75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
معلوم هست این قیمتا رو از کجات در اوردی من با 31000 تومان سونی 2 گیگ با ضمانت تازه خریدم
دوست خوب ، اولا چه اشکال داری که یه ذره دوستانه در صحبت کنیم ؟ ... دوما اینکه آیا توجه کردی که اون پست دقیقا مال یک ساله پیشه ... سوما میشه مدل این Mp3 player سونی که گفتی رو بگی و اینکه از کجا خریدی ؛ مرسی ...
یکی می تونه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
احتمالا از اون mp3 player های چینی است که فقط اسم سونی دارند.اسم مدلش چیه؟اصلا امکان نداره.خودت الان پاشو برو نمایندگی و قیمت بگیر.
یکی میشه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
هیچکدوم از این مدلها ، ضبط صدای خیلی قوی ندارن ... زولتریکس متوسطه و v100 هم متوسط به بالا ... اما از 4-5 متری ، هر دوشون متوسط هستن ... تازه اگه مثلا قرار باشه که سر و صدای محیط و اینا رو هم اضافه کنیم (مثلا در کلاس درس) که رسما دیگه باید گفت : متوسط ...
شما اگه کیفیت بهتر می خوای باید بری سمت 100 تومن ... ولی یه مدل voice recorder که ظاهرا مال سونی هستش و قیمتش حول و حوش 60 تومنه رو من هم دیدم ... اگه منظورت همونه ، طبیعتا انتخاب بهتریه ...
اگه بشه مدل voice recorder رو بزار و دورو بر 100 تومن چی پیشنهاد می کنی
در حد 100 تومن ، اگه تهران باشی ، می تونی بری سراغ iriver ... سونی هم مدلهای voice recorder بهتری داره (بازار رضا) ...
این والکمن A800 قیمتش تو ایران چقدره؟1 2 8 GIG.و نظر اساتید درباره ش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)