کنترلش خوبه، بد نیست. تو مایه های میراث کین و همون DM3 هست. خیلی هم داستان جالبی داره. کلا چیز خوبیه!!!
![]()
کنترلش خوبه، بد نیست. تو مایه های میراث کین و همون DM3 هست. خیلی هم داستان جالبی داره. کلا چیز خوبیه!!!
![]()
سلام دوست من
تشکر بابت پاسخ
==
دوست من می تونی به من بگیید که ایا ، سایتی رسمی یا غیر رسمی داره ؟
و تاریخ انتشار و سازنده (کمپانیش) چه شرکتی است (قبلآ 1c بود )
باتشکر![]()
بازی open world western برای pc چی هست ؟
منظور از open world در حد AC II و GTA IV هست . که بعد یه مدت مکان های بیشتری باز میشه و ..
Best Way و Digitalmindsoft سازنده دو بازی قبل بود. 1C Company هم ناشرش بود.
تاریخ انتشاری عنوان نشده. ولی مشخصه که Digitalmindsoft مسئولیت این یکی بازی رو بر عهده داره و بازی داره مراحل تست رو میگذرونه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه پی سی منظورتون باشه:
Gun - 2005
برای PC که فکر نکنم بازی وسترن به صورت Open world اومده باشه.ولی برای کنسول بازی فوق العاده زیبای Red Dead Redemption هست که تا چند روز دیگه منتشر میشه.
Dirt 2دو2 بازی ماشین
Split/Second
PES 2010دو بازی فوتبال
Fifa 10
البته برای PC به هیچ وجه فیفا رو پیشنهاد نمی کنم.
rdr رو خودم میدونم میاد . منم به خاطر همونه که ..
گرچه اونم برای pc پورت میشه . 1-2 سال دیگه . موقع انتشار gta iv گفتند امکان نداره این بازی رو پورت کنیم . 1 سال بعد اینکارو کردن . این از سیاست های راک استاره . به هر حال
coj : bib چطوریه ؟ اپن ورلد نیست ؟ فقط باید مرحله بری ؟ بعد سبکش چطوریه مثلا ماموریت میگیری و میری ؟ میشه اسلحه و اینا خرید و .. ؟
نه سبکش اپن نیست و خطی و ماموریت میگیرد و انجام میدید البته ماموریت فرعی هم داره...
مرحله به مرحلس!
سلام
1. یه بازی استراتژیک توپ تو مایه هایه rise of legend می خام
2. جدید ترین و خفن ترین بازی استراتژیک جدید چیه الان؟
من يه بازي مي خواهم كه سوم شخص شمشيري باشه كه تو لشكري داشته باشي و به توني ان را هدايت كني.
سلام
دوستان این روزها دنبال یه گیم می گردم که این خصوصیات رو داشته باشه:
1-قابل اجرا روی کامپیوتر و پلی استیشن
2-یه نوع ثبت اینترنتی برا هر امتیازی که کسب می کنی و رقابت با بقیه
3-طرفدار زیاد
ممنون میشم اگه کمک کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)