گفتم مهدی جان که شما و بچه ها یه اسم پیشنهاد بدبد
گفتم مهدی جان که شما و بچه ها یه اسم پیشنهاد بدبد
اعتراف رييس رئال به ناكامي در جذب "رونالدو"
رامون كالدرون" اعتراف كرد كه رئال مادريد بايد پس از هفته ها به تلاش هاي خود براي جذب "كريستيانو رونالدو" پايان دهد.
به گزارش ايسنا، رئيس باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه نمي خواست هنگامي كه درصد احتمال پيوستن رونالدو به رئال كاهش يافته بود، به طرفداران اين تيم حضور رونالدو را وعده بدهد.
سران منچستر اعلام كرده بودند در صورتي كه اخبار رسانه ها در مورد رونالدو ادامه پيدا كند به فيفا شكايت خواهند كرد.
كالدرون در اين باره گفت: ما در صورت ملحق شدن رونالدو به تيم خوشحال خواهيم شد اما اگر كريستيانو با ما قرار داد امضا نكند مشكل خاصي نخواهد بود.
باشگاه منچستر يونايتد اعلام كرد كه به هيچ وجه قصد فروش رونالدو را ندارد.
با اين حال، رونالدو در اقدامي هوشمندانه در طي هفته اخير اعلام كرد كه در حال تفكر بر روي اين مساله است و تا روز سه شنبه تصميم قطعي خود را اعلام خواهد كرد.![]()
چلسي و منچستر گزينههاي "روبينيو" براي ترك مادريد
"روبينيو" اعلام كرد كه مشكلي با ترك تيم رئال مادريد نخواهد داشت و باشگاه بايد در مورد پيشنهادهاي رسيده از چلسي و منچستر يونايتد به او اطلاع دهد.
به گزارش ايسنا، ستاره برزيلي رئال مادريد به طور جدي پيشنهادهاي اين دوتيم قدرتمند انگليسي را دنبال ميكند اما همواره اعلام كرده كه اولين اولويت براي او باقي ماندن در برنابئو است.
گرچه روبينيو مدعي است كه به كار در مادريد ادامه خواهد داد، اما او و مديرانش درخواستهايي مبني بر پرداخت حقوق برابر از سوي باشگاههاي مطرح جهان دريافت كردهاند.
اين درخواستها به باشگاههاي چلسي و منچستر يوناتيد معطوف ميشود و هردوي آنها بخت خود را براي بدست آوردن اين بازيكن آزمايش ميكنند.
روبينيو دراين باره گفت: من هرگز علاقهام براي ماندن در مادريد را مخفي نكردهام اما اگر آنها بهطور مشخص چيزي را رد و بدل كنند من هيچ مشكلي با ترك تيم نخواهم داشت.
تاپیک عزیزم رائولت برگشت .......
خوب واقعآ این تاپیک یه چیز دیگه ای هست و با هر تاپیک تو دنیا متفاوته توش عشق هست صفا هست مهربانی هست دوست هست و خوب تعصب نیز هست واس همین میگم بهترین تاپیک تو تمام اینترنت هستش..........
بکام جان بابت اخبارت ممنون خوب بنده هم تو پس بعدی یه سری اخبار دست اول اول میذارم ........
مقداری اخبار بسیار خوب حتمآ بخونید:
1:سایت هواداران رئال : رئال مادرید با ۹۷ میلیبون یورو سود در امسال به یک پرش ۴۰ میلیون یورویی نسبت به سال گذشته داشته است . این را رامون کالدرون گفته است .
پول معلمله شده در باشگاه حدود ۳۶۰ میلیون یورو بوده است که ۲۴۷۰ میلیون از زمانی که کالدرون باشگاه را تحویل گرفته بهتر بوده است . با این سرمایه رئال مادرید به ثروتمندترین باشگاه جهان تبدیل شده است که بالاتراز تیمهای منچستر یونایتد - بارسلونا و چلسی قرار گرفته است .
2:تيم هلند كه در گروه سوم رقابت هاي جام ملت هاي اروپا در كنار فرانسه، ايتاليا و روماني قرار دارد، يكشنبه شب در ورزشگاه دكويپ روتردام، با نتيجه 2 بر صفر ولز را شكست داد.
آرين روبن در دقيقه 35 و وسلي اسنايدر در دقيقه 54 براي هلند در اين ديدار گلزني كردند.
اين تيم پيش از اين ديدار، مقابل دانمارك يك بر يك متوقف شده بود.
تيم تحت رهبري ماركو فان باستن نخستين بازي خود را در جام ملت ها در تاريخ دوشنبه 20 خرداد مقابل ايتاليا در ورزشگاه برن سوئيس انجام مي دهد.
3:سایت هواداران رئال : اینتر میلان پیشنهاد ۲۲ میلیون پوندی را برای محمد دیارا ستاره ی رئال مادرید مطرح کرده است .
رئال مادرید هفته ی گذشته به دیارا اعلام کرده است که او را می خواهد اما به نظر می رسد که پیشنهاد اینتر خیلی جدی باشد .
رئال مادرید در این پست بازیکن آماده ای همچون فرناندو گاگو را دارد .
4:سایت هواداران رئال : اتلتیکو مادرید آماده ی به خدمت گرفتن جولیو باپتیستا ستاره ی رئال مادرید با پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی است .
بر اساس نشریات پس از پیشنهاد دو تیم لیگ برتری به باپتیستا قیمت او به شدت افزایش یافته است .
این بازیکن در فصلی که قرضی در آرسنال بود به شدت از غذاهای انگلیسی تنفر داشت و همین احتمال حضورش در لیگ برتر را کاهش می دهد .
خاویر آگیره سرمربی اتلتیکو معتقد است که اتلتیکو می تواند با همان ۱۸ میلیون یورو رئال را متقاعد کند .
5: سایت هواداران رئال : یونای امری سرمربی جدید والنسیا اذعان داشت که به داوید ویا ستاره ی تیمش نیازمند است .
ویا آماده ی ترک والنسیا است اما امری گفت : می خواهم بماند . من هر چه بشود قبول دارم اما می خواهم توضیحی برای ترک او پیدا کنم . می دانم که اگر او را حفظ کنیم وضعمان بهتر می شود . او می تواند والنسیا را بزرگتر کند
6:سایت هواداران رئال : ایوان هلگرا بازیکن سابق رئال مادرید از پردراگ میاتوویچ و رامون کالدرون روسای فعلی این باشگاه انتقاد کرد .
هلگرا دو سال قبل شماره پیراهن شش خود را به دیارا داد و در سال گذشته راهی والنسیا شد . وی گفت : نه کالدرون و نه پدخا برای رئال مادرید مناسب نیستند . آنها نمی توانند مدیر و مدیر ورزشی یک باشگاه بزرگ باشند .
وی در مورد فلورنتینو پرز گفت : یک دنیا تفاوت میان این دو رئیس است . با فلورنتینو علیرغم این که سه سال هیچ چیز نبردیم همه از او راضی هستند زیرا او کارهای بزرگی برای باشگاه کرد . کالدرون در راهش به موفقیتهایی رسیده و دو جام برده است . با پرز تیم مزیتهایی داشت که حالا ندارد . همین که کالدرون از حمایت مردمی برخوردار نیست این را ثابت می کند .
وی در مورد میاتوویچ گفت : او مدیر ورزشی نیست چون که نمی داند با مردم چطور برخورد کند . برادر من وقتی که با هم در فیورنتینا هم بازی بودند او را دوست نداشت و من می دانم که این برای بقیه هم بوده است . رفتارش با من وقتی که شماره پیراهن را از من گرفت و از من خواست بروم نشان داد که او برای این پست ساخته نشده است . والدانو برای این پست شایسته تر است .
وی انتقادات شدیدی هم به لوئیس آراگونس سرمربی فعلی اسپانیا داشت : نظر خوبی درباره اش ندارم . به نظر من او بشتر به دنبال شخص خودش است . به نظر من باید بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ می رفت !
خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه اون قسمت که مربوط به انتقال باپتیستا هست کمی مشکوک میزنه ولی خوب من کلا موافق این انتقال هستم پول خوبی هم بهش میدن
و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...
کانناوارو مصدوم شد ................
دیارا اگه بره باید اسین بیاد و دیگر هیچ .....و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...
ایول بر و بچ گل..........خداییش که تاپیک یه چیز دیگست....
من شاید نیام تو گروه اجتماعی...یعنی خیلی کم بیام....امّا پایه ی این جا هستم بد جور....!
این دیاراهم بی خود میکنه بره...یادتون اومد چی گفت....؟....گفت رویای دوران کودکیش به تحقّق پیوسته....حالا می خواد بره واقعاً؟
روبینیو داره اذیت می کنه داره بازی در می اره
می شه رونالدو ی ما, منچستر تلافی نکنه خوبه !
چه جنجالی بشه !![]()
سلام بچه ها من اومدم .
این دیا را بیخود کرده بره تازه داره جا می یوفته -- من با روبینهو صحبت کردم گفت نمیرم فقط میخوام قیمتمو ببرم بالا- راستی بچه ها هر چی فکر میکنم میبینم کل تیم ملی هلند رو برو بچ رئالی داره میچرخه -- وزلی -- داش نیستر - داش روبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)