دوستان به منم کمک کنید !
هروقت Word 2007 رو اجرا می کنم چندتا پیغام Macro میده ! چندتا OK باید بزنم تا از بین برن ! Disable هم نمیشن !
دوستان به منم کمک کنید !
هروقت Word 2007 رو اجرا می کنم چندتا پیغام Macro میده ! چندتا OK باید بزنم تا از بین برن ! Disable هم نمیشن !
سلام
من تازگیا وقتی ورد رو باز میکنم فاصله اعداد خط کش از هم بیشتر شده
قبلاً a4 به صورت عمودی باز میکردم نیازی به اسکرول نبود اما الان باید اسکرول رو چپ و راست ببرم تا بتونم گوشه های برگه رو ببینم
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم به حالت قبل برگردونم
با سلام بنده از ورد 2007 استفاده می کنم.وقتی مطالبم رو در ورد فهرست بندی می کنم عناوین مطالبم در سمت چپ ظاهر می شوند هر کاری می کنم آنها را به سمت راست منتقل کنم نتونستم لطفا راهنماییم کنیدبا تشکر.
سلام
این تنظیمات پیشفرض ورد هست.
این دو گزینه رو که با رنگ نارنجی مشخصن حتما انتخاب کن.
موفق باشید![]()
اگر صفحه ي شما افقي شده که دوست عزيز در بالا توضيح دادند که چطور صفحه را افقي يا عمودي کنيد اما پس از اعمال تغييرات لازم اگر Default را که در page setup قرار دارد ، کليک کنيد اين تغييرات به صورت پيش فرض ثبت مي شوند.
ضمناً اگر فاصله هاي بين اعداد در خط کش بيشتر شده است بايد واحد اندازه گيري را از اينچ به سانتيمتر يا ميليمتر تبديل کنيد از طريق :
Tool/Option در تب General ، در قسمت Measurement unit ، واحد مربوطه را انتخاب کنيد که بهتر است سانتيمتر باشد زيرا ما ايرانيان به آن بيشتر عادت داريم.
بستگي داره که چطور فهرست بندي کنيد :
1- اگه از طريق دستي عناوين را تايپ يا کپي paste مي کنيد که روشي که دوستمان در بالا گفت کمکتان مي کند.
2- اگر از طريق ايجاد يک جدول سه ستونه که ستون اول رديف ستون دوم عنوان مطالب و ستون سوم شماره صفحه است و محو نمودن خطوط جدول اين کار را انجام مي دهيد که بايد قبل از ايجاد جدول راهي که دوستمان گفت را انجام دهيد و اگر بعد از آن خواستيد اين کار را انجام دهيد مي توانيد از کليک سمت راست جدول و گزينه ي Cell Alignment استفاده کنيد. که 9 حالت را مي توانيد کنترل کنيد.
3- اگر از طريق فهرست گيري اتوماتيک ، يعني ايجاد Style دلخواه و اعمال آن به تمامي عناوين و زيرعناوين ، و ايجاد فهرست گيري اتوماتيک از طريق Insert/Refrence/Index and Tables ، در تب Table of Figure ، دکمه ي Option را کليک نموده و Style 1 يعني Style مورد نظر را انتخاب نمائيد. فهرست بندي به طور اتوماتيک انجام مي شود اما حتماً بايد قبل از انجام مرحله ي 3 ، مسيري را که دوستمان گفتند را انجام دهيد در غير اينصورت انتخاب تمام سطرهاي آن کمي دقت مي خواهد .
البته اين مورد رو اضافه كنم كه گزينه Reverse Book Fold اين كارو براي حالت فارسي انجام ميده و نيازي به راه حل دوم نيست
سلام
اين قابليت ميتونه در هر چند تا صفحه اي كه شما ميخوايد انجام بشه و فقط كافيه شما فيلدهاتون رو وارد كنيد
من فكر ميكنم كه ايراد از همون برنامه اي باشه كه شما گفتيد نصب كرديد
و اونا با ورد هماهنگي ندارن
ببينيد هنگام نصب اونا گزينه اي هست كه اين هماهنگي رو برقرار كنه يا از اثر گذاشتن اون در محيط ورد جلوگيري كنه
دوستان من از ورد 2007 استفاده میکنم. در شماره گذاری صفحات مشکل دارم: میخوام چند صفحه اول مقاله رو با الف،ب، ج... شماره بذارم و از صفحه مثلا پنجم با اعداد 1،2 ... شماره گذاری کنم.اما الان که این کار رو میکنم همه صفحات از صفحه اول با عدد شماره میخوره.ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)