تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 91 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مشکل فقط سر چند هفته اول که نیست، کلا تعداد بازیکن کم داریم و برای چهارتا جام، با این وضع پیش بریم، تا ژانویه کل تیم داغون میشه از خستگی. الان آلونسو مصدوم یا محروم بشه هیچ کس نیست جاش بازی کنه. در مورد فن دایک و بیل هم رویاپردازی نکنید بهتره، امکان نداره این گداها هفتاد میلیون بابت فن دایک یا بیل بدن، آخرش فن دایک میره سیتی و بیل هم اگه جایی بره میره یونایتد. اگه این عوضیا کونته رو سر این گدابازیاشون از دست بدن، رسما چلسی با آبرامویچ به آخر خط رسیده. اوریر الان دو ماهه که پی اس جی دنبال فروششه ولی این الدنگ ها نرفتن دنبالش اونوقت الان که به یونایتد نزدیکه افتادن دنبالش دقیقا مثل قضیه لوکاکو. بی عرضه ترین، احمق ترین و نفهم ترین مدیران لیگ های معتبر اروپایی رو چلسی داره، خاک عالم تو سرشون. همون لیاقتشون خرید آشغالایی مثل درینک واتره.

2. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدا چلسي و مديراش با خودشون چه فكري ميكنند ! بشخصه كه ميدونم فكرشون چيه ! دقيقا بنا رو گذاشتن رو درامد زايي صرف و عدم خرج براي تيم اصلي مگر تيم به مشكل خورده باشه ! سياست باشگاه شده خريد بازيكن هاي جوون به قيمت مفت و فروششون به خدا تومن و پر كردن جيبشون ! تيم اصلي دو سه ساله براشون مهم نيست ! اون اقاي عام هم اينو فهميد و رفت و خودش هم عمدا گند زد تو تيم با فروشش بهترين بازيكن هامونو رفت !

شك نكنيد با اين وضع سال بعد كونته ميره ميلان ! يعني به كل حدس ميزنم خريد هاي امسال ميلان يه جورايي با نظر كونته بوده مخصوصا رفتن بونوچي به ميلان !

امسال سال بعدي ميشه براي چلسي متاسفانه ! و اگر باز حوادث دو سال پيش تكرار بشه ديگه فكر نكنم تيم بتونه سرپا بشه و عملا ميشيم يه تيم معمولي !

فقط تنها اميدم به 4-5 خريد خوب و نه امثال درينك واتر (اب بخور برا سلامتيت خوبه ) هستش ! يه مدافع وسط خوب مثل وان دايك - دو تا گوش راست و چپ مثل سيديبه و برتراند - يه هافبك وسط مثل باركلي و يه مهاجم خوب براي نيمكت مثل يورنته ( واقعا حسرت چيچاريتو رو ميخورم با 15 ميليون رفت وست هام يعني همينطوريش از موراتا و باتشوايي خيلي خيلي بهتره )

از طرفي هم چلسي بهتره بيخيال ساندرو بشه چون اينكاره نيست و عرضه خريدش رو ندارن !

فقط خدا نكنه وان دايك بره سيتي وگرنه علاوه بر ليگ راحت مدعي ليگ قهرمانان هم ميشن ! لامصبا براي هر پستشون 2-3 تا بازيكن تاپ كلاس دارن ! بعد ما براي وينگ بك چپمون استاد الونسو رو داريم !

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به گزارش Sky، کونته در نخستین فصل حضورش در استمفوردبریج توانست قهرمانیِ مقتدرانه ای را برای آبی های لندن به ارمغان آورد و مورد تحسین بسیاری از کارشناسان فوتبال قرار بگیرد. با این وجود، کرگر معتقد است که این مربی 48 ساله از این که قدرت کافی برای جذب بازیکنان مختلف را در اختیار ندارد، ناراضی است. کاپیتان اسبق لیورپول صحبت هایش را این گونه آغاز کرد:

بسیار شگفت زده خواهم شد اگر دوازده ماه دیگر همین جا بنشینم و ببینم کونته همچنان سرمربی چلسی باقی مانده است. فکر می کنم او از جمله مربیانی است که علاقه ندارد مسئولان بلند مرتبه باشگاه در کارش دخالت کنند و چنین نکته ای در مورد امور فنی جدی تر است.

