تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 75 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 742

نام تاپيک: باشگاه رئال مادرید | کهکشانی ها | فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لگانس واقعا؟؟؟؟؟؟بارها و با رها تو همین فروم درباره شوت بودن زیدان گفته بودم و همچنین درباره باند بازی که تو تیم راه انداخته ولی مثل اینکه ما نباید روی خوشی رو ببینیم.
    واقعا پرز منتظر چیه قراره زیدان معجزه کنه البته باید بگم برای معجزه کردن هم یکم شعور لازمه که این زیدان حتی یه ذره هم نداره
    هر چیزی و هر کسی یه دورانی داره و دوره زیدان هم همون تابستون با اون حرکات عجیب و‌غریبش سر اومده بود.
    پرزم اون پرز سابق نیست دیگه اخه لعنتی تو دلبوسکه رو با اون وضعیت اخراج کردی اونوقت الان داری چیکار میکنی.
    تیم بدون مربی بهتر از این افکار مسمومه که زیدان داره

2. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

زیدان گفته بازی با پاریس سرنوستش رو مشخص میکنه
    یعنی قراره اخراج بشه ؟؟؟
    گند زده به تیم با اون فروش بازیکنا و نگه داشتن بنزما
    الان وسط فصل میخواد تیمو ول کنه ؟؟؟؟
    اونموقع که داشت میگفت بنزما بهترین مهاجم دنیاست به فکر این روزا هم بود ؟؟؟؟

کلا 3 تا از بهترین بازیکنای تیم رو فروخت و بنزما رو نگه داشت و تیم رو کلا نابود کرد
    بعدش الان به فکر سرنوشت خودش هست ؟؟

نظر یه بنده خدایی در مورد زیدان

دو سال جام گرفت ولی یادت باشه پارسال موراتا خامس و ماریانو داشت خیلی از بازیا تیمتون تا دقایق اخر عقب بود تعویض میکرد مارسلو سانتر میکرد موراتا دقیقه نود نمیذاشت ببازید یا بازی مساوی بمونه بیشتر به خاطر تنوع تعویضا و نیمکتتون بود که باختاتون خیلی کم بود وگرنه تاکتیک اصلیش سانتر بود خیلی از گلاتونو اخرین ثانیه ها زدین سانترها و ضربات سر راموس همه اینها باعث شد تصور بشه زیدان مربی بسیار تاکتیکی هست و همین باعث شد پنج بازیکن بفروشه بدون جایگزین مناسب و نتیجش شده باختای پیاپی
    Last edited by albertxx; 25-01-2018 at 12:24.

4. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای اولین بار در تاریخ کوپا دل ری رئال مادرید با وجود برد در خانه حریف حذف شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من به نوبه خودم هیچ موقع تا الان از زیدان گله مند نبودم و نخواهم هم شد. (حالا به واسطه گذشته و این یک و نیم سال)
    الان هم گله مند نیستم و بهش احترام میزارم اما استعفا دادن و یا اخراج شدنش در زمان حال خیلی حرکت مثبت و روبه جلویی هستش و از این حرکت استقبال می کنم.
    از زیدان هم بابت تمام کارهایی که برای رئال کرد مچکر هستم.

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

زیدان دو مشکل اساسی شخصیتی داره یکی "خودویرانگری" ( نمونش تو فینال 2006 در حالی که فرانسه بوضوح از ایتالیا سرتر بود یه لحظه کنترلشو از دست داد و تیم رو ده نفره کرد) و اون یکی هم "تعصب قومی و قبیله ای" (که همین مشکل باعث میشه که هر توهینی به بنزما بکنن توهین به خودش بدونه و انقدر ازش پشتیبانی نابجا بکنه).همین دو مشکل الان به بارزترین وجه ممکن خودشونو دارن نشون میدن

10. 4 کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

زیدان دو مشکل اساسی شخصیتی داره یکی "خودویرانگری" ( نمونش تو فینال 2006 در حالی که فرانسه بوضوح از ایتالیا سرتر بود یه لحظه کنترلشو از دست داد و تیم رو ده نفره کرد) و اون یکی هم "تعصب قومی و قبیله ای" (که همین مشکل باعث میشه که هر توهینی به بنزما بکنن توهین به خودش بدونه و انقدر ازش پشتیبانی نابجا بکنه).همین دو مشکل الان به بارزترین وجه ممکن خودشونو دارن نشون میدن
    داداش خدا خیرت بگه من از بس همینا رو گفتم زبونم مو در اورد.دوستان عزیران مشکل ما فقط و فقط خود زنی شخص زیدانه.همین الان خیلی از دوستان طرفدار یونایتد تو همین تاپیک حضور دارند وپمطمعن باشید همشون متفق القول به تاثیر گذاری فوق العاده دخیا باور دارند.بنده به شخصه ناواس رو خیلی دوست دارم ولی خداییش دخیا کجا ناواس کجا؟ و این در حالی بود که دخیا برا اومدن به رئال داشت لحظه شماری میکرد.علارغم افت موراتا ولی همین جنازه موراتا هم از این بنزمای ملعون بهتر بود و یا جنازه پپه هم یک سال حداقل بدردمون میخورد و‌حتی خامس میتونست از خیلی از بازیکنان فعلی موثر تر باشه برامون.و اینکه با پول فروش بازیکنیی مثل بیل پپه چ خامیس میتونستیم بزاحتی دخیا و امپاپه رو بگیریم اونوقت ببینید رفتیم کیا رو‌گفتیم.قشنگ چند تا افلیج به تیممون اضافه شدن.
    دوستان عزیزان سروران اگه اینا خودزنی نیست پس اسمش چی میتونه باشه؟
    بنده هم مثل شما ها از زحمات زیدان و جامهایی که برامون اورد تشکر میکنم و بر این باور هستم که خیلی از رکورد هابی که بدست زیدان جابجا شدن به این راحتی ها تا سالها جابجا نخواهند شد ولی باید هممون توجه داشته باشیم که تمام اون جامها هم نمیتچنن توجیه این رفتارای عجیب و غریب زیدان باشن.
    تیمی که با کمترین هزینه و با چند تا جابجایی میتونست براحتی تا چند سال دیگه در صدر فوتبال اروپا باشه ببیمید به چه روزی افتاده که الان باید برای سهمیه بجنگه.
    شما ها بدون تعصب فقط یک لحظه فکر کنید اگه الان تو این ترکیب بجای بنزما بیل و ناواس الان موراتا امپاپه و دخیا رو تو ترکیب داشتیم چه تغییری میتونستیم تو نتایجمون داشته باشیم و باید توجه به این نکته بسیار مهم داشته باشیم که این تغییرات با کمترین میزان بار مالی میتونست اتفاق بیفته.
    اقا باز هم تکرار میکنم این بجز خودزنی چه معنی دیگه ای میتونه داشته باشه

12. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پوچتینو مربی سابق اسپانیول و فعلی تاتنهام: هیچگاه سرمربی بارسلونا یا آرسنال نخواهم شد زیرا من با تاتنهام و اسپانیول شناخته شده ام. من در تیم نولز اولد بویز رشد کردم و هیچگاه مربی روزاریو نخواهم شد. این تصمیم من است زیرا من ترجیح می‌دهم در مزرعه ام در آرژانتین کار کنم تا یک سری باشگاه‌ها. تعهد خاطر من به باشگاه بسیار بالاست. انگار که همیشه قرار است در اینجا باشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بوی اخراج زیدان بلند شده. داره به پرز نخ میده

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بردیم ولی خوب نبودیم
    زیدان تیم رو از جام حدفی برد کنار که چی ؟؟؟ که اینجا اینجوری بازی کنه ؟؟؟
    نیمه اول فقط بنزما 3 تا پاس داد که کلا مشخص نبود میخواد به کی پاس بده
    مارسلو قبلا سانتر میکرد گل نمیشد الان سانتر میکنه از زمین میره بیرون

کل تیم به جز راموس فیکس بود و زیدان هیچ بهانه ای نداره
    مودریچ - کاسمیرو - کروس و BBC
    نتیجش این میشه وقتی بنزما میره بیرون تیم تو 5 دقیقه 2 گل میزنه و بازی 4-1 میشه !!!
    اینقدر به بنزما رو داده که وقتی تعویض میشه اعتراض میکنه !!!!! آخه هرکی واسه تعویض اعتراض کنه بنزما این حق رو نداره
    دلیلشم زیدان هست که قشنگ پر روش کرده !
    بعد بیل خوب بازی میکنه میکشه بیرون و بنزما رو فیکس میزاره !

با این روند اگه بخواد پیش بره رفتنش خیلی بهتر از موندش هست
    چون هیچ اعتمادی به خرید جدید نداره و معتقده تیم خوبه در حالی که اینطور نیست
    آخه لامصب هرکی واسه تعویض اعتراض کنه مشکلی نیست ولی بنزما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قشنگ توهین به هواداراست این اعتراض بنزما
    این همه هوادارا به بنزما اعتراض دادن آقای زیدان از بنزما حمایت میکنه
    بعد الان دقیقا چی میخواد به بنزما بگه ؟؟

زیدان با همین فرمون پیش بره به جای محبوبیت بیشتر منفور میشه

15. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بردیم ولی خوب نبودیم
    زیدان تیم رو از جام حدفی برد کنار که چی ؟؟؟ که اینجا اینجوری بازی کنه ؟؟؟
    نیمه اول فقط بنزما 3 تا پاس داد که کلا مشخص نبود میخواد به کی پاس بده
    مارسلو قبلا سانتر میکرد گل نمیشد الان سانتر میکنه از زمین میره بیرون

کل تیم به جز راموس فیکس بود و زیدان هیچ بهانه ای نداره
    مودریچ - کاسمیرو - کروس و BBC
    نتیجش این میشه وقتی بنزما میره بیرون تیم تو 5 دقیقه 2 گل میزنه و بازی 4-1 میشه !!!
    اینقدر به بنزما رو داده که وقتی تعویض میشه اعتراض میکنه !!!!! آخه هرکی واسه تعویض اعتراض کنه بنزما این حق رو نداره
    دلیلشم زیدان هست که قشنگ پر روش کرده !
    بعد بیل خوب بازی میکنه میکشه بیرون و بنزما رو فیکس میزاره !

با این روند اگه بخواد پیش بره رفتنش خیلی بهتر از موندش هست
    چون هیچ اعتمادی به خرید جدید نداره و معتقده تیم خوبه در حالی که اینطور نیست
    آخه لامصب هرکی واسه تعویض اعتراض کنه مشکلی نیست ولی بنزما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قشنگ توهین به هواداراست این اعتراض بنزما
    این همه هوادارا به بنزما اعتراض دادن آقای زیدان از بنزما حمایت میکنه
    بعد الان دقیقا چی میخواد به بنزما بگه ؟؟

زیدان با همین فرمون پیش بره به جای محبوبیت بیشتر منفور میشه
    متاسفانه این برد قاطع جای پای دکتر زیدان رو سفت کرد.من با تمام حرفهای شما کاملا موافقم فقط یه نکته رو هم من اضافه کنم و اون هم این که من به شخصه موندم چرا هافبکهای ما ایمقد ساده توپ لو میدن و چرا اینقد راحت دریبل میخورن.تو دو صحنه تو نیمه اول یه بار موپریچ و یه بارم کروس مثل بچه های دو ساله دریبل خوردن و دو تا موقعیت صد در صد گل به خریف تقدیم کردن.
    علارغم برد قاطع و‌با توجه به این نکته که چنین بردی به هرشکلی توی اون زمین دشوار میتونه نتیجه بسیار عالی تلقی بشه ولی باید قبول کرد که تیم اصلا شاداب نیست و به طور خلاصه اینکه امیدی به اینده تیم با زیدان نیست.

17. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

موندم پرز چرا زیدان رو اخراج نمیکنه ؟؟؟
    دلبوسکه و مورینیو و آنچلوتی خیلی راحت تر از این حرفا از رئال اخراج شدن !
    چرا این همه به زیدان فرصت میده ؟؟

یونایتد و آرسنال و ..... هیچکدوم هیچ شانسی واسه جزیره و یا چمپیونز ندارن ولی حداقل چنتا خرید انجام میدن
    همه خریدا رو که نمیشه تابستون انجام داد
    یه چنتا بازیکن حداقل الان بگیریم الباقی بمونه واسه تابستون ...
    این وضعیت تیم خیلی رو اعصابه و وقتی حرکات زیدان رو میبینم بیشتر میره رو اعصاب
    به خصوص به بازی دادن بنزما ...

امیدوارم حداقل تابستون در کنار خرید خوب یه مربی جدید هم به تیم اضافه بشه

19. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •