تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 36 اولاول ... 232930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من لینکش رو زیرش گذاشتم دیگه!!

سایت خبریه...

فرض مثال که اعداد ارقام رو رزونامه ایران به دروغ اعلام کرده باشه. دیگه رایگان که نیست..!

حالا بازم باید بینیم که اون سایتی شما گذاشتی واقعیت رو اعلام کرده یا نه.

اون عداد ارقام هم یک مثال هست و هیچ وقت اشخاص عادی از نظر مدیران و سیاست مداران ارزش این رو ندرن که اطلاعات درستی بهشون داده بشه.
    Last edited by siava5h; 04-08-2017 at 16:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر واقعا کسی از اینترنت بصورت آنلاین استفاد کنه، منظورم اینه که هر فیلمی رو که میخواد ببینه رو لود کنه. حالا یا از روی وب و یا با دانلود کردن و یا فرض مثال یک هفته بعد نگاه کردن
    و حتی اگر فرضا قصد ویندوز نصب کردن داشت، ویندوز 10 رو هم از اینترنت دانلود کنه. حتی گیم رو هم در صورتی که دسترسی به دوستان و یا فایل ذخیره شده نداره، ار اینترنت دانلود کنه، هیچ کس با این نامحدود بودن دچار مشکل نمیشه و حتی ISP هم زیر بار فشار شبکه نمیره. و به اندازه کافی درآمد خودش رو داره. تا حد مرگ هم ISP ها با هم رقابت میکنن که تمام منافع این رقابت برای کاربران تموم میشه.
    اما آدمهایی هستن که میگن من 40 تومن دادم نامحدود گرفتم و اگر از حداکثر حجم استفاده نکنن، پیش خودشون فکر میکنن بی غیرتن.
    فرضا اگر ماه اول بخاطر لازم داشتن یا اجبار 200 گیگ مصرف کردن و ماه دوم بدلیل اینکه نیاز نداشتن مصرف کنن به 40 گیگ رسیدن، پیش وجدان خودشون ناراحتن..! و میگن نباس اینطور میشد، من ضرر دادم. بایس دست کم 150 گیگ رو مصرف میکردم.
    این افراد حتی حاضرن کامپیوترشون زیر کار بسوزه ولی حتی 1 Mb از ترافیک ممکنه کمتر دانلود نشه.
    همچین آدمهایی هستن که رقابت رو در ISPها از بین بردن.
    حال این اتحاد رو مالکین ISP ها انجام دادن.
    تو همون آمریکا و اروپا هم نمیزارن یه نفر بیاد کل شبکه رو بنرکونه.
    ISP این مشترکین رو شناسایی می کنه و محدودش می کنه.
    منتها نه 128K . مثلا یه سرعت کم ولی معقول.
    شاید جهان سوم هر کی هر کی باشه ولی مطمئن باش کشورهای
    پیشرفته حساب و کتاب دارن.
    بخاطر چند نفر نمیان همه ملت رو محدود کنن. همه رو مثل سرباز خونه
    بخاطر یه نفر تنبیه نمی کنن.
    همه حرف ما اینه که ما هم مثل اونا باشیم. اینترنت درست بدین و کنترل
    معقول داشته باشند. سقف هم اگه میزارن یه سقف معقول باشه.
    مثلا واسه کسی که سرویس 16 مگ داره یک ترابایت خوبه.
    به شبکه هم فشار نمیاد. دانلود 5 روزشه.

3. 3 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

من لینکش رو زیرش گذاشتم دیگه!!

سایت خبریه...

فرض مثال که اعداد ارقام رو رزونامه ایران به دروغ اعلام کرده باشه. دیگه رایگان که نیست..!

حالا بازم باید بینیم که اون سایتی شما گذاشتی واقعیت رو اعلام کرده یا نه.
    ۱۰ گیگابایت ضربدر ۱۰۲۴ میشه ۱۰۲۴۰
    ۱۰۵۰۰۰ تقسیم بر ۱۰۲۴۰ میشه ۱۰ دلار و فرضا دلار ۴۰۰۰ تومان باشه میشه ماهی ۴۰۰۰۰ تومان برای اینترنت یک مگابایت نامحدود! که ما داریم به این قیمت به افغانستان میفروشیم قطعا سودی برای ما داره پس یک اینترنت نامحدود یک مگابایتی زیر ۴۰۰۰۰ تومان قیمت داره!
    البته که حرف مهرنیوز از سایت خبری افغانستان معتبرتره چون اونا دوست دارند بگویند که ارزون‌تر خریدند و با قیمت ارزان‌تری ارائه بدهند تا ضرر کنند(سایت رادیو تلویزیون افغانستان رو هم اضافه کردم!)
    ضمنا من این‌قدر مشغول بودم که اصلا حواسم نبود شما خودت سوتی دادی!
    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به قیمت خرید یک STM۱ پهنای باند از شرکتهای بین المللی و ورود آن به ایران اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت، اینترنت را به صورت «آی پی» و سرویس ترانزیت از اپراتورهای بین المللی خریداری می کند و در مجموع تا لب مرز ایران،
    برای هر «مگابیت برثانیه» پهنای باند، ۵ تا ۶ دلار هزینه می کند که عددی حدود ۲۲ هزار تومان به ازای هر مگابیت می شود.
    خب بزار اینو مثلا قبول کنیم شما میگید ۱۰ گیگابیت رو ۱.۲ میلیون دلار فروختن که وقتی حساب کنیم یک گیگابیت ۱۲۰هزار دلار و یک مگابایت رو به قیمت ۱۱۷ دلار به افغانستان دادند که یعنی ۶ دلار رو ۲۰ برابر فروختند؟یعنی افغانستان ۲۰ برابر خریده؟!!!یا شایدم حدود ۲۴ برابر؟
    Last edited by safo45; 04-08-2017 at 19:45.

5. 5 کاربر از safo45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

کسی که داره از نت داخلی حمایت می کنه دیگه بدودنید که از کجا داره اب می خودره این حرفا و بحث بیخود هم باهاش نکنید نادیدش بگیرید.

7. 3 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میلیارد تومن هم نیست وای‌به حال میلیون دلار!
    بخون!
    “Kabul and Tehran signed a contract according to which Afghanistan would pay $105,000 for each 10 Gigabyte to Iran for internet services,” Samim told IRNA. Currently Afghanistan is paying $250,000 for 10 Gigabyte.
    He furthered that as a result of entering the internet markets in the country, gateways would be created in Herat, Kandahar, Nangarhar, Kabul and Mazar-e-Sharif for people to have access to internet and the price would fall by 20 to 25 percent.
    “We pay $135,000 for each 10 Gigabyte of internet services from Kazakhstan,” he said.
    سلام
    اگه ملاحظه بفرمایید تاریخ خبر برای 11 ژانویه 2016 است بیشتر از یک سال و نیم پیش

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یه ادم خود درگیر ، گند زد به بحث تاپیک و رفت!
    مشکلات این شخص، اولش با توهین به همه شروع کرد، و بعد طرفدار ادب و نقد ادب دیگران شد!
    اولش دم از 3 گیگ کافیه زد اخرش خودش دزد و استفاده کننده از نت دیگران در اومد!
    اولش طرف دار این قانون ها ، اخرش چی؟ نقد کننده قانون گذار.....
    خلاصه موضوع کاملا به حاشیه رفت

یه تاپیک جدا بزنید
    منم لغو اشتراک کردم

عذر خواهی میکنم از دوستانی که متن بی ربط من به تاپیک رو اینجا خوندن ، اما لازم که هر بحثی سر جای خودش باشه

روز همگی خوش

10. 6 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وقتی که اینترنت داخلی میاد، دیگه نیازی نیست برای لود کردن داده ها به کشورهای خارجی پول بدی و کل تراکنش در بین ISP ها انجام میشه.
    این یعنی یه آرشیو بزرگ (و قطعا با سانسور) بدون ارتباط با دیگر نقاط دنیا و این اینترنت نیست

12. 4 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این یعنی یه آرشیو بزرگ (و قطعا با سانسور) بدون ارتباط با دیگر نقاط دنیا و این اینترنت نیست
    بعله دقیقا...
    خودکرده را تدبیر نیست

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Canadian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Milky way galaxy

پيش فرض

انگاری میخوان فیلتر توییتر و یوتیوب رو هم بردارن
    فازشون چیه خدایی؟؟؟؟
    از یه طرف با این تعرفه های مسخرشون مثلا میخوان بازدید سایت های داخلی رو رو بیشتر کنن از اون طرفم فیلتر سایتهایی مثل یوتیوب رو میخوان بردارن که سالیان ساله فیلتره و مطمئنا باعث افزایش ترافیک بین الملل میشه
    اگه فیلتر سایت یوتیوب رو بردارن کی حاضر میشه از آپارات استفاده کنه؟؟؟
    آپارات بعد از گوگل پربازدید ترین سایت تو ایرانه و اگه یوتیوب جاش رو بگیره خودتون ببینینید چقدر باعث میشه ترافیک بین الملل افزایش پیدا بکنه
    یوتیوب که چند سال فیلتر بود حالا چطور شد میخواین فیلترش رو بردارین؟؟؟ چطور چند سال پیش به این فکر نیافتاده بودین؟؟
    فکر نکنین من خودم از این رفع فیلتر ها ناراحتم ها، من خودم یکی از طرفدارای یوتیبوم اما میگم اینا همش سیاسته
    4 تا دونه فیلم 1080 ببینی ترافیک بین الملل تموم میشه و اینطوری فکرشو بکن چقدر پول میزنن به جیب
    Last edited by Canadian; 05-08-2017 at 00:48.

16. 2 کاربر از Canadian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا ولی یه راه برای اونایی که هزینه زیاد نمیتونن برای ترافیک بین الملل کنن هست.
    مستقیم کننده لینک
    یا اونایی که vps دارن اینکارو کنند.
    دانلود و آپلود در سایت ایرانی.
    روش خوبیه.
    ولی خدا نکنه کلا این طرح اجرا نشه.

Sent from my ASUS using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •