تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 330 از 551 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لرد جان من و دست کم گرفتی ها آقا هر چی دلت بخواد از دهنم در اومد نثارش کردم گفتم مردیکه چته اینجوری اخم کردی داری نگام میکنی مگه پول بابات و خوردم با این سرویس مسخره تون . میخوای بزنم کل دفتر و تو یک چشم به هم زدن با خاک یکی کنم . البته همش و تو دلم گفتم . البته مهم نیته فکر کنم همونم قبول باشه .
    ولی در کل بی خیال طرف ارزشش رو نداشت باور کن نداشت
    بابا دمت گرم
    خیلی چاکریم

2. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محسن جان به جون خودم اینو خوب اومدی . اصلا اینو باید بکنیم شعارمون

حالا فردا یک زنگی میزنم ببینم مدارکم درست بوده یا حضوری برم تا به قول خودت گیر میری تو کارمون نیارند .
    از من 10 تا امضاء بیشتر نگرفت . باید حواسم و جمع کنم اون وسط مسط های قرارداد سفته مفته نگذاشته باشند پدرمون و در بیارند کل دار و ندارمون بکشند بالا
    ولی اینجور که میگی ای کاش حضوری میرفتم . حتما بهتر میشد .

100 و 90 هم عشقه . ما میدونیم چکارش کنییییییییییییییییییممممم مممممم رفیق
    اینو خوب اومدی کاش منم نگاهی میکردمکه یه روزی خواستیم از شاتل بریم نگن 10-20 تا سفته و چک ازت داریم بگه غلط کردی جایه دیگه ای بری(باحال بود)

4. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

اگه از صبانت استفاده میکنی که تو تاپیک صبا همه میگن چند برابر حساب میکنه
    سرعتت با صبا خوبه؟چه جوریه؟شبانه چی؟
    من شنیدم که صبا نت خیلی وضعش بد شده درسته یانه؟
    سرعت روزانه که به اون قدیما نمیرسه ولی حداقل نیاز منو برطرف میکنه(بیشتر مشکل ترافیک هست). شبانش حدود 50 کیلو دانلود داره(تقریباً هر ساعت 140 مگ دانلود میکنه اما مهم تر از این ساعت باگه! از 7 تا 7:35 نزدیک 250 مگ میگیره). البته من با این که بیشتر از یک و سال نیمه سرویس میگیرم از صبانت ولی تازه از تابستون امسال از شبانه استفاده میکنم و نمی دونم شبانش قبلنا چقدر بوده( همون اولا اومدم یه بار استفاده کنم دیدم سرعتش در حد بایته) به هر حال اگر از سرورای قوی واسه دانلود استفاده کنی یا اکانت رپیدشیر داشته باشی بدک نیستو میتونی هر شب یک فیلم 700 مگی دانلود کنی(خیلیه نه؟!) در ضمن من سرویسم 128 هستش.
    Last edited by hirad_g; 09-09-2010 at 00:32.

6. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت روزانه که به اون قدیما نمیرسه ولی حداقل نیاز منو برطرف میکنه(بیشتر مشکل ترافیک هست). شبانش حدود 50 کیلو دانلود داره(تقریباً هر ساعت 140 مگ دانلود میکنه اما مهم تر از این ساعت باگه! از 7 تا 7:35 نزدیک 250 مگ میگیره). البته من با این که بیشتر از یک و سال نیمه سرویس میگیرم از صبانت ولی تازه از تابستون امسال از شبانه استفاده میکنم و نمی دونم شبانش قبلنا چقدر بوده( همون اولا اومدم یه بار استفاده کنم دیدم سرعتش در حد بایته) به هر حال اگر از سرورای قوی واسه دانلود استفاده کنی یا اکانت رپیدشیر داشته باشی بدک نیستو میتونی هر شب یک فیلم 700 مگی دانلود کنی(خیلیه نه؟!) در ضمن من سرویسم 128 هستش.
    خوب مگه مجبوری از صبانت حروم خور استفاده کنی؟؟؟
    واقعا ادم دلش میسوزه که این قدر ظلم بشه در حق کسی و نه حرفی و نه اعتراضی بتونه بکنه!!!ما ایرانی ها باید بسوزیم و بسازیم

8. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لرد جان من و دست کم گرفتی ها آقا هر چی دلت بخواد از دهنم در اومد نثارش کردم گفتم مردیکه چته اینجوری اخم کردی داری نگام میکنی مگه پول بابات و خوردم با این سرویس مسخره تون . میخوای بزنم کل دفتر و تو یک چشم به هم زدن با خاک یکی کنم . البته همش و تو دلم گفتم . البته مهم نیته فکر کنم همونم قبول باشه .
    ولی در کل بی خیال طرف ارزشش رو نداشت باور کن نداشت
    من که هر وقت میخوام جایی چونه بزنم با خالم میرم مغازه...........یعنی یک تیک بزنه بیچاره خالم شروع میکنه

10. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب مگه مجبوری از صبانت حروم خور استفاده کنی؟؟؟
    واقعا ادم دلش میسوزه که این قدر ظلم بشه در حق کسی و نه حرفی و نه اعتراضی بتونه بکنه!!!ما ایرانی ها باید بسوزیم و بسازیم
    محسن جان دارمتتتتتتتتت
    من میگم حداقل سر قشر جوون کلاه نذارند .و جیباش و خالی نکنند خیلی ضایع هستش خدایی آخر صدامون در میاد ( من نبودم )

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

من که هر وقت میخوام جایی چونه بزنم با خالم میرم مغازه...........یعنی یک تیک بزنه بیچاره خالم شروع میکنه
    نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدیییییییی !!!!!!
    انشاالله قرارداد بعدی .
    خاله ها از روی اسمشون مشخصه که آخر و متخصص این کارها هستند .

12. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدیییییییی !!!!!!
    انشاالله قرارداد بعدی .
    خاله ها از روی اسمشون مشخصه که آخر و متخصص این کارها هستند
    پشت سر خاله ها غيبت نكنيد
    يك يزي براتو تعريف كنم ما اموزشگامون از صبانت سرويس گرفته بود
    بعد 3 ماه بود يك ماهه تموم شد و خيلي تعجباتي بود دفعه بعد كه شارژ كردن حواسشون بود از همون روز اول رفتن نگاه كردن اما جالب بود كه از ساعت مثلا 8 شب وصل شده بود اما تو سايت كه نگاه كرديم ديديم از صبح كانكت بوده و استفاده شده خلاصه رفتن و دعوا كردن بعد مسئولش گفته بود شما حك شدين بعد دوستم گفته بودم وقتي وصل نيستيم چطوري حك شديم؟
    مگه امكان داره؟
    خلاصه از دفعه بعد ديگه اين اتفاق نيفتاد و تازه بعد 3 ماه اضافه هم مياوردن

14. 4 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پشت سر خاله ها غيبت نكنيد
    يك يزي براتو تعريف كنم ما اموزشگامون از صبانت سرويس گرفته بود
    بعد 3 ماه بود يك ماهه تموم شد و خيلي تعجباتي بود دفعه بعد كه شارژ كردن حواسشون بود از همون روز اول رفتن نگاه كردن اما جالب بود كه از ساعت مثلا 8 شب وصل شده بود اما تو سايت كه نگاه كرديم ديديم از صبح كانكت بوده و استفاده شده خلاصه رفتن و دعوا كردن بعد مسئولش گفته بود شما حك شدين بعد دوستم گفته بودم وقتي وصل نيستيم چطوري حك شديم؟
    مگه امكان داره؟
    خلاصه از دفعه بعد ديگه اين اتفاق نيفتاد و تازه بعد 3 ماه اضافه هم مياوردن
    ایولللللللل
    به جون خودم و بغل دستیم کار خوبی کردید رفتید رسیدگی کردید اصلا اگر اینکار و نمیکردید آخر سادگی بود دیگه .
    حالا من براتون تعریف کنم حال کنید .
    آقا با احازه شما ما 2 تا خط داریم که هر کدوم جدا سرویس adsl از صبا نت گرفتیم . یکی به نام من یکی به نام داداشم هر کدوم واسه خودمون سرویس جدا میگیریم و سیستم های خودمون و داریم و اینجوری مشکلی پیش نمیاد . القصه چند ابری پیش اومد که دیدیم آقا وقتی من وصلم و میرم سرویس داداشم و چک میکنم میبینم اون در حال استفاده است و اما سیستمش خاموششششش . همین حکایت سارا سر ما در اومد زنگ زدیم گفتیم چجوریاستتتتتتتتت گفتند اوایل کارمونه و حالا درست میشه گفتیم باشه اما تکرار نشهههه . گفتند چشم و 1 گیگ اضافه دادند به سرویس داداشم .
    حالا بهتر از این اینو بگم که گاهی پیش می اومد که داداشم میرفت پول واریز میکرد برای سرویسش اما سرویس من فول میشد آی حال میداد آی حال میداد بعد داداشم زنگ میزد شاکی میشد اونها دوباره سرویسش و فول میکردند . گاهی هم برعکس خلاصه 1 بار پول میریختیم 2 تا سرویس فعال میشد . کلی حال میکردیم حقشونه گرون فروشها هر چی میکشند از بی نظمی خودشونه اصلا نوش جونمممممممممم

فداتون

16. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایولللللللل
    به جون خودم و بغل دستیم کار خوبی کردید رفتید رسیدگی کردید اصلا اگر اینکار و نمیکردید آخر سادگی بود دیگه .
    حالا من براتون تعریف کنم حال کنید .
    آقا با احازه شما ما 2 تا خط داریم که هر کدوم جدا سرویس adsl از صبا نت گرفتیم . یکی به نام من یکی به نام داداشم هر کدوم واسه خودمون سرویس جدا میگیریم و سیستم های خودمون و داریم و اینجوری مشکلی پیش نمیاد . القصه چند ابری پیش اومد که دیدیم آقا وقتی من وصلم و میرم سرویس داداشم و چک میکنم میبینم اون در حال استفاده است و اما سیستمش خاموششششش . همین حکایت سارا سر ما در اومد زنگ زدیم گفتیم چجوریاستتتتتتتتت گفتند اوایل کارمونه و حالا درست میشه گفتیم باشه اما تکرار نشهههه . گفتند چشم و 1 گیگ اضافه دادند به سرویس داداشم .
    حالا بهتر از این اینو بگم که گاهی پیش می اومد که داداشم میرفت پول واریز میکرد برای سرویسش اما سرویس من فول میشد آی حال میداد آی حال میداد بعد داداشم زنگ میزد شاکی میشد اونها دوباره سرویسش و فول میکردند . گاهی هم برعکس خلاصه 1 بار پول میریختیم 2 تا سرویس فعال میشد . کلی حال میکردیم حقشونه گرون فروشها هر چی میکشند از بی نظمی خودشونه اصلا نوش جونمممممممممم

فداتون
    اصلا صبانت شرکت عجیب غریبیه نه.........
    کارایی میکنه که اصلا فکرش رو نمیکنی..

18. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم از شیراز بگم بهتون که وضع اینترنتش چندان جالب نیست و از مشهذ خیلی پایینتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •