تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 33 از 63 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

برای ثبت نام برای تافل ibt در مرحله پرداخت وجه چطور و در چه سایتی و بی چه حسابی واریز میشود؟
    سلام
    شما باید کردیت کارت داشته باشید یا ووچر از سازمانهایی که امتحان برگزار می کنند بخرید. سازمان سنجش، موسسه امیر بهادر و... همه دانشگاه های شهرهای دیگه به جز تهران ووچر دارند. باید زنگ بزنید یا حضوری مراجعه کنید، اگه ووچر داشتند که همونجا به حساب خودشون ریالی واریز می کنید. اگه ووچر نداشتند ( که معمولا ووچررها حدود مرداد و شهریور نایاب میشه) باید با کردیت کارت از خود سایت ets ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا یا بستگانی در خارج از کشور دارید، که اگه user, password خودتون را بهشون بدین و تاریخ امتحانتون را، براتون ثبت نام کنند، اگه هم هیچ جوری دسترسی به کردیت کارد ندارید، کلی موسسه وجود داره که خودشون کردیت کارد دارن و دلار را با قیمت حدود 200 تومان بالاتر ازتون پول می گیرند و ثبت نام میشید ..تو اینترنت سرچ کنید پیدا میشه

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم واسه يهintermediate اگه بخواد خودش رو واسه اين دو امتحان اماده كنه چه كتاب هاى به درد ميخوره (من هر چى بلدم تو مكالمه ياد گرفتم اما دوست دارم زبونم رو بهتر كنم (نوشتن مقاله يكى از اون كمبوداست) تو اينجا انواع و اقسام كتاب رو ميشه ديد ولي فكر كنم همشون يه مضمون دارن , كسى ميتونه يه راهنمايى كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم واسه يهintermediate اگه بخواد خودش رو واسه اين دو امتحان اماده كنه چه كتاب هاى به درد ميخوره (من هر چى بلدم تو مكالمه ياد گرفتم اما دوست دارم زبونم رو بهتر كنم (نوشتن مقاله يكى از اون كمبوداست) تو اينجا انواع و اقسام كتاب رو ميشه ديد ولي فكر كنم همشون يه مضمون دارن , كسى ميتونه يه راهنمايى كنه
    سلام
    من دقیقا متوجه نشدم، شما می خواین تافل و آیلتس امتحان بدین یا اینکه زبانتون را بهتر کنید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام
    من دقیقا متوجه نشدم، شما می خواین تافل و آیلتس امتحان بدین یا اینکه زبانتون را بهتر کنید؟؟؟
    راستش رو بخواهيد هر دوش ( به تافل واسه ورود به دانشگاه نياز دارم) شما و قتى انگليسى قوى داشته باشيد اون دو امتحان هم راحتتر ميشه قبول شد .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

راستش رو بخواهيد هر دوش ( به تافل واسه ورود به دانشگاه نياز دارم) شما و قتى انگليسى قوى داشته باشيد اون دو امتحان هم راحتتر ميشه قبول شد .
    بحث این دو تا یک جورایی با هم فرق می کنه، کلاس تافل و یا آیلتس کلاسهای تقویت زبان انگلیسی نیستند، نمی گم کمک نمی کنند، کمک می کنند ولی بیشتر تکنیک های این دو امتحان را آموزش می دهند. بنابراین اگه شما می خواین زبانتون را قوی کنین کلاسهای معمولی یا کلاسهای pre-toefl برید و بعد در کلاسهای تافل یا آیلتس ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض درخواست راهنمایی از دوستانی که مدرک ILETs دارن

با سلام
    دوستان عزیز من میخوام 3-4 ماهه مدرک ایلس بگیرم .از دوستانی که مدرک ایلس دارن درخواست راهنمایی دارم که از کجا شروع کنم، چه جور کلاسی برم و کلا برای اینکه بتونم تو این مدت 3-4 ماهه ایلس بگیرم چه نکاتی را در نظر بگیرم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

بحث این دو تا یک جورایی با هم فرق می کنه، کلاس تافل و یا آیلتس کلاسهای تقویت زبان انگلیسی نیستند، نمی گم کمک نمی کنند، کمک می کنند ولی بیشتر تکنیک های این دو امتحان را آموزش می دهند. بنابراین اگه شما می خواین زبانتون را قوی کنین کلاسهای معمولی یا کلاسهای pre-toefl برید و بعد در کلاسهای تافل یا آیلتس ثبت نام کنید

دقيقا,,,,, با شما موافقم بعضى از دوستان من هم مدرك تافل دارند اما تو اون سطح نيستن, كلاس رو نه وقتش دارم نه $$$ بيشتر دوست دارم خودم با خودم كار كنم (دوستام انگليسى حرف ميزنن) اگه بخوام يه سرى كتاب رو دان كنم شما چه مجموعه اى رو پيشنهاد ميكنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دقيقا,,,,, با شما موافقم بعضى از دوستان من هم مدرك تافل دارند اما تو اون سطح نيستن, كلاس رو نه وقتش دارم نه $$$ بيشتر دوست دارم خودم با خودم كار كنم (دوستام انگليسى حرف ميزنن) اگه بخوام يه سرى كتاب رو دان كنم شما چه مجموعه اى رو پيشنهاد ميكنيد
    دوست عزیز، من خودم با روش self study خیلی موافق نیستم، کلاس و حضور معلم واقعا موثره، شما احتیاج به کسی دارید که اشکالاتتون را رفع کنه. اگه دوستانتون می تونن اشکالاتتون را درست رفع کنند، خیلی کمک می کنه

من کتاب خاصی را پیشنهاد نمی کنم، بیشتر دیدن فیلم و سریال را خیلی توصیه می کنم. و همینطور نوشتن خاطرات یا یادداشت های روزانه به زبان انگلیسی تو تقویت زبان تاثیر زیادی داره

موفق باشید

10. 2 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14 Difference between toefl & tolimo & Gre &...

Hello! please explain What is difference between toefl & tolimo & Gre?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام!
    آزمون GRE که سازمان سنجش برگزار می کنه چیه؟ و اینکه اگر کسی نخواد برای تحصیل بره خارج از کشور فقط تافل برای سطح دکترا کافیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •