سلاممن الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون
برای دانلود یه دانلود منیجر هم کافیه پیشنهاد میکنم از utorrent واسه تورنت استفاده کن که مطمئن هستش و همه ی ترک ها اون رو ساپورت میکنن , تنظیماتش خاصی هم نداره , شما اول نوع کانکشنت رو تو دانلود منیجر تورنت باید مشخص کنی بعد پورت مثلا 55222 براش تعیین کنی از پورت های پیش فض نیاید استفاده بشه
بعد ببین status ترکر چی رو نشون مییده؟ working یا چیزه دیگه , چه تعداد سیدر و لیچر ( کسی که فایل رو دانلود میکنه ) بهت کانکت شدن؟
در اخر ایا شما با همه فایل های تورنت مشکل دارین ؟ یا فقط همین این یه دونه؟
یه لینک از فایلی که دانلود میکنی اگه بزاری راحت تر میشه متوجه شد مشکل چیه
موفق باشی