تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 870 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به هیچ طرحی مربوط نمیشه کلا طرح پاییزه هست چه تو این طرحهای قرمز و اینجور حرفا باشی جه نباشی اینترنت 5شنبه جمعه ها براهه .راستی الا سرعتش خیلی داغون شده اولا خوب بود ...
    با 5700 هم فکر کنم بشه رفت نباید مشکلی داشته باشه ...
    راستی اگه تو مدرسه نسبت به این مسئله واکنش نشون ندی خودشون بیخیال میشن ...
    طرحي كه فعال شده رو چه خوري ميشه غير فعال كرد؟؟؟ اگه اين كار رو بكنم هزينه ي طرح براي 1 ماه كامل برام مياد؟!!!
    لطفا براي بحث در مورد مدرسه به اون تاپيك بيا..آخه خارجاز قوانين اين تاپيكه....

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام به بچه هاي گل من دو هفتس به جمع 5700 ري ها پيوستم.راستش باتريش بدجور اذيتم ميكنه .يه باتري ديگه خريدم ولي اونم همين طوريه.كمك كنيد لطفا.اين اولين گوشيه نوكيا هست كه من گرفتم قبلش پي 990 داشتم اگه ميشه راه نماييم كنيد.
    يكمي داشته باشي بهش عادت ميكني... من كه خيلي استفاده ميكنم هر دو روز بايد شارژش كنم...اين كه خوبه. يكي از بچه ها يه گوشي داشت كه هر روز بايد شارژ ميشد!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز این طرح هیچ هزینه ای نداره و کاملا رایگان هست و نیازی به فعال شدن نداره خودش فعاله با همون روشی که توضیح دادم میتونی بری تو اینترنت ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

انقدرهام که میگی فکر نمیکنم داغون باشه !
    حالا یه بار گوشیت رو آپدیت کن بهتر میشه .راستی اگه خیلی زود شارژش خالی میشه ممکنه بخاطر برنامه های فعال تو گوشیت باشه مثلا اگه چند تا برنامه با هم بصورت run تو گوشیت باشن تو شارژش تاثیر داره ...
    كاملا درسته!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز این طرح هیچ هزینه ای نداره و کاملا رایگان هست و نیازی به فعال شدن نداره خودش فعاله با همون روشی که توضیح دادم میتونی بری تو اینترنت ...
    عزيز من...من طرح قرمز رو دقيقا قبل از خوندن پست تو فعال كردم. ميگم حالا چه جوري غير فعالش كنم؟؟ آخه من كه خبر نداشتم!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزيز من...من طرح قرمز رو دقيقا قبل از خوندن پست تو فعال كردم. ميگم حالا چه جوري غير فعالش كنم؟؟ آخه من كه خبر نداشتم!!!!!!
    عجله کار شیطونه عزیزم !!!
    نمیتونی غیر فعالش کنی ولی میتونی دوباره همون شماره رو بزنی و دوباره 2500 ازت کم شه تا همیشه یادت بمونه عجله نکنی !!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب مرتضی جان من دارم میرم بخوابم صبح باید برم سرکار .هر سوالی دارین بگی تا فردا بیام اگه تونستم جواب میدم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عجله کار شیطونه عزیزم !!!
    نمیتونی غیر فعالش کنی ولی میتونی دوباره همون شماره رو بزنی و دوباره 2500 ازت کم شه تا همیشه یادت بمونه عجله نکنی !!!!
    1-نوشته تا 24 ساعت ديگه فعال ميشه 2- خوب آخر ماه اين كار رو ميكنم كه حداقل يه استفاده اي كرده باشم!!!!!
    آخه من چرا اينقدر منگلم؟
    Last edited by morteza.dmh; 28-11-2007 at 01:13. دليل: ويرايش لغات

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب مرتضی جان من دارم میرم بخوابم صبح باید برم سرکار .هر سوالی دارین بگی تا فردا بیام اگه تونستم جواب میدم ...
    ممنون وشب بخير...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در جواب اقای s-n باید بگم که گوشیهای نوکیا بدلیل اینکه از سی پی یوی قوی و ال سی دی با 16 میلیون رنگ استفاده میکنند به همین دلیل دارای عمر باتری کمتری هستند!!شما برای اینکه باتریتون بهتر جواب بده در قسمت تنظیمات در انجا که نوشته network وارد شوید و حالت dual mode را به gsm تغییر دهید انگاه میبینید که عمر باتریتون افزایش پیدا میکنه!!در ضمن بدلیل سی پی یوی قوی این گوشی از خاموش و روشن کردن گوشی خود داری کنید چون ممکنه در هر سری که گوشی رو خاموش و روشن میکنید 2 خط از باتریتون کم بشه!!!گوشیهای سونی اریکسون بدلیل نبود باتری مناسب هیچگاه دارای ال سی دی با 16 میلیون رنگ و سی پی یوی قوی نیستند!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •