من لینکش رو زیرش گذاشتم دیگه!!
سایت خبریه...
فرض مثال که اعداد ارقام رو رزونامه ایران به دروغ اعلام کرده باشه. دیگه رایگان که نیست..!
حالا بازم باید بینیم که اون سایتی شما گذاشتی واقعیت رو اعلام کرده یا نه.
۱۰ گیگابایت ضربدر ۱۰۲۴ میشه ۱۰۲۴۰
۱۰۵۰۰۰ تقسیم بر ۱۰۲۴۰ میشه ۱۰ دلار و فرضا دلار ۴۰۰۰ تومان باشه میشه ماهی ۴۰۰۰۰ تومان برای اینترنت یک مگابایت نامحدود! که ما داریم به این قیمت به افغانستان میفروشیم قطعا سودی برای ما داره پس یک اینترنت نامحدود یک مگابایتی زیر ۴۰۰۰۰ تومان قیمت داره!
البته که حرف مهرنیوز از سایت خبری افغانستان معتبرتره چون اونا دوست دارند بگویند که ارزونتر خریدند و با قیمت ارزانتری ارائه بدهند تا ضرر کنند(سایت رادیو تلویزیون افغانستان رو هم اضافه کردم!)
ضمنا من اینقدر مشغول بودم که اصلا حواسم نبود شما خودت سوتی دادی!
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به قیمت خرید یک STM۱ پهنای باند از شرکتهای بین المللی و ورود آن به ایران اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت، اینترنت را به صورت «آی پی» و سرویس ترانزیت از اپراتورهای بین المللی خریداری می کند و در مجموع تا لب مرز ایران،
برای هر «مگابیت برثانیه» پهنای باند، ۵ تا ۶ دلار هزینه می کند که عددی حدود ۲۲ هزار تومان به ازای هر مگابیت می شود.
خب بزار اینو مثلا قبول کنیم شما میگید ۱۰ گیگابیت رو ۱.۲ میلیون دلار فروختن که وقتی حساب کنیم یک گیگابیت ۱۲۰هزار دلار و یک مگابایت رو به قیمت ۱۱۷ دلار به افغانستان دادند که یعنی ۶ دلار رو ۲۰ برابر فروختند؟یعنی افغانستان ۲۰ برابر خریده؟!!!یا شایدم حدود ۲۴ برابر؟