چطوري در N71 فولدر جديد ايجاد كنم ؟ من كه هر چي سعي كردم نشد حتي با كامپيوتر روي ممري فولدر ساختم كه گوشي اونو نشناخت . مشكل از چيه؟![]()
چطوري در N71 فولدر جديد ايجاد كنم ؟ من كه هر چي سعي كردم نشد حتي با كامپيوتر روي ممري فولدر ساختم كه گوشي اونو نشناخت . مشكل از چيه؟![]()
دوست عزیز به عنوان یه پیشنهاد می گی من پولمو بدم به n73 یا n91 چون میگم دوربین برام مهم نیست چون یکی خوفه شو دارم . از راهناییتم متشکرم .
والا چي بگم .
اگه دوربين مهم نيست و صداي تو اسپيكر هم برات مهم نيست همون ان 91 بهتره مخصوصا 8گيگش كه حدود 560-570 تومن است.
اين نظر من است و شايد خيلي از دوستان ان 73 رو ترجيح بدن.
البته اين رو هم بگم اگه براي شما حافظه مهم است و دوربين اصلا مهم نيست w950 سوني اريكسون هم خوبه و كمي سرعت هم توش نيست ولي خوب اگه دنبال برنامه باشي خوب برنامه براي سوني كمتره.
دوست من شما تمام موادي كه ازگوشيت مي خواي بگو تا من نظر نهاييم رو بهت بگم.اين جوري بهتره.
سلام
ميخوام يه گوشي n80 رو طوري تنظيم كنم كه هر وقت گوشي رو به طرف بالا ميزني صفحه نمايش و صفحه كليد روشن بشه
لطفا بگيد بايد چيكار كنم
من می خوام گوشی داشته باشم که :
1. سرعتش خوب باشه
2. به عنوان یک MP3 خوب ازش استفاده کنم.
3. حافظش بالا باشه البته n91 خوب.......
4. در صد هنگش پایین باشه مثل n80 نباشه چون خودم یه مدت باهاش کار کرده راضی نبودم . البته نمی گم که گوشیه بدی نیست .
5. بیش از 500 تومان نشه .
خیلیا به من پیشنهاد Pocket-PC رو دادن مخصوصا i-teg X-Bound نظرت چیه . از اینکه من رو راهنامیی می کنی متشکرم .
فكر كنم N91 چهار گيگ برات خوب باشه چون بقيشون ديگه از اين قيمت ميزنه بالا![]()
به نظر من 8گيگ بگيري ديگه عالي ميشه![]()
اينجور كه بوش مياد تو اين كلوپها مشكل ما حل نميشه!![]()
احتمالا بقیه هم مثل من با N80 کار نکردن وگرنه حتما جوابتونو میدادن !!!!
همون طور كه دوست خوبمون ساسان گفت اگه 60-70 تومن رو پولت بزاري N91 Music Edition بهترين گزينه است و اصلا پشيمون نميشي.
چون اين جور كه شنيدم در اين مدل هنگ و كم شدن سرعت حل شده(مطمئن نيستم {ولي قريب به يقين است})
و چون شما درو بره 500 مي خواي پول بدي قضيه w950 ميره كنار.
پس يا علي بگو و برو بخرش.
نظر شخصي رو هم بگم در رابطه با Pocket-PC بگم :
من در اين مورد Pocket-PC اطلاعاتي ندارم ولي به طور كل با توجه به خواسته هاي شما بعيد مي دوم هيچ پاكت پي سي اين مشخصات رو داشته باشه.
واينكه پاكت پي سي ها بسيار ظريف هستن و اگر از دست آدم بيفته گوشي گيم آور ميشه و درست كردن اون هم سخته.
و خيلي هم دست و پاگير هستن و در موقع فروش هم شما رو دچار مشكل مي كنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)