی می کنم عناوین مطالبم در سمت چپ ظاهر می شوند هر کاری می کنم آنها را به سمت راست منتقل کنم نتونستم لطفا راهنماییم کنیدبا تشکر.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    قبلاً a4 به صورت عمودی باز میکردم نیازی به اسکرول نبود اما الان باید اسکرول رو چپ و راست ببرم تا بتونم گوشه های برگه رو ببینم

سلام
    این تنظیمات پیشفرض ورد هست.

با سلام بنده از ورد 2007 استفاده می کنم.وقتی مطالبم رو در ورد فهرست بندی می کنم عناوین مطالبم در سمت چپ ظاهر می شوند هر کاری می کنم آنها را به سمت راست منتقل کنم نتونستم لطفا راهنماییم کنیدبا تشکر.
    این دو گزینه رو که با رنگ نارنجی مشخصن حتما انتخاب کن.

موفق باشید

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

سلام

اگر صفحه ي شما افقي شده که دوست عزيز در بالا توضيح دادند که چطور صفحه را افقي يا عمودي کنيد اما پس از اعمال تغييرات لازم اگر Default را که در page setup قرار دارد ، کليک کنيد اين تغييرات به صورت پيش فرض ثبت مي شوند.
    ضمناً اگر فاصله هاي بين اعداد در خط کش بيشتر شده است بايد واحد اندازه گيري را از اينچ به سانتيمتر يا ميليمتر تبديل کنيد از طريق :‌
    Tool/Option در تب General ، در قسمت Measurement unit ، واحد مربوطه را انتخاب کنيد که بهتر است سانتيمتر باشد زيرا ما ايرانيان به آن بيشتر عادت داريم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

بستگي داره که چطور فهرست بندي کنيد :
    1- اگه از طريق دستي عناوين را تايپ يا کپي paste مي کنيد که روشي که دوستمان در بالا گفت کمکتان مي کند.
    2- اگر از طريق ايجاد يک جدول سه ستونه که ستون اول رديف ستون دوم عنوان مطالب و ستون سوم شماره صفحه است و محو نمودن خطوط جدول اين کار را انجام مي دهيد که بايد قبل از ايجاد جدول راهي که دوستمان گفت را انجام دهيد و اگر بعد از آن خواستيد اين کار را انجام دهيد مي توانيد از کليک سمت راست جدول و گزينه ي Cell Alignment استفاده کنيد. که 9 حالت را مي توانيد کنترل کنيد.
    3- اگر از طريق فهرست گيري اتوماتيک ، يعني ايجاد Style دلخواه و اعمال آن به تمامي عناوين و زيرعناوين ، و ايجاد فهرست گيري اتوماتيک از طريق Insert/Refrence/Index and Tables ، در تب Table of Figure ، دکمه ي Option را کليک نموده و Style 1 يعني Style مورد نظر را انتخاب نمائيد. فهرست بندي به طور اتوماتيک انجام مي شود اما حتماً‌ بايد قبل از انجام مرحله ي 3 ، مسيري را که دوستمان گفتند را انجام دهيد در غير اينصورت انتخاب تمام سطرهاي آن کمي دقت مي خواهد .

8. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

شايد اين راه کمکتون کنه :
    راه اول : در page setup نرم افزار word ، در قسمت Margins ، در قسمت pages ، قسمتي است که Normal انتخاب شده است اگه اون را به bookfold تبديل کنيد شايد کمکتون کنه (البته فکر ميکنم که براي 2 صفحه به بالا جواب مي دهد. )
    راه دوم : (من هميشه از اين راه استفاده مي کنم و کمي به دقت احتياج دارد)
    1- سايز کاغذ را به a5 تغيير دهيد.
    2- هنگام پرينت ، در صفحه ي print ، در قسمت zoom ، قسمت Pages per sheet ، گزينه ي 2pages را انتخاب کنيد تا 2 صفحه ي عمودي در يک صفحه ي افقي در کنار هم قرار گيرند.
    3- براي اين که پرينت شما شبيه کتاب شود لازم است که دو صفحه دو صفحه دستور پرينت دهيد .
    حتماً بايد صفحه ي کيبورد شما En باشد. براي اين کار در قسمت pages ، ابتدا شماره ي صفحه اي را که مي خواهيد در سمت راست قرار بگيرد را مي نويسيد ، سپس دکمه ي ( «و» فارسي يا « , » انگليسي)‌ را بزنيد. سپس صفحه اي را که مي خواهيد در سمت چپ صفحه قرار بگيرد را بنويسيد. و سپس دستور پرينت مي دهيم.
    مثال: براي کتاب 20 صفحه اي که مي خواهيم صفحه ي شماره 1 در اولين صفحه سمت راست قرار بگيرد ، بايد به ترتيب زير بنويسيم :
    1,20
    19,2
    3,18
    17,4
    5,16
    15,6
    و الي آخر
    نحوه ي قرار دادن کاغذ در پرينتر در اين صورت :
    کاغذ پرينت شده اول را به صورت افقي جلوي خود قرار دهيد، سپس آن را برگردانده و از قسمت پشتِ صفحه ي سمت چپي ، از سيني بالاي پرينتر وارد کنيد. (پرينتر hp )
    البته اين مورد رو اضافه كنم كه گزينه Reverse Book Fold اين كارو براي حالت فارسي انجام ميده و نيازي به راه حل دوم نيست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام

آیا خاصیت mail mrge فقط برای هر صفحه جداگانه قابل اجراست یا می شود چند سری اطلاعات رو در یک صفحه جا داد مثلا چند فرم یکسان توی یک صفحه داریم و می خوایم اطلاعات مشابه رو با این خاصیت بهش بدیم آیا امکان پذیر هست یا نه؟؟؟؟؟
    سلام

اين قابليت ميتونه در هر چند تا صفحه اي كه شما ميخوايد انجام بشه و فقط كافيه شما فيلدهاتون رو وارد كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان به منم کمک کنید !
    هروقت word 2007 رو اجرا می کنم چندتا پیغام macro میده ! چندتا ok باید بزنم تا از بین برن ! Disable هم نمیشن !
    من فكر ميكنم كه ايراد از همون برنامه اي باشه كه شما گفتيد نصب كرديد

و اونا با ورد هماهنگي ندارن

ببينيد هنگام نصب اونا گزينه اي هست كه اين هماهنگي رو برقرار كنه يا از اثر گذاشتن اون در محيط ورد جلوگيري كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من از ورد 2007 استفاده میکنم. در شماره گذاری صفحات مشکل دارم: میخوام چند صفحه اول مقاله رو با الف،ب، ج... شماره بذارم و از صفحه مثلا پنجم با اعداد 1،2 ... شماره گذاری کنم.اما الان که این کار رو میکنم همه صفحات از صفحه اول با عدد شماره میخوره.ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •