در ضمن من دیشب علادین بودن اخرین قیمت N73 (فکر کنم با گارانتی بود) 509 تومن بود که یه مشتری در حال خرید بود
در ضمن من دیشب علادین بودن اخرین قیمت N73 (فکر کنم با گارانتی بود) 509 تومن بود که یه مشتری در حال خرید بود
برای منم اینجوریه! برای همه همین طوره یا نه؟
saman_23 جان ممنون اگه ممکنه لینکش را بریه دانلود بزار
سوال منم جواب بدید دیگه!
سلام منم این مشکلها رو دارم.با n 73 music edition
1)وقتی می خوای فایله فلش رو باز کنی این عبارت می آید.unable to open,file corrupted این یعنی چی؟تا اونجایی که من می دونم فایله فلش پسوندش swf است و من همهمین فایلها را می خوام باز کنم.
2)در quickoffice چه امکاناتی داریم.یعنی می تونیم فایلی درست کنیم یا فایلی را ویرایش کنیم.آخه من فقط می تونم باز کنم نه می تونم چیزی به متن مثلا word اضافه کنم نه می تونم کم کنم.
3)برنامه antivirus کار نمی کنه.می گه باید به اینترنت وصل شم.باید چی کار کنم.یه دونه آنتی ویروس خودم روش بریزم یا می تونم همین رو فعال کنم.
4)معنی این عبارت که می گه memory low یا not enough memory چیه و چه موقع می آید.مثلا وقتی می خوام بعضی فایلهای pdf را باز کنم این عبارت می آد:memory low.returning to recent documents list.
سلام دوست عزيز.فكر ميكنم شما بايد تاريخ گوشيتونو به ميلادي تبديل كنين تا مشكل نصب برنامه و تم حل بشه .![]()
يا علي موفق باشيد![]()
امید جان لینک چی رو بزارم؟
1 ) ببین فایهایی که مخصوص فلش پلیر گوشی هست رو باید بریزی روش نه فایلهای swf که با کامپیوترت باز میکنی. اسم فلش پلیر گوشی هم flash lite تو گوگل سرچ کنی خیلی فایل براش پیدا میشه.
2 ) هم میتونی کم کنی و هم اضافه کنی و هم فایل درست کنی . من زیاد باهاش کار نکردم اما میدونم میشه.
3 ) خودت هم میتونی آنتی ویروس جدا نصب کنی یا با گوشیت وصل بشی به اینترنت و آنتی ویروس خودش رو نصب کنی.
4 ) یعنی حافظه رم گوشیت پر شده... احتمالا فایلهای pdf با حجم بالا رو باز کردی که این پیغام رو داده.
??!!!!!!!! کسی منو دوست نداره!!!![]()
![]()
1. برنامه ها و بازی های که نصب میکنی باید پسوند jar یا sisx یا sis باشن. که اولی ماله جاواست و دومی و سومی هم ماله سیمبین... یادت باشه برنامه هایی که نصب میکنی باید مخصوص سیمبین s60 v9.1 باشه وگرنه پیغام not supported میده... یعنی برنامه های 6600 رو نمیتونی رو n73 نصب کنی. در مورد چجوری نصب کردن هم اول این فایلهایی که گفتم رو میریزی رو گوشیت با کابل یا یو اس بی یا ... مثلا فایل tombrider.sisx رو ریختی تو مموری کارت شاخه other .... از قسمت فایل منیجر گوشی میری رو مموری بعد شاخه other و بعد رو اون فایل کلیک میکنی باقی مراحل نصب آسونه ... یا اینکه اگه pcsuite رو سیستمت نصب باشه فقط کافیه گوشیت رو وصل کنی به کامپیوتر ( یو اس بی یا بلوتوث یا ... ) و بعد رو هر فایلی که میخوای رو گوشی نصب کنی دبل کلیک کنی یه پیغام yes و no میاد که رو yes کلیک میکنی بعد از چند لحظه باقی مراحل نصب رو روی گوشی ادامه میدی...
2. یادت باشه تو یه گوشی خریدی نه یه دوربین دیجیتال... اولا باید نور مناسب و به اندازه کافی باشه... دوما تنظیمات باید درست باشن. مثلا اگر از یه سوژه با فاصله نزدیک عکس میگیری باید رو حالت clode up بزاری...
3. برنامه و بازی خوب زیاد هست اگه فرصت کردم برات آپ میکنم تو همین p30world هم بگردی برنامه ها و بازیهایی جالبی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)