بابا دمت گرم
خیلی چاکریم![]()
بابا دمت گرم
خیلی چاکریم![]()
اینو خوب اومدی کاش منم نگاهی میکردمکه یه روزی خواستیم از شاتل بریم نگن 10-20 تا سفته و چک ازت داریم بگه غلط کردی جایه دیگه ای بری
(باحال بود
)
سرعت روزانه که به اون قدیما نمیرسه ولی حداقل نیاز منو برطرف میکنه(بیشتر مشکل ترافیک هست). شبانش حدود 50 کیلو دانلود داره(تقریباً هر ساعت 140 مگ دانلود میکنه اما مهم تر از این ساعت باگه! از 7 تا 7:35 نزدیک 250 مگ میگیره). البته من با این که بیشتر از یک و سال نیمه سرویس میگیرم از صبانت ولی تازه از تابستون امسال از شبانه استفاده میکنم و نمی دونم شبانش قبلنا چقدر بوده( همون اولا اومدم یه بار استفاده کنم دیدم سرعتش در حد بایته) به هر حال اگر از سرورای قوی واسه دانلود استفاده کنی یا اکانت رپیدشیر داشته باشی بدک نیستو میتونی هر شب یک فیلم 700 مگی دانلود کنی
(خیلیه نه؟!) در ضمن من سرویسم 128 هستش.
Last edited by hirad_g; 09-09-2010 at 00:32.
خوب مگه مجبوری از صبانت حروم خور استفاده کنی؟؟؟
واقعا ادم دلش میسوزه که این قدر ظلم بشه در حق کسی و نه حرفی و نه اعتراضی بتونه بکنه!!!ما ایرانی ها باید بسوزیم و بسازیم
![]()
من که هر وقت میخوام جایی چونه بزنم با خالم میرم مغازه...........یعنی یک تیک بزنه بیچاره خالم شروع میکنه![]()
محسن جان دارمتتتتتتتتت
من میگم حداقل سر قشر جوون کلاه نذارند .و جیباش و خالی نکنند خیلی ضایع هستش خدایی آخر صدامون در میاد( من نبودم )
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدیییییییی !!!!!!
انشاالله قرارداد بعدی .
خاله ها از روی اسمشون مشخصه که آخر و متخصص این کارها هستند .
پشت سر خاله ها غيبت نكنيدنوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدیییییییی !!!!!!
انشاالله قرارداد بعدی .
خاله ها از روی اسمشون مشخصه که آخر و متخصص این کارها هستند
يك يزي براتو تعريف كنم ما اموزشگامون از صبانت سرويس گرفته بود
بعد 3 ماه بود يك ماهه تموم شد و خيلي تعجباتي بود دفعه بعد كه شارژ كردن حواسشون بود از همون روز اول رفتن نگاه كردن اما جالب بود كه از ساعت مثلا 8 شب وصل شده بود اما تو سايت كه نگاه كرديم ديديم از صبح كانكت بوده و استفاده شده خلاصه رفتن و دعوا كردن بعد مسئولش گفته بود شما حك شدين بعد دوستم گفته بودم وقتي وصل نيستيم چطوري حك شديم؟
مگه امكان داره؟
خلاصه از دفعه بعد ديگه اين اتفاق نيفتاد و تازه بعد 3 ماه اضافه هم مياوردن![]()
ایولللللللل
به جون خودم و بغل دستیم کار خوبی کردید رفتید رسیدگی کردید اصلا اگر اینکار و نمیکردید آخر سادگی بود دیگه .
حالا من براتون تعریف کنم حال کنید .
آقا با احازه شما ما 2 تا خط داریم که هر کدوم جدا سرویس adsl از صبا نت گرفتیم . یکی به نام من یکی به نام داداشم هر کدوم واسه خودمون سرویس جدا میگیریم و سیستم های خودمون و داریم و اینجوری مشکلی پیش نمیاد . القصه چند ابری پیش اومد که دیدیم آقا وقتی من وصلم و میرم سرویس داداشم و چک میکنم میبینم اون در حال استفاده است و اما سیستمش خاموششششش . همین حکایت سارا سر ما در اومد زنگ زدیم گفتیم چجوریاستتتتتتتتت گفتند اوایل کارمونه و حالا درست میشه گفتیم باشه اما تکرار نشهههه . گفتند چشم و 1 گیگ اضافه دادند به سرویس داداشم .
حالا بهتر از این اینو بگم که گاهی پیش می اومد که داداشم میرفت پول واریز میکرد برای سرویسش اما سرویس من فول میشد آی حال میداد آی حال میداد بعد داداشم زنگ میزد شاکی میشد اونها دوباره سرویسش و فول میکردند . گاهی هم برعکس خلاصه 1 بار پول میریختیم 2 تا سرویس فعال میشد . کلی حال میکردیم حقشونه گرون فروشها هر چی میکشند از بی نظمی خودشونه اصلا نوش جونمممممممممم
فداتون
اصلا صبانت شرکت عجیب غریبیه نه.........
کارایی میکنه که اصلا فکرش رو نمیکنی..![]()
منم از شیراز بگم بهتون که وضع اینترنتش چندان جالب نیست و از مشهذ خیلی پایینتره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)