تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 722 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه best3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متن فوق العاده ایی بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه A2D3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    جريان زنش چيه ؟
    كلا داستان زندگيش چيه ؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....

کجاست بگو اون همه آهنگای خوب ... اما تو کوه درد باش ... طاقت بیار و مرد باش

یادش به خیر خیانت ، متاسفم ، سه شنبه ها ، کفتر چاهی ، لنگه کفش ،

محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !

محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
    محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟

تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...

میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...

محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...

محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...

مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ...
    دوست عزيز قبلا به خاطر همون آهنگ هاي شاخ و تاپ بود كه 5 سال بهش مجوز ندادن !!!!!! بيرون دادن آهنگ هاي تاپ براي محسن كاري نداره ولي بايد ملاحظه مجوز گرفتن رو هم بكنه ديگه

آلبوم جديدش هم خيلي عاليه . آهنگهاش همه در سطح ممتازي هستن

دوران گيجي و سرجيگجيت گذشت . . . محكم بشين دلم اين دور اخره
    Last edited by Alamate Soal; 17-02-2010 at 21:16.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !

محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
    محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟

تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...

میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...

محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...

محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...

من طرفدارم و حرفاتو قبول دارم
    طرفدار بودن به این نیس که رو تعصب به به و چه چه کنیم
    به اینه که همین آهنگارم صد بار گوش کنیم اما بگیم چی شد اون آهنگای فوق العادت ؟
    انتقاد کار یه طرفداره
    این تخریب نیس
    چون منطقی میگیم ترک 2 و دور آخر قشنگه
    اوایل محسن گوش میکردم میرفتم تو فاز اوج سیاوش قمیشی واقا اوج سیاوش قمیشی بود اما حالا چی ؟ ......

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

دوست عزیز- صادق جان متن بسیار بسیار خوبی بود. حرف دل خیلی هارو زدی مثل اینکه. من هنوز آلبوم رو نشنیدم. چون هنوز اوریجینالش بدستم نرسیده. ولی اگه اینطور باشه که شما میگی... ای وای...

6. 2 کاربر از linkinkurd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

دوست عزيز قبلا به خاطر همون آهنگ هاي شاخ و تاپ بود كه 5 سال بهش مجوز ندادن !!!!!! بيرون دادن آهنگ هاي تاپ براي محسن كاري نداره ولي بايد ملاحظه مجوز گرفتن رو هم بكنه ديگه
    توروخدا این حرفو نزن محسن جان
    اگه اینطور بود خود محسن چاووشی بیاد بگه من آهنگای فوق العاده مثه قدیمارو دارم اما اینا رو در جواب انتظار طرفدارام بیرون میدم بنظرم امکان نداره مطمئنم اگه همچین چیزی بود میومد میگفت و بعد سر فشار خیلی از طرفدارا مجوزو میگرف حتی اگه یه مدتی بگذره مردم که فشار میوردن صد در صد نتیجه میداد
    یه هنرمند اونم نه هنرمند معمولی کسی که پرطرفدارترینه با آبروی هنریو احساسات طرفداراش اینکارو نمیکنه شک نکنید

8. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب منم همه آلبومو گوش کردم
    نظر همه دوستان محترمه
    ولی از نظر من خیلی قشنگ بود
    نمیدونم چه طور همچین آلبومی از نظر بعضیا فقط یه بار قابل گوش دادنه !
    نمیخوام مثل طرفدارای متعصب حرف بزنم و بگم معجزه بود ، نه اصلا ، ولی خیلی خیلی آلبوم قشنگی بود
    آهنگ اولم که خیلیا ازش ایراد میگیرن به نظرم جالب بود و همینطور قشنگ
    آهنگ کی بهت خندیده هم قشنگ بود ( شاید هدف محسن چاووشی از این اهنگ جذب کردن یه گروه خاص باشه ! )
    این دو تا آهنگی که خیلیا بهش گیر میدن رو من گفتم ، اگه نه که بقیه آهنگا عالین
    فقط آهنگ لولای شکسته یه جوری بود ( البته این آهنگم به نظرم شعر خیلی قشنگی داشت )
    در کل به نظرم عالی بود
    آفرین به محسن چاووشی و خانومش

10. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

صادق جان،
    حرفه خیلی از طرفداران محسن رو با متنی زیبا و صریح زدی...
    ممنونم ازت

12. 2 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا شماها میخواین همه ش محسن چاوشی تو یه سبک بخونه ؟
    دوباره دوست دارید برگرده به زمان قدیم و همونجوری بخونه.
    خب خوننده باید پیشرفت کنه، وقتی همه پیشرفت میکنن که اون نمیتونه دوباره سبک قبلیش رو بخونه.
    یه کم نو آوری و تنوع لازمه.
    یکی از دلیلایی که ما فکر میکنیم آهنگای قبلیش خیلی خوب بود اینه که ازشون یه عالمه خاطره داریم، گوش میدیم یاد اون روزا میفتیم و میگیم آهنگاش چقدر قشنگ بود، ولی انصافا اولین آهنگش رو گوش کنید و مقایسه کنید ببینید چقدر پیشرفت کرده.
    اول هی میگفتین دوست ندارین تو آلبوم جدیدش ناله کنه حالا میگید چرا ناله نمیکنه چرا سوز نداره و ...
    خواهش میکنم منو نزنید، نظر خودمو گفتم
    بی خیال ...
    حالا قضیه زنش چیه ؟

14. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

محسن هر کوفتی هم نخونه !!!

واسه من اوله ! و همیشه دوستش دارم !

ریتم و آهنگ سازی و اینها همه اش تنها مکمل محسنه !

محسن ، جوری که می خونه رو من دوست دارم ، حالا خرمشهری یا راک !

16. 3 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •