سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!
سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!
من این بازی رو با 64 هم بازی کردم عزیزم چطور ساپورت نمیکنه ؟سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!
عزیز همانطور که دوست عزیزمون گفتن کارت شما این بازی رو ساپورت نمیکنه برای اجرای بازی نیاز به shader 2.0 هست که کارت شما shader 2.0 رو ساپورت نمیکنه
انگاری بجز Oracle_Eldorado همگی متفق القول می گید کارتم ساپورتش نمی کنه ، منهم حرف جمع را گوش می دم و از راهنماییتون هم بسیار ممنونم. دعا کنید وضعم بهتر بشه کارت گرافیک خوب بگیرم...
اگه دوستان ميگند ساپورت نميكنه حتما نميكنه . آپوش جان دوستان بيشتر از من ميدونند چون من از سخت افزار زياد چيزي بارم نيست . اگه بارم بود نميرفتم Splinter Cell : Double Agent رو بگيرم با گرافيك 5500 بازي كنم !!! تازه وسط لودينگ هم ضدحال بخورم !!!!!!!!!!!!
راستي دوستان من اين بازي رو يك بار روي نرمال ، يك بار روي Pro و يك بار هم با آدا تموم كردم . اون تفنگ ليزري هم گرفتم . خيلي توپه . ولي يه مشكلي هست نميدونم Save ها كجاست . اگه كسي ميدونه بگه تا در اولين فرصت آپلود كنم . خداييش روي Pro جونم در اومد تا تمومش كردم . يعني Krauser حالمو بدجور گرفت. خداييش اعتراف ميكنم اونجا از ترينر استفاده كردم . تازه با ترينر هم مي مردم . در هر صورت محل سيو رو بگيد تا آپلود كنم
سلام يعني تو اين همه آدم كسي نبوده بازي در حالت حرفه اي يا پروفشنال تموم كرده باشه تا اون تفنگ ليزري رو آزاد كرده باشه؟ اگه كسي هست سيوش رو آپ كنه...
یه 2 سه روز صبر کنی دارم تمومش میکنم . آخراشم .
دمت گرم منم الان دارم براي بار سوم خودم ميرم البته دوبار قبلي نورمال رفتم ولي حالا دارم پروفشنال ميرم كه خوب الان هم تازه كد خدا رو كشتم و هنوز خيلي مونده الان مرحله 3.1 هستم تو سعي كن زود تر بري با كد تقلبي چيزي
دوستان عزیز تسلیت عرض می کنم.
بالاخره زبون یکی از مدیران ارشد فروم CAPCOM باز شد و چیزی گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید گفته CAPCOM هیچ نقشی تو این نسخه PC نداشته و همه کاره Ubisoft بوده. بنابراین دیگه امیدهای واهی رو بزارید کنار. گرافیک همین خواهد بود و تمام. به امید patch های 3rd party ها باشید.Also, I should point out that Capcom did not make RE4 PC. That was Ubisoft, but since it's still part of the franchise, discussion about it can still take place here
ولی خدایی خیلی ناجور هست این مقایسه ها رو که آدم می بینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado@
فایل SaveData.dat تو همون دایرکتوری که بازی رو نصب کردی
البته اگه 15 تا خروس رو می کشتی یا اون 15 تا Sub Mussion رو میزدی هم اون تفنگ فعال میشد و نیازی نبود pro رو بری. ضمن اینکه trainer فعال شدن اون تفنگ هم قبلا مهدی آقا قرار داده بود.
بچه این صداها براتون آشنا نیست. فایلهاشو باز کردم:
پس چی میشه بالاخره؟ بالاخره این نسخه Pc از روی Ps 2 پورت شده یا نه؟ عجب بدبختی داریم هااااااا. یعنی دیگه 100% نسخه یوبی هم به این چرتیه؟ 100%؟
این نسخه یوبی هست دیگه (سفارش)! مدیر ارشد فروم CAPCOM گفت. دیگه منتظر چی هستی شما؟ CAPCOM اصلا چیزی به اسم نسخه PC برای Resident Evil 4 نداره.
والسلام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)