از زمانی که رومن آبراموویچ مالیکت باشگاه چلسی را بر عهده گرفته است، ژوزه مورینیو دو بار در حالی که فصل در جریان بوده از باشگاه جدا شده و در این بین مربیان بزرگ دیگری مثل رانیری، اسکولاری و آنچلوتی کم تر از دو سال توانسته اند تا در این باشگاه لندنی دوام بیاورند. به عقیده کرگر، اخراج مربیان برای آبراموویچ و دست راست وی، مایکل امانلو، کار ساده ای است و آن ها ترسی ندارند که همین عمل را در مورد کونته نیز انجام دهند:

چیزی که من می توانم در چلسی مشاهده کنم، یک مدل تجاری ورزشی است که بسیار بی رحمانه عمل می کند. آن ها تا حدودی مشابه رئال مادرید عمل می کنند و ارزشی که سایر باشگاه ها در مورد مربیانشان قائل می شوند را برای مربیان باشگاه خود اعمال نمی کنند. آن ها هیچ گونه واهمه ای از اخراج مربیانی با نام های بزرگ ندارند و برایشان عادی است که فردی را پس از یک سال از کار خود برکنار کنند. اما به هر حال نباید بیش از اندازه از این وضعیت باشگاه چلسی شکایت داشته و بی انصافی به خرج دهیم؛ یادمان نرود که پس از ورود آبراموویچ، آن ها بیش تر از هر تیم دیگری در کسب عناوین قهرمانی موفق عمل کرده اند.

کرگر در رابطه با عملکرد چلسی در بازار نقل و انتقالات که گفته می شود باعث نارضایتی کونته شده است، بیان کرد:

احتمالا کونته از شرایط کنونی نا امید و ناراضی است. او علاقه مند است تا بازیکنان بیش تری را به استمفوردبریج بیاورد. طرز تفکر او با مسئولان باشگاه متفاوت است و چنین ادعایی با توجه به مورد نمانیا ماتیچبه خوبی ثابت می شود. واقعا به عنوان یک سرمربی حاضر می شوید که بازیکنی مثل ماتیچ را بفروشید؟ آن هم به تیمی که رقیب مستقیم شما به حساب می آید؟ اما چلسی او را به قیمت خوبی فروخت و می خواهد باکایوکو را که مشخص نیست تا چه اندازه با کیفیت است، جایگزین وی کند. این همان مدل تجاری ای است که در موردش صحبت کرده بودم. مسئولان چلسی، مورینیو و آنچلوتی را خیلی راحت اخراج کردند و باید صادقانه بگویم که بسیار متعجب خواهم شد اگر یک سال دیگر کونته را در کسوت سرمربی گری چلسی ببینم.

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قشنگ مشخصه که کنته تا اخر سال با ما نخواهد ماند.قبلا هم‌گفتم واقعا کونته حیف شد براحتی می تونست سالهای زیادی رو اینجا بمونه و افتخار کسب کنه ولی همینطور که کر گر گفته داستان فقط تجارته و موفقیت تیم اولویت بعدیه.حیف کنته که گیر این بی شعو رهای پول پرست افتاد.

8. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

کونته تا همین الانش هم که اینارو تحمل کرده و نرفته خیلی مردونگی کرده، الان استعفا بده میلان و پی اس جی میفتن به پاش که بره تیمشون مخصوصا پی اس جی که اونای امری در حد اون تیم نیست. خجالت آوره که فقط 14 بازیکن بزرگسال برای اولین بازی تو لیگ داریم.

10. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویلیان: تصمیم به جدایی از بارسا برای نیمار آسان نبود

ویلیان، ستاره برزیلی چلسی در مورد جدایی نیمار و پیوستن به پاری سن ژرمن صحبت کرد. علیرغم هموطن بودن با نیمار، ویلیان از مسی به عنوان بهترین بازیکن جهان یاد کرده و سبک بازی وی را مورد ستایش قرار داد.

بهترین بازیکن جهان: "مسی، نیمار یا رونالدو؟ هر 3 بازیکن فوق العاده هستند که هر کدام توانایی های فراوان و البته تفاوت هایی دارند اما از نظر من مسی هنوز هم بهترین بازیکن جهان است. می دانم که رونالدو در آستانه فتح دوباره عنوان مرد سال است اما من به سبک بازی مسی علاقه دارم. البته من به بازی نیمار هم علاقمندم اما واقعا روش بازی مسی را دوست دارم."

رفتن نیمار به پاری سن ژرمن: "طرز فکر هر بازیکنی متفاوت است اما به نظر من برای نیمار اخذ تصمیم جدایی از بارسا آسان نبوده و من امیدوارم وی در پاریس قادر به انجام دستاوردهای خود در بارسا و لذت بردن از فوتبال به همان اندازه قبل باشد. امیدوارم نیمار در پاری سن ژرمن خوشحال بوده و مانند دوران بارسا بازی کند. اگر نیمار در تیم جدید خود موفق به فتح عناوین بزرگ شود یک گام به فتح جوایز فردی نزدیک تر خواهد شد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کونته تو مصاحبه اخرش گفته که فروش ماتیچ یه شکست بزرگ بوده.قشنگ معلومه تو نقل و انتقالات اصلا کونته رو به حساب نمیارن.

14. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حال بهم زن ترین نیمه عمرمو دیدم.۲۵ ساله دارم فوتبال میبینم از این بدتر ندیده بودم.اعصابم خورده دارم به عالم و ادم فحش میدم.از اون دفاعی دلقکمون گرفته تا او داور بی ناموس و از همه بیشتر به مدیران چلسی.خدا لعنت کنه باعث و بانیشو.اخه یکی نیست به این کونته احمق بگه نو بین این دلقکها چیکار داری میکنی.اخه با باتشوای ویلیان و الونسو اچن دلقک دفاع اخرمون امسال سوژه خنده میشیم.دارم دیوونه میشم اخه بی ناموس بازی تا این حد.
    بخدا کونته همین امروز باید استعفا بده بره تا این مدیران بی همه چیز بفهمن دنیا دست کیه.
    دیگه هیچ حرفی برا گفتن نداریم با این بازی

16. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

امیدوارم کونته همین امشب استعفا بده و بره. حقش این نیست که به خاطر یه مشت آشغال عوضی مثل امنالو به سرنوشت دو فصل پیش دچار بشه. خاک بر سر های احمق گند زدن به تیم قهرمان. خاک بر سرت آبرامویچ، تنها راه نجات این تیم اینه که تو دو هفته باقی مونده، 200 میلیون پوند خرج این تیم کنن وگرنه افتضاح دو فصل پیش تکرار میشه، آخه کیهیل احمق چجوری شده کاپیتان؟!!‌ بتشوایی هم که در حد دسته دو انگلیس هم نیست چه برسه به چلسی.نیمکت تیم که فقط مایه تاسفه، ذخیره های تیم قهرمان چهار تا بازیکن داغونن مثل کندی و اسکات !
    Last edited by Barry Allen; 12-08-2017 at 18:30.

18. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازي بسيار مضخرفي داريم ارايه ميديم حتي اگر اون كيهيل اشغال اخراج هم نميشد باز حداقل دو تا ميخورديم ! وقتي مربي مياد كيهيل كه خداي سوتي و به باد دادن تيم هستش و ميكنه كاپيتان و بازيكن ثابت ديگه از اون تيم هيچ انتظاري نميره ! يا كورتواي اشغال كه داره از سر شكم سيري بازي ميكنه و كاملا مشخصه نتيجه تيم به ..... هم نيست !

باتشوايي احمق هم به درد همون ليگ فرانسه ميخوره ! جانشين دروگبا >؟! پشم دروگبا هم نيست چه برسه به جانشين !

باور كنيد به نگاه به تركيب تيم و يه نگاه به نيمكن ذخيره ها از خجالت ادم رو اب ميكنه ! اونم تيم قهرمان جزيره !

امسال حتي بين شش تيم هم چلسي نميتونه قرار بگيره و كونته هم احتمال خيلي زياد اخراج ميشه يا ميره خودش كه البته من بهتر ميدونم بره ! چون سبك بازي اون نياز به بازيكن داره و اونقدر هم به اندازه گوارديولا شعور نداشت باشگاه رو بزاره تحت فشار تا بازيكن بخرن ! نمونش سيتي براي هر پست حداقل دو سه بازيكن تاپپپپپپپپپپپپپپپ ! دارن ! در عوض ما هم دو سه تا بازيكن تي تاپ تاريخ مصرف گذتشه داريم به جاش !

اصلا چرا وقتي تيمي مثل سيتي و منچستر هزينه هاي گزاف كردن تيمي مثل چلسي بياد و تو رده هاي بالا قرار بگيره ! نه انصافه نه حقشه !

خواهشا هم كسي نياد بگه بازي اوله و درست ميشه و بازيكن هامون نيستند و ..... هازارد به كنار و لي باكايوكو هم با اون مصدوميت زانو هم بخواد برگرده فكر نكنم نصف ماتيچ براي چلسي بدرد بخوره !

اقا وقتي تيمي بهترين هافبكش رو به حريف مستقيمش ميفروشه تكليفش مشخصه از اول !

حالا ادامه داستان رو ببنيد اين به ولوله ميافتن و ميرن چند تا لرد ميخرن كه بگن اقا ما بازيكن خريديم !

و در اخر كسي شماره گاس هيدينگ رو اگر داره بزاره تو پيچ دير يا زود بهش زنگ ميزنيم چيزي نمونده !

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •