تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 380 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان ول کنید دیگه!
    خدایی بحث فیفا رو تو همون تایپیک فیفا مطرح کنید نه اینجا!
    برید اونجا نظر بدید که فیفا بهتره pes به درد نخوره!
    اینجا مخصوص طرفدار های pes نه فیفا!
    محترمانه میگم: خواهشاً تو این تایپیک به مقایسه فیافا با pes نپردازید چون فیفا یه گرافیگ مشنگ و مزخرف داره و آدم احساس یه استادیو واقعی رو نداره و شما بیخود دارید تقلا میکنید که بازی محبوب خودتون رو توجیح کنید.
    پس برای آخرین بار میگم:
    No FIFA
    دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
    من كه گفتم نميخوام كسي رو ناراحت كنم
    فقط نظرم رو اعلام كردم
    پس بهتره تند نرين

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    اون عکس های مقایسه چیز جالبی بود ولی نمیدونم چرا دوستمون گفته بود Pes کارتونیه

اتفاقا اون عکس ها رو برا این گذاشته بودن که بگن PES بافت طبیعی تری داره

اما خب اینجا جاش نیست!

من خودم طرفدار دو آتیشه و فن بوی PES هستم این بازی واقعا برازنده ی عنوان شبیه ساز فوتبال هست

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

فقط نظرم رو اعلام كردم
    پس بهتره تند نرين
    یکی دیگه اون ور دنیا بازی ساخته شما چرا دعوا میکنید؟

هر کسی یک سلیقه ای داره.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
    تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
    من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...

من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
    خدایش به چهره پویول نگاه کنید...

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

فقط نظرم رو اعلام كردم
    پس بهتره تند نرين
    عزیز من از اولشم گفتم اشتباهی اومدی دیگه یه تایپیک بزن هرچقد دلت میخواد مقایسه کن ایشونم نظرشو راجع به فیفا گفته که شما داغ کردی

اومدی وسط یه عده هوادار میگی نظر میدم داری بازی رو تخریب میکنی حالا من هیچی نمیگم دلیل نمیشه که ....

فدات شم همین کارو بکن تایپیک بزن تا اعصاب بقیه رو خراب نکردی و توهینو اخطار بازی شروع نشده

موفق باشی

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
    تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
    من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...

من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
    خدایش به چهره پویول نگاه کنید...
    مشكل اساسي پيس مشكل دروازبانش هست
    مثلا شما از روي نقطه ي كرنر اگه جهت رو به سمت دروازبان بگيريد و سانتر كنيد توپ به دست دروازبان ميخوره و وارد دروازه ميشه
    البته بايد با بازيكن خوب سنتر كنيد مثلا كاكا

پروفشنال aminspy12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

این‌طوریام نیست.
    اما من هم با ضعیف بودن دروازه‌بان‌ها موافقم. اکثر شوت‌ها رو 2ضرب می‌گیرن. بعضی دروازه‌بان‌های ضعیف، توپ‌های به قول ما مورچه‌ای رو 2ضرب می‌گیرن و این باعث گل‌خوردن طرف می‌شه.
    داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمت‌ها مثل گیم‌پلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.

پروفشنال aminspy12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

این‌طوریام نیست.
    اما من هم با ضعیف بودن دروازه‌بان‌ها موافقم. اکثر شوت‌ها رو 2ضرب می‌گیرن. بعضی دروازه‌بان‌های ضعیف، توپ‌های به قول ما مورچه‌ای رو 2ضرب می‌گیرن و این باعث گل‌خوردن طرف می‌شه.
    داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمت‌ها مثل گیم‌پلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

9

یه سوال
    تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟
    پس از هر برد و مساوي كه كسب ميكني يه مقدار پول به حساب تيمت واريز ميشه كه بر اساس اون پول ميتوني بازيكن بخري!
    در كل مستر ليگ از تيم هاي نوپا شروع ميكنه و شما با بردهاي پياپي و پول هاي هنگفت ميتوني بازيكن هاي بزرگ رو دعوت كني تا با شما قرار داد بسته و به تيمتون منتقل بشن!

11. این کاربر از mummified بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •