سلام
آموزش ساخت بگراند — در ابعاد 100 * 750
البته اینجا از مقدارهای کمتری استفاده می کنم تا مشکلی برای تاپیک به وجود نیاره به علت بالا بودن ابعاد .
سند جدید رو باز کنید به هر ابعادی که دوست دارین .
حالا یه زمینه با حال می خواهیم که فکر کنم همه دوستان تو آرشیو خودشون از این دست تصویر ها داشته باشن . من از این تصویر استفاده می کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا این تصویر رو بکشین روی سند اصلی . ممکنه کوچیک باشه اشکالی نداره لبه هاشو بکشین میزون میشه . باید کل سند جدید رو بپوشونه .
این هم زمینه کار .
خوب حالا باید یه رنگ دلخواه به بگراند بدین . به شکل زیر نگاه کنین . به جای این کار می تونین . Ctrl + U رو بزنین .
به تنظیمات زیر زیاد توجه نکنین شما هر رنگی که دلتون خواست به بگراند بدین
من این رنگ رو دادم ( همون تنظیماتی که بالا می بینین .) توجه داشته باشین که این رنگ در مراحل بعدی تغییر می کنه پس زیاد وسواس به خرج ندین .
برای زیبایی کار ابزار تایپ رو انتخاب کنین و ریز اعداد معروف صفر و یک رو تایپ کنین مثل شکل زیر هر جا که دوست داشتین تایپ کنین من گذاشتم سمت چپ
حالا می تونین لایه ها رو به هم بچسبونین .
یه کار دیگه هم انجام میدیم تا طرح زیباتر بشه . این عکس پایینی رو بردارین بکشین رو طرح اصلی و خوب با قالب میزونش کنین . رویش چند بار کلیک کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید blending mode رو بزارین رو Lighten
بعد طرح به شکل زیر در میاد . باید در بیاد .
حالا بدون اینکه لایه ها رو به هم بچسبونین Ctrl + U رو فشار بدین و یه رنگ دلخواه بدین . تموم شد . این هم نتیجه کار .
هر جا مشكل داشتين فقط پي ام .
قربانتان : شاهين كينگ