در ضمن قیمت همون 50 ملیونه
وایسا چند روز دیگه عکس موتور و خودش رو هم میزارم
برای هر سوپر چارجرش 12 تومن خرج کردم=24 فشارش تو دور 4600حدود11 بار هست!!!!
کافیه یه نمه گاز بدی تا آسفالت رو به ...بدی![]()
در ضمن قیمت همون 50 ملیونه
وایسا چند روز دیگه عکس موتور و خودش رو هم میزارم
برای هر سوپر چارجرش 12 تومن خرج کردم=24 فشارش تو دور 4600حدود11 بار هست!!!!
کافیه یه نمه گاز بدی تا آسفالت رو به ...بدی![]()
به همين دليل شده «Nomber1»!
◙
در مورد اسیب زدن به موتور من متوجه نمیشم . اگه منظورت اینه که موتور دچار دستخوردگی میشه که خوب هنر تیونینگ همینه . و حتب همون هدرز بستن هم به نوعی دست خوری در موتور محسوب میشه !
اما اگه منظورت اینه که موتور اسیب میبینه باید بگم اگه ب دقت عمل شه همچین اتفاقی نمیفته .
برای جلوگیری از حجم موتور باید دستکاری سرسیلندر رو بی خیال شی .
در مورد گیربکس هم خوب به نوعی ضرایب بسیار بلندی داره . میتونی گیربکس رو عوض کنی و اگه نخوای میتونی اون رو با یه کم دست کاری ( تراش) دنده های گیربکس بهش برسی .
در مورد کوییک شیفت . این هیچ کاری در مورد اینکه ضرایب دنده کوتاه شه نمیکنه . کوییک شیفت فقط زمان شیفتینگ رو به حداقل میرسونه .
در مورد سیستم جرقه . نمیدونم چی ها میخوای ببندی و قیمت دقیق ندارم .ولی در مورد کارایی باید بگم وقتی اون دست کاری ها انجام شه حتما باید سیستم جرقه رو هم عوض کنی . اما همین طور سیستم جرقه به تنهایی هم بسیار تاثیر داره . خیلی زیاد . حدود 1 تا 2 اسب بهتر میشه .
سيستم تخليه ( هدرز و محل نصب آن)
وظيفه: خروج مواد زائد از درون سيلندرها
قطعات: مونيفولد ٬ لوله ها ٬ منبع هاي صدا خفه كن و كاتاليزور
هرچه سطح داخلي اين قطعات صيقلي تر و كم پيچ و خم تر باشد و قطر داخلي بيشتري داشته باشند خروج گازهاي زائد راحتتر خواهد شد و موتور بهتر تخليه ميشود
1)هترز ( هدرز ) با نصب اين قطعه به جاي مونيفولد به خاطر داشتن قطر بيشتر و سطح داخلي صافتر خروج گازها بهتر صورت میگیرد
بنابر این هدرز جای مانیفولد نصب میشه . هر چی بزرگتر و صیقلی تر باشه خروج گاز ها راحت تر انجام میشه .
اما نصب هدرز باید با برداشتن کاتالیزور همراه باشه . والا بیخیال شید .
دوست عزیز .
من از شما VIN CODE این دودج افسانه ای رو پرسیدم تا به شما یه سری اطلاعات بیشتر بدم . ! ( یاد جمید بابایی بخیر !)
میشه بگید اصلا این VIN CODE چی هست ؟؟ چون من نمیدونم . شاید بتونی توضیح بدی برا بچه ها .
Last edited by Nomber1; 21-12-2007 at 19:27.
چطور مىشه ECU رو به PC وصل كرد و به اين ترتيب ريمپش كرد؟!
◙
علی جان
مقوله ریمپ کردن ای سی یو به این ترتیب و راحتی نیست . اولا پروت مخصوصی مسخواد تا به ای سی یو وصل شه از پی سی . یعدش هم باید به مراکز معتبر چیپ تیونینگ مراجعه کرد و براساس وضعیت فعلی ماشین چیپ مناسب اون رو دانلود کرد بر روی ای سی یو .
قربون دستت
كامل بود اساسي
يا حق (:
کسی وینچ تو ایران باسه پاترول سوراغ داره؟(ترجیحا warn)
دوست عزیز
جناب حائری وینچ داشتند ؟ تونست نهیه کنه ؟ اگه گیر نیاد میتونی به مصطفی بگی ( از طریق همون شماره که دادم) که برات از دبی بفرستند .
این 2 تا عکس هم برا اونهایی که نمیدونند وینچ چیه شاید تعریفش کنه .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)