تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 330 از 358 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بیشتر توضیح میدم تا قضیه ی تعمیم مشابه که گفتم رو بهتر متوجه بشید
    اگر تک سلولی ها نبودند، کلونی ها اولیه بوجود نمی آمدند و اگر کلونی های اولیه نبودند آبزیان بوجود نمی آمدند و اگر آبزیان اولیه نبودند دوزیستان بوجود نمی آمدند و اگر اونها نبودند جانوران خشکی زی بوجود نمی آمدند ... و در نهایت انسان بوجود نمی آمد

اگر مهبانگ نبود اتمهای هیدروژن تشکیل نمیشدند و اگر H بوجود نمی آمد ستارگان و کهکشانهای اولیه بوجود نمی آمدند و اگر اونها نبودند نسل چندم خوشه ها و کهکشانها که امروز میبینیم بوجود نمی آمدند
    تمام 92 عنصری که بدن من و شما، زمین و تمام جرم قابل رؤیت در عالم رو بوجود آوردند در اعماق کوره های همین نسلهای مختلف ستارگان تشکیل شدند البته عناصر سنگین در برخوردهای عظیم ابرنواختری
    پس همون ستاره ی بسیار دوردست که در دلیل وجودش سوال داریم ای بسا همون ستاره حلقه ای از زنجیره ی اجداد ما باشه چون ممکنه بخشی از اتمهای بدن ما در اعماق اون تشکیل شده باشه
    گرچه همین الان هم اگر هنوز از بین نرفته باشه ما از تأثیر گرانش اون مستقیم یا غیر مستقیم بی بهره نیستیم
    تأثیر غیر مستقیم یعنی تأثیر اون از یک خوشه ی دیگه بر خوشه ایکه ما در اونیم و انتقال تأثیرش به کهکشان و منظومه و سیاره ی ما و در نهایت بر خود ما !
    تک سلولی چه ربطی به انسان داره
    مگه انسان از تولید مثل تک سلولی و کلونی و دوزیست به وجود اومده
    مگه جنس ستاره از هیدروژنه؟ سنگ و مداد معدنی نیست مگه؟
    چجوری بدن انسان از 92 عنصر تشکیل شده ؟
    من ختی به خاک بودن بدن انسان باور ندارم
    اون ستاره دور دستی انسان نمیتونه روش باشه چون باورش سخته

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تک سلولی چه ربطی به انسان داره
    مگه انسان از تولید مثل تک سلولی و کلونی و دوزیست به وجود اومده
    مگه جنس ستاره از هیدروژنه؟ سنگ و مداد معدنی نیست مگه؟
    چجوری بدن انسان از 92 عنصر تشکیل شده ؟
    من ختی به خاک بودن بدن انسان باور ندارم
    اون ستاره دور دستی انسان نمیتونه روش باشه چون باورش سخته
    انسان از تکامل همون تک سلولی ها پدید اومده، جنس ستاره ها هم از هیدروژن هست که تبدیل به اتم های سنگین تر میشه، بدن انسان از عنصرهای زیادی تشکیل شده که همگی می بایست در اعماق ستاره ها پدید بیان و اینکه ما انسان ها گرد و خاک ستاره های متلاشی شده هستیم کاملا صحیحه. انسان روی ستاره نمی تونه باشه ولی اتم های بدن ما اونجا پدید اومدن. اینها واقعیت های علمی است و باورش برای شما هرچقدر هم سخت باشه مهم نیست و تاثیری در صحت یا عدم صحت این مطالب نداره چون ملاک سنجش واقعیت های پدیده های علمی در دنیا، سخت یا ساده بودن باورشون توسط من و شما نیست.

3. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقای supermax15 یک تاپیک دیگه باز کنید در اونجا بهتر میشه روی این موضوع مانور داد . چون بیش از این دیگه بی ربط به این تاپیک هست
    ولی سوال سوم شما رو همینجا خلاصه جواب میدم :
    نگفتم کل 92 عنصر همه اش توی بدن ماست گفتم بدن ما و جرم قابل رؤیت رو بوجود آورده . بطور معمول حدود 28 عنصر در بدن ماست

ویرایش : بعد از ارسال دیدم آقای stream هم جواب مختصر دادند . پس تمام

5. 3 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اتفاقاً چون شما ابتدا نقل قولی از من گرفته و پاسخ دادید فکر کنم منظورم رو هم درست متوجه نشدید
    همونطور که در پاسخ به آقای Zeitgeist گفتم در متن خبر که تنها اون برای ما قابل اعتباره نه ادعاهای قبلی مدعیان، صرفاً از U2 اسم برده شده نه هیچ پروژه ی دیگری
    شما درآمدید و گفتید نه ، یوفو و شبه یوفو! هم بوده ! خب این شمایید که باید با اتکا به مراجع معتبر خبری و علمی حرفتون رو اثبات کنید نه من !
    خوب شد که قضیه روشن شد. درسته که موضوع از رده‌بندی امنیتی خارج شدن مربوط به آزمایشات U2 بوده ولی این مسئله تبعات خیلی زیادی علیه همه‌ی ادعاهای UFOئی داره. منطقه‌ی ۵۱ وجود داشته و محلش دقیقا مشخص شده. در منطقه‌ی ۵۱ آزمایشات زیادی (حداقل در رابطه با U2 و OXCART) انجام گرفته. گزارش‌های زیادی (تقریبا نصف تمامی گزارش‌ها) از دیدن UFO در محدوده‌ی قابل مشاهده‌ی این منطقه به دست رسیده. اینها رو کنار هم که میگذارین این خبر یک تیر کاری به قلب فرهنگ UFOئی خواهد بود. حالا اینکه شما چطور از پست من برداشت شبه‌علمی کردید بماند،‌ سوءتفاهم بوده.

