تهران طرح نود گيگ سه ماه توربو اسپيد
تهران طرح نود گيگ سه ماه توربو اسپيد
دوستان از من میشنوین حتا اگه این شرکت مفت هم بسته ارائه داد برا یک سال و فقط پول مودم رو خواست بگیره سمتش نرین! امکان نداره از مبین نت سرویس بگیرین و در آخر پشیمون نشین
الان روزای خوش مبین نت هست فقط صبر کنین یوزراشو جمع کنه بهتون نشون میده دزدی و کلاه برداری واقعی رو
تو وایمکس اینو ثابت کرد به همه اینجا هم ثابت میکنه خیالتون راحت
من که همین طرح مهاجرت رو ثبت نام کردم که لااقل از شر مودم وایمکس خلاص بشم. از چهارشنبه هفته پیش تا حالا تماس نگرفتن در صورتی که میگه کمتر از یک روز کاری تماس میگیریم. دو بار پیگیری کردم میگه درخواست زیاده شما تو صف انتظار هستی. یه بار دیگه تماس گرفتم گفت نمیدونم مودم کم آوردن، سیم کارت ندارن فعلا فروش متوقف شده. خلاصه که معلوم نیست چه خبره. باز همین که اپراتور مودب داره و جوابگو هستند جای شکر داره. فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
شاید دارن پوشش رو قوی ترمیکنن و دست نگه داشتن و قرار نباشه نماینده بفرستن ببینم تحت پوشش نیستی
یا اینکه پهنای باند کم اوردن
دوستانی که از شبانش استفاده میکنن سرعت رو برحسب کیلو بزارن
ضمنا تو ساعات شبانه ایا مشکل سرعت هم وجود داره یانه
من پنج نشبه قبل عيد زنگ زدم شنبه بيست نهم اسفند برام وصل كردن دقيقا يه روز كاري بعدشدير جنبيدي مثل اين كه
![]()
به من گفتن بخاطر تعطیلات عید تعداد درخواست ها بالا رفته یکم طول میکشه رسیدگی کنن
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
حرف شما رو در مورد وایمکس قبول دارم ولی نمیشه نتیجه گیری کرد که چون سر وایمکس او برنامه هارو دراوردن پس اینم همینجوری میشه!!!
وایمکس سراسری اون موقع فقط مبین نت داشت و کسی هم که وایمکس میگرفت واقعا مجبور بود که وایمکس میگرفت ولی الان td lte هم رقیب داره و کسی هم مجبور نیست این سرویس رو بگیره و اگه بخاد خیلی رو قیمت و خدمات اذیت کنه جایگزین هست.
احتمال داره یه سری تغییرات قیمتی بعده مشتری جمع کردن ایجاد کنه ولی اینکه بخاد وضعش بشه مثل وایمکس خیلی بعیده!
توی حالت رقابتی باید ایرانسل بیاد سیم تی دی رو جدا هم بفروشه تا با مودم اسرماستر 3000 هم کار کنه و بالعکس اما فعلا به این بلوغ نرسیده. بیشتر به فکر فروختن مودمه و الا اگر سیم رو 5 هزار می فروخت و می دیدی سیگنالت خوب نیست خوب بسته نمی خریدی
لطفا لینک این مطلب که سرعت دو به بعد محدود میشه رو قرار بدید.
من هرچی گشتم تو سایت مبین نت همچین چیزی ندیدم.
من واسه دانلود شبانش میخواستم بگیرم که اگه اینجوره منتفیه.
سرعت شبانه روی 4 مگابیت محدود شده که بهت 500 کیلوبایت دانلود میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)