اینا اون عکساییه که یارو وقتی نقاشی میکشه اینا رو بتونی بذاری بکشه به جای اون عکسای مسخره.
نه. اون یه آدرس دیگس. C/Documents and settings/ ... / Ea games/ The sims 2/ Neighbourhoods
اینا اون عکساییه که یارو وقتی نقاشی میکشه اینا رو بتونی بذاری بکشه به جای اون عکسای مسخره.
نه. اون یه آدرس دیگس. C/Documents and settings/ ... / Ea games/ The sims 2/ Neighbourhoods
احيانا my document خودتونو پاك سازي نكرديد؟
اين آدرس عكس هاييه كه سيمزهاتون ميتونن روي بوم نقاشي كنن.C:\Documents and Settings\...\My Documents\EA Games\The Sims 2\Paintings![]()
ميتونيد خودتون هم عكسهايي رو بهش اضافه كنيد فقط بايد يادتون باشه كه زياد بزرگ نباشن![]()
دستت درد نکنه اصلا حواسم نبود اسم عکس که شنیدم فکرم رفت به neiberhood
راستی IKEA stuff تو ایران اومده
کسی میدونه apartmantlife کی ریلیز میشه؟
سه شنبه - پنجم شهریور Sims 2: Apartment Life وارد بازار میشه
خواهش میکنم!
اگه کسی IKEA Stuff رو خریده میشه بگه خوب بوده یا نه؟
و اینکه چه موقعهایی این یارو social worker میاد کودک رو میبره؟ آخه من حرصم در میاد.چپ میرم راست میرم میاد بچه رو میبره!!
راستی اگه بچه رو ببره به هیچ وجه نمیشه همون بچه رو از پرورشگاه گرفت؟
IKEA Stuff فقط وسايل به بازي اضافه ميكنه معمولا پك هاي Stuff چيز خاص ديگه اي ندارن
وقتي كه بچت گرسنش باشه و يا اگر مدرسه ميره نمره هاي بدي بگيره ، اونوقت به خاطر اينكه از بچتون خوب مراقبت نكرديد ميان ميبرنش
چرا ميشه ، وقتي زنگ ميزني به پرورشگاه موقعي كه سن بچه رو ازت ميپرسه بايد سن همون بچه اي رو بگي كه بردنشاونوقت همونو برات مياره
![]()
ممنون مگی جان![]()
رنگ چشمها چرا وارد بازی نمیشن؟ mesh موها رو باید از کدوم قسمت دانلود کنم؟![]()
اون صفحه enable هست![]()
بازم ممنونم![]()
سلام...![]()
با تشکر از دوستان عزیز!![]()
میشه یه نفر بگه ببینم تو این The Sims : Life Stories ترفند یا چیز خاصی وجود داره؟![]()
من خیلی سیمز بازی نمیکنم ولی بعضی موقع ها که از بازی های بکش بکش و اکشن خسته میشم میرم سراغش...![]()
با تشکر!![]()
سلام!
خواهش ميكنيم!(از طرف همه)
حالا لهن عوض ميشه:
آقاي/خانوم محترم اين جا فقط مالthe sims2 هستش.(به علاوه پكاش)
شما اگه تو ليست تاپيك ها كه حسين عزيز(sam fisher 08)زحمتشو كشيدن برين ميبينين كه اين سري از بازيهاي the sims براي خودشون تاپيك خاص دارن.البته قابل ذكر هستش كه تاپيكاش مال عهد ناصرالدين شاه هستش!:دي
ولي احتمالا ميتونن كمكتون كنن.ولي با اينكه جاش نيست ولي:بابا چه ترفندي ميخواي؟برو داستان بازي رو تموم كن كه مسخره هستش.اوليش همون زن هستش كه خيلي پسرارو بيچاره ميكنه.با يكي ميره تو gym (سالن ورزشي)بعد از تردميل(دو ثابت)ميرن تو جكوزي با اون پسره.بعدش كه مشغول ... هستن اون يكي ميادو يك دعوا را ميفته.اين بيچاره ميره خونش ميبينه اون يكي هستش و....
آخرشم ميري عروسي مو مشكي رو بهم ميزني و اون باتو ازداوج ميكنه و ميرين خونتو بعدش بايد
بچه بياري كه آموزش تك تك مراحلشو برات ميگه...خب ديدي همينه.يه جاي ديگه اي هم هست كه
پسره پولدار هستش و ميگي براي خونش كارگر بياره.همين و بس.
تكرار نشه ديگه.اينجا تاپيك the sims2 هستش.لطفا قبل از پست دادن به ليست تاپيك ها سري بزنديد.
با تشكر...
امير
ممكنه رنگ چشمها برن جزو ماسكها! ( درواقع اونوقت لنز به حساب ميان ) براي منم بعضي از رنگ چشمهام ميرن اونجا![]()
Mesh موها رو معمولا سايت ها خودشون براي دانلود ميزارن مگر اينه اكانتي باشن اونوقت نميتوني Mesh رو دانلود كني ، اين موهايي رو كه من توي صفحه هاي قبلي براي دانلود گزاشتم رو برو بگير همشون Mesh رو دارن
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)