تو بعضي از سايت هاي ارائه دهنده توزيع هاي لينوكس ! دو نسخه براي دانلود وجود داره كه يكي رو دي وي ديه و يكي رو سي دي ! فرق اين دو تا تو چيه دقيقا اون دي وي ديه چي داره كه سي دي نداره ؟!؟
تو بعضي از سايت هاي ارائه دهنده توزيع هاي لينوكس ! دو نسخه براي دانلود وجود داره كه يكي رو دي وي ديه و يكي رو سي دي ! فرق اين دو تا تو چيه دقيقا اون دي وي ديه چي داره كه سي دي نداره ؟!؟
من میدونم هر توزیع لینوکسی یک سری بسته های نرم افزاری داره که میتونید نصب کنید یا نکنید.
و احتمالا سی دی یک توزیع ساده است و دی وی دی شامل تمام این بسته های نرم افزاری میشه. و حتی ممکنه سی دی گرافیکی نباشه و فقط مبتنی بر متن باشه.
اساتید درست گفتم یا نه؟
کاملا درست هست . توزیع هایی که با DVD عرضه می شن حاوی پکیج های بروز شده اون سیستم عامل هستن و معمولا نسخه های با پشتیبانی . بیشتر در DVD عرضه میشن .
سلام
۱- قبل از هر کاری برای نصب از فایلهای مهم بک آپ بگیر
۲- اول ویندوز رو نصب کن بعدش لینوکس
دلیل : بخاطر اینکه اگر اینکار برعکس انجام بدی ویندوز بوت لودر سیستم ( گراب )رو پاک میکنه اونوقت فکر اشتباه میکنی چرا لینوکس پاک شد ؟ !
سلام دوست عزیزم
مرسی.
حالا اومدیم من الان لینوکس نصب کردم و یک چند وقتی هم حالش رو بردم. بعد یک ماه دیدم این ویندوز بدجوری قاطی کرده و تصمیم گرفتم پاکش کنم و درایو c رو هم فرمت کنم و دوباره ویندوز بریزم (کاری که گاهی میکنم) اونوقت :
1- آیا فرمت درایو C مشکلی برای لینوکس ایجاد نمیکنه؟
2- حالا که بوت لودر پاک میشه دیگه نمیشه کاری کرد؟ یا میشه؟
دوست عزیز کافیست شما در سرچ همین انجمن برای کلمه ی grub سرچ کنید.
این سوال بارها و بارها پرسیده شده و بارها هم جواب گرفته، البته که شما می تونید گراب رو برگردونید،
مثال:
البته منکر مشکلاتی که برخی اوقات ویندوز ایجاد می کنه نمی شم! ولی با یکم سرسختی گراب برخواهد گشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
شرمنده راست میگویید باید سرچ میکردم
گاهی آدم یادش میره خب!! هنوز عادت نکردم.
مرسی که جواب دادید. حالا میرم سرچ کنم ببینم میشه لینوکس روی پرایمری درایو نباشه یعنی روی درایو سی نباشه ...
شما سرچ هم نکنید دوستان جواب خواهند داد
بله هیچ موردی نداره که شما لینوکس رو روی درایو :C نصب نکنید!
حتی می تونید اوون رو روی External hard disk نصب کنید!
از این نظر محدودیتی نداره.
سلام
من به هزار بدبختی 10.5 suse نصب کردم حالا میشه بگید چطور به اینترنت کانکت بشم؟
نصب کردن سوزه که خیلی راحته!!!
اول بگین که از چه بستری برای اینترنت استفاده می کنید. دایل آپ یا ADSL یا ...
دوم بگین که مودمتون رو شناخته یا نه. نوع مودم رو بگین. اینترنال یا اکسترناله؟
اگه مودم نصب باشه که خیلی راحت می شه وصل شد و اگر نه که به این آدرس مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)