آقا پوريا من همين ديروز تمومش كردم
آخرش خيلي مضخرفه....
اما نمي دونم چرا الان توي stats>>progress made من فقط 77٪ چي كار بايد بكنم كه نكردم؟؟
آقا پوريا من همين ديروز تمومش كردم
آخرش خيلي مضخرفه....
اما نمي دونم چرا الان توي stats>>progress made من فقط 77٪ چي كار بايد بكنم كه نكردم؟؟
اقا من اينجاش گير كردم كه ميره يه جايي كه بايد با ماشينت بپري يه زنه مياد سواره ماشه !!
نمي دونم بايد چجوري اونجا رو تموم كنم !
وکتر جان اگه منظورت مرحله اي که بايد با ماشين بری دنباله يه خانم وبری دمه دريا اونجا شما بايد قبل از اينکه به پرتگاه برسی بياد سرعت ماشين را خيلی زياد کنی و قبل از اينکه ماشين بره تو آب شما بايد از ماشين بپری بيرون و برايه اين کار بايد پشته سره هم اينتر بزنی حالا اگه اين مرحله اي که من گفتم اونی که شما ميگيد نيست بيشتر توضيح بده تا من هم بگم عليرضا جون خيلی باحالی قربونت بازی تموم شد البته 80 تا ساب ميژن مونده
نوكرتون ام......
وكتور اونجا بايد با كليد ها ي 2 4 6 8 ماشين رو برقصوني
تو يه سايت خوندم اگه با دوست دوختراتون بيشتر از 50 درصد رفيق بشين سواره ماشيناشون هم ميتونيد بشيد
بله درسته
در ماموریتی که با ید با ماشین بره جایی و ماشین رو به رقص در بیاره،علامت بالا deleteو پایین end
من هر کاری میکنم هر کلیدی رو میزنم چپ و راستش کار نمیکنه کسی میدونه با چه دکمه هایی باید این مرحله رو رد کرد؟؟
لطفا راهنماییم کنید
بچه ها من ميخوام دوست دخترام تو بازي زياد بشن :lol: چيكار كنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :arrow:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:بچه ها من ميخوام دوست دخترام تو بازي زياد بشن
سورنا جان تا اونجايي كه ميدونم هر كدوم از اين دخترا يه چيزي دوست دارن يكي ميخواد كه چاق باشي يكي ميخواد --- اپيل ت زياد باشه و . . .
شما بايد اون شرايط رو دشته باشي :arrow: :arrow:
ممنوننوشته شده توسط Arashi
نميشه بيشتر راهنمايي كنيد :lol:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)