چرا بحث راه انداختین من یک خبر گذاشتم که بر گرفته از سایت گیم اسپات بود که به گفته remedy فعلا بازی برای pc
به صورت معلق درآومده این که دیگه بحث نداره دوستان
چرا بحث راه انداختین من یک خبر گذاشتم که بر گرفته از سایت گیم اسپات بود که به گفته remedy فعلا بازی برای pc
به صورت معلق درآومده این که دیگه بحث نداره دوستان
اون گفتش چرا بحث نكنيم منم جوابش رو دادم ... خودت برو يه بار ديگه بخون
اومدن يا نيومدن بازی بستگی به كل كل ما نداره
بستگی به نظر ناشر داره ... ناشر هم به كل كل ما توی اين تاپيك توجه نميكنه
در نتيجه تاپيك رو با بحث كردن های الكی و بيخود به فنا نديد
ممنون ...
عزیز بذار یکم بحث کنیم خودمونو خالی کنیم.همه ی ما از انتخاب ... (خودتون میدونید کیه) عصبی هستیم.لا اقل بیایم اینجا یکم بحث کنیم.مگر نه همه ما با هم دوستیم و اصلا هدمون دعوا کردن نیست.![]()
خب من میگم بازی برای pc می آد دوست دارم بحث کنم دلیلشم اینه که مایکروسافت که ناشر بازیه
حتما به خاطر فروش ویندوز 7 یا ویستا برای اینکه این بازی فقط روی دایرکت ایکس 10 اجرا میشه رو میده بیرون![]()
اگر میخواست این کار رو بکنه باید با چندین عنوان دیگه بازی اختصاصی Xbox هم این کار رو میکرد که نکرد نمونش Geow2، در ضمن ویندوز 7 ربطی به DX10 نداره ویندوز 7 چون DX11 پشتیبانی میکنه و وقتی ویندوز 7 بیاد که همون زمان ها هم حالا یکمی بعدترش این بازی میاد، دیگه DX10 قدیمی حساب میشه.
این دلیل نمیشه منم حدس زدم در ضمن اونها در وهله اول قصد این کار رو داشتن ما که خبر از برنامه های مالی مایکروسافت نداریم که چه هدفی داره
اونها فقط به فکر money هستن هر وقت بخوان و بدونن بازی براشون درامد زا هستش این کار رو میکنن البته کشور ما که فقط زرر براشون داره تا سود![]()
عزيزان همه چيز دست ناشره ... اين بحث ها الكيه همتون هم خوب ميدونيد آخرش دعوا ميشه و تاپيك قفل ميشه
دوستان میشه این بحث ها رو تموم کنید از روزی که نسخه ی pc این بازی رفته رو هوا توی این تاپیک 2 تا پست مفید هم دیده نشده.شاید 4 نفر بخوان از این تاپیک استفاده کنن! چرا این قدر یه بحثو کشش می دین.حتما باید تاپیک بسته بشه؟!نمیشه تمومش کنید؟تا این مسائل تموم میشه دو روز دیگه یکی میاد شروع می کنه دیگه پشت بندش همین طور پست میاد!لطفا رعایت کنید.یه کاری نکنید که این تاپیک تا روز انتشار بازی بسته بشه
Last edited by S.Y.K; 29-07-2009 at 17:24.
سلام دوستان پی سی بازهای طرفدار این بازی یه سایت زدن که توش میشه امضا کنی (برای معلوم شدن وضعیت پی سی این بازی )
اینم سایت شما هم برید تو این سایت و به خاطر این وضعیت امضا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمتی از FAQ Alan WAKE
چه زمانی AWعرضه میشود؟
این بازی قرار است در فصل بهار سال 2010 عرضه شود.
آیا نسخه دمو برای بازی در نظر گرفته شده است؟
در این زمان هنوز برای نسخه دمو تصمیمی گرفته نشده است.
AW بر روی چه پلتفورمهایی عرضه میشود؟ پلتفورم اصلی بازی کدام است؟
هر چند که در ابتدا این بازی برای PC و X360 رونمایی شد ولی در حال حاضر Remedy منحصرا بر روی نسخه 360 بازی کار میکند.
Remedy:" X360 پلتفورم اصلی ماست."
Remedy:" بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان( مایکروسافت) میباشد".
در صورت وجود نسخه PC، بازی بر روی چه ویندوزی خواهد رفت؟
نسخه PC بازی در وضعیت روشنی به سر نمیبرد. تریلرها و شاتهای اخیر تقریبا همه مربوط به نسخه Xbox 360 بازی هستند. وقتی از Remedy در مورد نسخه PC بازی پرسیده شد آنها گفتند که فعلا با مایکروسافت فقط در مورد نسخه X360 بازی مذاکره کردهاند و هیچ خبری در مورد نسخه PC بازی وجود ندارد. ( شاید مایکروسافت قصد دارد که این بازی را بر روی Windows 7 عرضه کند. زیرا در ابتدا قرار بود AW با ویستا منتشر شود که این امر عملی نشد).
آیا گروه Poets of the Fall( یک گروه موسیقی فنلاندی که در ساخت موزیکهای مکسپین 2 نقش بسزایی داشت) در این بازی نیز حضور دارند؟
ما هنوز آمادگی صحبت در مورد موسیقی بازی را نداریم ولی گروه Poets of the Fall از دوستان ما هستند، پس هر اتفاقی ممکن است بیفتد...
چرا ساخت بازی این همه به طول انجامیده است؟
Remedy:" در واقع " کیفیت" چیزی است که باعث طولانی شدن ساخت بازی شده است. ساخت چنین بازی مسلم است که وقت گیر میباشد و با توجه به کوچک بودن تیم Remedy در مقابل استدیوهای دیگر، امری عادی است. تمام تیم، آرزوهای و اهداف بزرگی برای بازی دارند که به انجام رسانیدن آنها وقتگیر است."
ناشر بازی چه کسی است؟
Microsoft Game Studios ناشر این بازی میباشد.
یک PC برای اجرای Alan Wake به چه مشخصاتی نیاز دارد؟( در صورت وجود نسخه PC بازی)
در مورد مشخصات، نظر قطعی داده نشده است اما شما به یک PC قدرتمند نیاز خواهید داشت.
Markus از Remedy در این مورد میگوید:" Alan Wake تقریبا بر روی هیچ CPU تک هستهای اجرا نخواهد شد، گرچه ممکن است با شگردهایی مانند آورکلاک کردن، این امر ممکن شود ولی در این صورت کیفیت به شدت افت کرده و تجربه بازی را خراب خواهد کرد."
همچنین این بازی از موتور فیزیک Havok استفاده میکند و تمام محاسبات فیزیکی بر عهده CPU میباشد. به گفته مارکوس، در یک CPU دوهستهای، 80 درصد یکی از هستهها برای محاسبات فیزیکی استفاده میشود.
Markus Maki از Remedy میگوید:" بازی بر روی سیستمهای چهار هستهای بسیار نرمتر و روانتر از دو هستهای اجرا میشود. بسته به موقعیت شما در بازی، مقدار استفاده از CPU گاهی اوقات زیاد و یا کم میشود.
آیا بازی زیرنویس دارد؟
" سعی ما بر این است که بازی را هرچه بیشتر در دسترس بازیبازان قرار دهیم. این بازی نیز مانند مکسپین 2 از زیرنویس کامل بهره میبرد. همچنین به عنوان یکی از مزایای کار کردن با مایکروسافت، این بازی زبانهای مختلف بسیاری را ساپورت میکند".
سرعت فریم بازی چگونه خواهد بود؟
Alan Wake حداقل با 30 فریم بر ثانیه بر روی Xbox 360 اجرا خواهد شد. دمویی که در E3 2009 به نمایش گذاشته شد از پرجزییاتترین مناطق بازی بود و همانطور که مشاهده کردید، هیچگونه افت فریمی در آن وجود نداشت.
چرا Alan wake بر روی PlayStation 3 منتشر نمیشود؟
Markus Maki :
1- ما هیچگاه پلتفورمی برای بازی مشخص نکردیم به جز" کنسولهای نسل جدید". بله، کلمه کنسول اشتباها جمع بسته شده و من میفهمم که این کج فهمیها از کجا ناشی شده است. بنابراین به خاطر هر گونه ناامیدی، عذرخواهی میکنم.
2- مایکروسافت برای گرفتن حق انتشار بازی هیچ فشاری بر روی Remedy وارد نکرد.
" در سال 2005 که تصمیم بر ساخت این بازی گرفته شده، بازیسازی بر روی PS3 برای شرکت مستقلی مثل Remedy امری بسیار ناشناخته و دشوار بود. هر چند امروزه این کنسول بازیهای خوب زیادی دارد اما هنوز نیز از بسیاری از بازیسازان باسابقه میشنویم که بازیسازی بر روی PS3 در مقابل 360 بسیار پرهزینهتر و کندتر انجام میشود. حرکت به سمت مایکروسافت یک قدم بسیار مهم بود که فکر میکنم هم به سود بازی و هم به سود خودشرکت میباشد."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)