شما موقعه نصب ورژن بیسیکو انتخاب کن
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
شما موقعه نصب ورژن بیسیکو انتخاب کن
شما موقعه نصب گزینه ی بیسیکو انتخاب کن
Last edited by ali_gamer; 20-03-2008 at 12:30.
LOL...
ببخشید کسی میتونه برنامه maphack و تیم Boss General یا همون general leang رو برای خودش بگیره؟؟؟!!!!!
فکر نکنم کسی بتونه...
سلام بچه ها
من عضو جدید هستم
یه ژنرال باز خفن البته ادعا نمیکنم ولی خیلی ژنرال رو دوست دارم
یادش بخیر جند سال پیش تو کلوب red alert دو نفره بازی میکردیم چه حالی میداد !
حدود 5 ماه پیش که فهمیدم بازی ژنرال هست ( چه قدر عقب مونده ام !! ) رفتم به خاطر این بازی کامپیوتر خریدمباورتون میشه ؟!
الان فقط آنلاین بازی میکنم یعنی اصلا گیم نت نمیرم ( آخه خجالت میکشم برم جایی که اکثرا بچه های 10-12 ساله هستند !!)
بازی آنلاین ژنرال خیلی حال میده به اونایی که تا حالا ژنرال رو آنلاین بازی نکردن شدیدا توصیه میکنم که برای یک بار هم که شده حتما این کار رو بکنن چون اصلا یه دنیای دیگه ای هست !
در ضمن اگه کسی از دوستان تو بازی آنلاین کمک خواست خوشجال میشم بتونم کمکش کنم
تو یازی آنلاین تا حالا 15 بار باختم و 25 بار بردم !
اونایی که آنلاین بازی میکنن میدونن که شروع بازی چقدر سخته تا بیای یاد بگیری حداقل باید 30 تا بازی رو ببازی تا بتونی حداقل یه دونه بازی رو ببری !
بنابر این فکر میکنم که شروع خیلی خوبی داشتم ضمن اینکه من الان 10 تا بازی پشت سر هم رو بردم !
یوزر نیم من hora هست و تا الان 5 تا درجه گرفتم
سعی میکنم چند تا از ریپلی بازیهام رو بذارم
اگه کسی آنلاین هم بازی میکنه میتونیم با هم تیم بشیم و 2 به 2 با بقیه بازی کنیم !
در ضمن نذارید این تاپیک بخوابه
بوس بشید !![]()
خب شما آموزش بده ببینیم چه جوریه ؟
![]()
آقا چند تا سوال :
1 - Gps تو ستاره هاي Gla چيه؟
2 - اون دلارا تو ستار هاي Gla چيه ؟
3 - دلاراي چيه ؟
4 - چيپ Usa كه پزشكي چي كار مي كنه ؟
لطفا كامل توضيح بديد ممنون .
1.GPS فکر کنم اگه روی هر یونیت خودت بزنی توی نقشه دیده نمیشه .آقا چند تا سوال :
1 - Gps تو ستاره هاي Gla چيه؟
2 - اون دلارا تو ستار هاي Gla چيه ؟
3 - دلاراي چيه ؟
4 - چيپ Usa كه پزشكي چي كار مي كنه ؟
لطفا كامل توضيح بديد ممنون .
2.اون $ ها رو اگه بگیری ، هر یونیت شما که یک دشمن رو نابود کنه بابت یه پولی میگیره .
3.منظورتون رو از دلارای نفهمیدم .
4.این سئوالتون رو هم نفهمیدم !
این 2 سئوال آخر رو یکمی واضح تر بگید .
اگه ممکنه عکس هم بزارید .
موفق باشید .
1 - GPS فراتر از اینه که تانک ها رو تو نقشه نشون نده ، اونا رو کاملا غیب میکنه .
2 - در درجه های GLA ، اون موردی که شما می فرمایید خیلی کاربرد داره ، هر Unit که توسط نیروهای شما نابود بشه ، درصدی از هزینه Unit نابود شده به پول شما اضافه میشه ، هر چقدر درجات بالاتری رو انتخاب کنید این درصد بیشتره .
3 - والا این "دلارای" که شما میگی منم نمیدونم چیه !!!
4 - اگه منظورتون آمبولانس هست ، اون ماشین در هر نقطه ای که باشه ، سربازان پیاده رو در یک محدوده ای خوب میکنه ، و همینطور میتونه Toxic های تولید شده توسط Unit های GLA و همینطور تشعشعات رادیواکتیو تولید شده توسط چین رو پاکسازی کنه .
1- وقتی Gps شما فعال بشه بهت یه محدوده ی دایره شکل میده که موقع استفاده هر یونیتی که زیر اون دایره باشه نامریی میشه ! ( البته اگه خیلی نزدیک دشمن بشی یا اگه دشمن از دستگاههای مخصوص استفاده کنه میتونه یونیت های نامریی شما رو ببینه )
2- اون دلارها رو هم فعال کنی بابت هر یونیت یا ساختمانی که نابود کنی بهت پول میده ! ستاره ی اول به اندازه 5 درصد قیمت اون یونیت یا ساختمان، ستاره ی دوم 10 % ، ستاره ی سوم 20 % ! (یعنی بجنگ پورسانت بگیر !!)
3- چند بار دلارها رو میپرسی ؟
4- اون جیپ هم واسه درمان کردن سرباز هاست یعنی هر سربازی که در محدوده کاری اون جیپ باشه خود به خود دمیجش پر میشه ( البته کارایی های دیگه هم داره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)