با درود
من XP sp3 رو دارم تا یکی دو ماه پیش راحت آپ دیت میشد ولی حالا آپ دیت ها رو میگیره ولی نصب نمیکنه علت چیه و اگر دوباره باید ولید بشه چگونه این کارو بکنم.
سپاس .
با درود
من XP sp3 رو دارم تا یکی دو ماه پیش راحت آپ دیت میشد ولی حالا آپ دیت ها رو میگیره ولی نصب نمیکنه علت چیه و اگر دوباره باید ولید بشه چگونه این کارو بکنم.
سپاس .
Windows Genuine Advantage Validation ALL-IN-ONE | 2.69 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Genuine Advantage Validation v1.9.40.0 CRACKED v2.
Windows Genuine Advantage Validation v1.9.40.0 CRACKED v2|Rs.Com
100% working on Windows Update, Microsoft Download Center and Microsoft Update
A tribute to Wocarson, creator of base version crack.
Install Notes:
1. Extract into a new empty folder
2. Run Setup.exe
Notes:
WGA crack release works on Microsoft Windows 2000,XP
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Universal Desktop Watermark remover ver 1.5 for Windows 7, Windows Vista, Server 2008, 32Bit + 64Bit.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من ویندوزم رو چند روز پیش عوض کردم . امروز که کامپیوتر رو روشن کردم بعد از این که وبندوز بالا اومد یک پیغام اومد که یک فایل ( Genuine Microsoft Software ) رو ویندوز می خواد آپدیت کنه و اجازه ی نصب می خواست وقتی نصبش کردم یک پیغام دیگه داد که این برنامه رو اجرا کنم تا اصل بودن ویندوز رو چک کنه . حالا از اون موقع همه اش یک کادر کوچیک گوشه ی سمت راست دستکتاپ به طور ثابت ظاهر میشه که نوشته :
You may be a victim of software counterfeiting
This copy of windows did not pass genuine windows validation
توی سیستم تری هم یک علامت ستاره آبی هستش که مال این برنامه است . صفحه دستکتاپ رو هم به رنگ سیاه نشون میده جوری که آدم دق می کنه .
من چکار کنم تا از شر این راحت بشم ؟ اگه میشه منو راهنمایی کنین . در ضمن من خیلی توی کامپیوتر مبتدی هستم
ویندوزم هم اکس پی پروفشنال سرویس پک دو هستش
Last edited by Setareh 2006; 03-05-2009 at 22:16.
1 Click Windows Genuine XP
1 Click Windows Genuine XP | 5MB
All of the others I have tried and they have failed. I did not make this but I have had it for a bit of time now. This is the only one that worked for me. Enjoy.Since it's already installed this is what it came up when I went to take a screenshot of it.
Download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thanks for Posting
Enjoy!!!
(: WOcarson Team
Last edited by Wocarson; 10-05-2009 at 15:54.
برای سرویس پک 3 رو میشه بزارید!!!
برای ویندوز مدیا سنتر چیزی دارید
تست شده باشد
من اینو دانلود کردم ، فایل RAR ای که دریافت میشه مورد داره و اکسترکت نمیشه .
اگه میشه برای XP sp2 یه برنامه امتحان شده بزارین .ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)