فکرنکنم بااین برنامه بشه اما بازم امتحان میکنم برنامه رو دارمش باید پیداش کنم.ممنون
فکرنکنم بااین برنامه بشه اما بازم امتحان میکنم برنامه رو دارمش باید پیداش کنم.ممنون
خواهش مي كنم مهدي جان حالت هاي مختلف رو تست كن شايد يكيش جواب داد ، تنها حالتي كه Umd مي خواد همون نرمال بوته كه به نظر من بهترين حالتم هست !! در مورد پورسوئيت فورسم ممكنه به همين خاطر باشه تست كن به هر حال ضرر نداره !مرسي جاويد جان . يو ام دي من رو حالت m33 driver no umd بود . يعني چه جورياست ؟ اون بازي pursuit force كه ميگفتي مشكلش ممكنه از اين باشه ربطي داره به اين ؟
نمیدونم قضیه ی حافظه ی داخلی اسلیم رو کی تو دهن ملت انداخت،ولی خدا خیرش نده!
اگه با No-UMD اجرا نمیشه،و البته اگه UMD داری(Demo Disc هم میشه) با UMD امتحان کن.اگه شد که شد!ولی اگه نشد بازی مورد داره.
جاوید جان یک کاری میکنی؟امضاتو عوض کن!من هر بار دهنم آب میفته با خطر سوختن دستگاه روبرو میشم!
و اینک،فقط 1روز تا GOD OF WAR:CHAINS OF OLYMPUS باقیست!کمربند ها را ببندیییییییید!!!!!!
بچه ها اين crazy taxi فقط مسافر زدن هست . آخه من امروز دارم اينو بازي ميكنم . منظورم اينه معموريتي ، چيزي نداره ؟ اگه فقط مسافر سوار كردن باشه كه مسخره هست .
خوبه باز شما با خطر سوختن دستگاه رو به رو مي شي من كه با خطر خريد دستگاه مواجه مي شم !نمیدونم قضیه ی حافظه ی داخلی اسلیم رو کی تو دهن ملت انداخت،ولی خدا خیرش نده!
اگه با No-UMD اجرا نمیشه،و البته اگه UMD داری(Demo Disc هم میشه) با UMD امتحان کن.اگه شد که شد!ولی اگه نشد بازی مورد داره.
جاوید جان یک کاری میکنی؟امضاتو عوض کن!من هر بار دهنم آب میفته با خطر سوختن دستگاه روبرو میشم!
و اینک،فقط 1روز تا GOD OF WAR:CHAINS OF OLYMPUS باقیست!کمربند ها را ببندیییییییید!!!!!!
آره مهدي جان بازيش همينه ! اين تاكسي ديوانه ! يكي از بازي هار معروف دريم كست بود به خاطر خلاقيتش وگرنه چيز جالبي نيست !بچه ها اين crazy taxi فقط مسافر زدن هست . آخه من امروز دارم اينو بازي ميكنم . منظورم اينه معموريتي ، چيزي نداره ؟ اگه فقط مسافر سوار كردن باشه كه مسخره هست .
نه عزیزم،PS3 رو نمیگم،لپ تاپمو میگم!میترسم آب دهن بریزه روش بسوزه!آخه Water Resistant نیست!!
بازم خطر خريد براي من هست ديگه ! :- ))نه عزیزم،PS3 رو نمیگم،لپ تاپمو میگم!میترسم آب دهن بریزه روش بسوزه!آخه Water Resistant نیست!!
چرا خطر خرید؟چطوری؟
سلام
من الان 1 PSp گرفتم که تازه میخام راش بندازم
صفر کیلمترم
واسه بازی ها همینایی که تو تاپیک دانلود هست دانلود کنم کافیه؟
چیز دیگه ای نیست؟
در ضمن کابل USB هم نداره میخام از رو مموری بریزم
Last edited by ardalan_zapata; 03-03-2008 at 22:09.
خوب لب تاپم گرونه ! :- ))چرا خطر خرید؟چطوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)