سلام مجدد.نبایستی دوباره سوال میکردم جوابها رو ندیده بودم. . تعدادی جواب گرفتم.البته بیشتر هم تردید پیدا کردم که کدوم بهتره.!!!؟ ممنون.
سلام مجدد.نبایستی دوباره سوال میکردم جوابها رو ندیده بودم. . تعدادی جواب گرفتم.البته بیشتر هم تردید پیدا کردم که کدوم بهتره.!!!؟ ممنون.
سلام بر دوستان
من یه دوربین p200 سونی دارم و می خوام الان یه دوربین جدید و ترجیحا غیر سونی بگیرم
خودم بین canon sx200 IS
و G10
گیر کردم(البته زیاد سنخیتی ندارن)
اما خوب پورت HDMI که اولی داره و با کیفیت بالا به LCD وصل میشه و همچنین فیلم برداریه بهتر اون منا به شک انداخته
در حالیکه عکسایی که با g10 گرفتم با دوربین دوستم خیلی عالی بوده
حالا اگه دوستان یه راهنمایی کنن و اگه دوربینی از مارکای دیگه مثل پاناسونیک سراغ دارن پیشنهاد بدن
ممنون
سلام
قبل از هر چیز باید نیاز خودتو مشخص کنی و این که چه انتظاری از دوربین داری. دوربین های سوپرزوم و کامپکت رو نمیشه با هم مقایسه کرد. دوربین هایی مثل کنان G10 و پاناسونیک LX-3 از نظر کیفیت عکس از دوربین های سوپرزوم بهترن ولی زوم کمتری دارن و یه سری کمبودهایی دارن.
اگه دنبال دوربین کامپکت جمع و جور هستی که هر جا میری همراهت ببری G10 و LX-3 توصیه میشه. G10 از نظر رزولوشن خیلی عالیه و دوربین خوش دستیه. کیفیت عکساش روی ایزوی پایین خیلی عالیه. LX-3 عملکرد بهتری تو حساسیت های بالا و نور کم داره. کیفیت لنزش بالاتره و وایدتر هم هست. ولی زومش خیلی کمه (60-24). البته قیمتش از G10 خیلی پایین تره.
اگر هم اندازه برات مهم نیست و یه دوربین همه کاره میخوای پاناسونیک FZ28 و کنان SX10 دوربین های کارآمدی هستند. البته این هم در نظر داشته باش که کیفیتشون به پای کامپکت هایی که گفتم نمیرسه.
حدود 400 تومن.
بنظرم د راین رنج قیمت اگه کمی بیشتر هزینه کنید مثلا حدود 400 تا 420 G9 یا Lx3 انتخاب های خوبی هستند
ممنون
اما اصلا به اون دوربینی که گفتم غیر g10 توجه نکردینا
دوربین خوبی به نظر میاد
شما چون از p200 میخواین ارتقا بدین به دوربین جدید،من پیشنهاد می کنم که اگه به زوم بالا نیاز ندارین،g10 کنون یا lx3 پاناسونیک رو انتخاب کنین،چون نتیجه عکس انواع سوپرزوم با اونها اصلا قابل مقایسه نیست.
من پيشنهاد مي كنم كه سوپر زوم نگيريد. چون اگر بعد از اون بخوايدئ يك دوربين كم زوم بگيريد. ديگه از عكاسي دلسرد مي شويد. فقط در صورتي سوپر زوم بگيريد كه بتوانيد بعدش هم يك سوپر زوم داشته باشيد.
دوربین بدی نیست ولی اصلا با این 4 تا دوربینی که گفتم کیفیتش قابل مقایسه نیست. ضمنا قیمتش هم به نسبت خود دوربین بالاست و ارزش در مقابل مبلغ پرداختی نداره.
درود. من خودم LX3 رو پيشنهاد مي كنم. دريچه خوبي براي ورود به عكاسي حرفه اي هست. مي تونيد يك كانورتر زوم هم براش بگيريد (نمي دونم تو ايران هست يا نه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)