به نظر من که به این خاطر 810 و 750 رای آوردن که همه دارن
هر چیزیم که داشته باشین بهترینه دیگه
مخصوصا 750
به نظر من که به این خاطر 810 و 750 رای آوردن که همه دارن
هر چیزیم که داشته باشین بهترینه دیگه
مخصوصا 750
850 wرا یادتون رفت![]()
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شما نیستم به اون دوستتون بگید واقعا خجالت داره با این کار میخاد چه چیزی رو ثابت کنه عکس های دوستتون
یا اصلا به هیچ موبایلی تعلق نداره یا از اینترنت گرفته و بدجور دست کاری شده امید وارم آقاشهاب در این جنایت بزرگدست نداشته باشه
دلیل میخای بعدا میگم ولی مطمئن باشید اون عکسا مال اون گوشی نیست
![]()
D600 هم عكساي خيلي نازي ميندازه البته تو روز و نور طبيعي(پدربزرگ 2ربين 2مگا تو ايرانه)
دوربین 2 مگ فقط i750
نمونه عکس قبلاً ازش گذاشتم.
فک کنم اون موقع که نظر سنجی گزاشتم w850 هنوز نیومده بود.![]()
قبلا گذاشتی البته مال i750 نبود
به من بگید dpiعکس های i750 چقدر است تا ثابت کنم اون عکسا مال i750 نیست
دقیقاً مال خود SAMSUNG i750 بود.
البته در ایران نیست و یکی از دوستانم که در بحرین این گوشی رو داره زحمت عکس ها رو کشیده بود.
باورش مشکله که یه دوربین 2 مگ بتونه اون عکس ها رو بگیره ولی حقیقت داره.
اصلاً هم نیاز به اثبات نیست. هر جور دوست داری فکر کن. نمی خوام باهات کل کل کنم که. بچسب به همون سونی اریکسون.
درست میگی. اینجا منطق حکم نمی کنه. متاسفانه ایرانی جماعت، بدجور متعصبه.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 26-03-2007 at 14:30.
قبول دارم...ولی فکر نکنم همه ی کسانی که رای دادن این طوری باشه...من که نظر همونه که رای دادم...
اثبات این که عکسی که شهاب گذاشته بود و مدعی بود مال i750 است به این موبایل تعلق ندارد
اگر روی هر عکسی که با دوربین عکاسی یا موبایل گرفته باشید راست کلیک و در قسمت properties
summary و سپس advenced بزنید تمام اطلاعات عکس رو میده و میگه مال چه گوشی است و چه ابعادی داره
و dpi اون چنده و.... ولی اگر مال دوربین و موبایل نباشه (مثلا همین والپیپر هایی که توی اینترنت و همه جا هست)
فقط ابعاد و dpi و چند تا چیز دیگه رو میده و دو تا عکس شهاب این وضعیت رو دارن یعنی از روی اطلاعات عکساش
معلومه که مال هیچ موبایل یا دوربین دیجیتالی نیست
ببین آقا شهاب خودت شروع کردی چرا یه بحث بدون دعوا نمیکنی الان خواستم یه چیز بنویسم خشمم رو خوردم و گفتم
چه فایده ای داره واقعا متاسفم.... اون دوستت samsung d600 هم چند تا پست داد ولی دعوا نکرد و به خوشی گذشت
اما شما ...
خلاصه خواهش میکنم نه تنها با من بلکه با هیچ کس دیگری دیگه اونجوری حرف نزن![]()
![]()
![]()
Last edited by dark fear; 26-03-2007 at 17:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)