اینجا چندتا از نقل‌قول‌های مهم رو میارم که نشون بدم نه فقط غیرمستقیم (همونجوری که بالا توضیح دادم) بلکه مستقیما این اسناد (نه خبر اولیه) به UFO ربط داره:

The documents reveal that British pilots were used to fly missions in the U-2 in an attempt to confuse the Soviets, but that tests on the aircraft and its successor, known as Oxcart, also seemed to be responsible for many sightings of UFOs.
    دقیقا عکس نظر شما که می‌گین ارتباطی با UFO نداشته:

The document said: "High-altitude testing of the U-2 soon led to an unexpected side-effect - a tremendous increase in reports of unidentified flying objects.

"U-2 and later Oxcart flights accounted for more than one-half of all UFO reports during the late 1950s and most of the 1960s."

Road signs had to be removed, road banks were levelled and trees trimmed to help transport the plane safely – possibly providing an explanation for some of the phenomena attributed to UFOs in the area.

و البته هنوز هم متاسفانه بخش‌های مهمی از این اسناد سری هستند:

There are, however, some mentions of Area 51 that remain blanked out and this will doubtless provide more than enough fuel to conspiracy theorists.

در مورد یک دروغ (مثلا دیدن فرازمینی‌ها) درست نیست که دنبال اثبات عدم وجود فرازمینی‌ها بگردیم. ما اصولا نباید راجع به این موضوعات بایاس داشته باشیم. کار ما باید براساس شواهد باشه. این شواهد محکمه پسند هستند چون همزمانی دارند کدام فکر مریضی هست که بگه فلان گزارش مربوط به UFO که مقارن فلان آزمایش در Area51 بوده و هردو در یک ناحیه بودند از هم مستقل‌اند!! به این ترتیب بخش مهمی از شواهد حضور فرازمینی‌ها در زمین نابود میشه و البته که ما شاید هیچوقت نتونیم به یک مدرک محکمه‌پسند برسیم که بگه قطعا بنا به این دلیل هیچ فرازمینی‌ای در زمین نبوده و نخواهد بود. درست مثل قضیه‌ی خداست. ما می‌تونیم شواهدشون رو با همچین اطلاعات محکمه‌پسندی رد کنیم. وقتی شواهد رو رد کردیم دیگه اعتقاداتشون با خودشونه. واسه همینه که میگم
    believers gonna believe اونائی که به این مسئله «باور» و «ایمان» دارند ذهن و فکر خودشون رو روی شواهد/عدم شواهد بستن و فقط دنبال خوراک دادن به «ایمان» خودشون هستند...

راجع به کتب ضاله هم من متوجه منظورتون شدم، واسه همین از اصطلاح شما نقل کردم. یه کم به عقب برگردین موضع من رو توی تاپیک متوجه میشید ناسلامتی خودم از سردمداران مبارزه با شبه‌علم بودم

منابع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

10. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به نظر حقیر در هیچ جای کیهان به جز زمین حیات وجود ندارد و وجود حیات در سایر نقاط یک تناقض است.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر حقیر در هیچ جای کیهان به جز زمین حیات وجود ندارد و وجود حیات در سایر نقاط یک تناقض است.
    کهکشان های دور از این این هم بدون شک وجود دارن
    حالا کدوم عقل سلیمی قبول میکنه که این همه سال، حداقل 25000000000 (25 میلیارد سال) کل عالم هستی خالی از سکنه منتظر اومدن انسان گناه کار بوده تا بیاد فقط روی زمین چند صباحی (نهایت 80 سال) زندگی بکنه؟

13. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دوست من دنیا 14.3 میلیارد سال عمر کرده ، هیچ کس هم ادعایی نمی کنه که فقط روی زمین حیات هست ، نظرات گوناگون هستند . آستانه ی تحمل خودتون رو بالا ببرید و اگر کسی ادعایی کرد مدرک بطلبید ، چراکه اثبات نادرستی ادعا به عهده ی شما نیست

15. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . هنوز کسی پیدا نشده که یک مدرک و دلیلِ قاطع ( بُرَنده ) ارائه بده برایِ حتمی بودنِ وجودِ جاندارانِ هوشمند یا حتمی بودنِ عدمِ وجودِ جاندارانِ هوشمند غیر از انسان در جهانِ هستی . همینطور برای وجود یا عدم وجودِ جاندار . همه ی گفته ها تا حالا فقط فرضیه و شک و گمان و احتمال بوده . تازه اگر از فاصله ی فرضاً صد هزار سال نوری علائمی از موجوداتِ هوشمند به ما برسه , اصلاً معلوم نیست که الان هم وجود دارند یا نه .

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •