سلام. عکس میگیرین؟
سلام. عکس میگیرین؟
سلام
دوستان مودم outdoor که بالا اشاره شد رو کسی خبر داره کی قراره فروش انجام بشه؟
----------------
شهر قزوین کسی تست کرده این نوع اینترنت رو؟
این اس ام اس الان برام اومد
مشترک گرامی، آخرین نسل اینترنت ثابت (TDLTE) با ثبت سرعت 400 مگابیت بر ثانیه با حضور وزیر محترم ارتباطات در 49شهر و تمامی مراکز استانها افتتاح شد. مناطق تحت پوشش و نحوه ثبت سفارش را در وبسایت ایرانسل ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتا
ثبت سرعت برامون مهم نیست چقدر تضمین میکنن سرعت خونگی که پایین تر نیاد ضمن اینکه پوشش خوب باشه و مودم خوب با قیمت مناسب بدن از همه مهم تر حجم ارزون و مناسب که بشه استفاده کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 04-10-2016 at 19:20.
دوستان تو قسمت خرید بسته که نوشته از 2 تا 8 صبح رایگان هست یعنی هیچی حساب نمیشه همین td lte ایرانسل ؟ یا بسته جدا داره ؟
من خونمون رو چک کردم تحت پوشش اون رنگ بنفش نسل 4 ثابت بود ولی الان گرفتم یه دونه آنتن هم نمیده باید بزارم بیرون از خونه تا حداکثر یه دونه آنتن بده , خونه ما اصلا وسط اون منطقه تحت پوشش بود ولی دریغ از سیگنال ! من الان چکار کنم با 707 تماس گرفتم میگن همین خوبه
اگر تو قسمت td lte نوشته رایگان که جز همون بسته خریداریتون هستش. متاسفانه اینطور که شما میگید مثل fd lte باید صبر کرد نوبتی پوشش خوب کنن و نقشه ایراد داره، متاسفانه شانسیه تا نخریم معلوم نمیشه که پوشش داره یا نه و مثل fd lte نیست جون اونو میشه با گوشی و یا اکثر مودم ها تست کرد اما فرکانس نت ثابت ایرانسل فقط رو مودم خودش هست و ممکنه مثل شما پول بگیرن اما نشه استفاده کرد، شما به 195 شکایت کن که هزینه کردی تو نقشه هم پوشش داره عکسشو بفرست و بگو ولی انتن نمیده. خبرشو اینجا بگید ضمن اینکه شما کدوم شهر و محله هستید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب دانلودت چقدره؟
اکثرا سیگنال ها حدود 90 یا 95 آر اس آر پی هست . برای شما چقدره؟ یه عکس از صفحه سیگنال به شکل کامل بزارید
آقا گول این کلاهبردارها رو نخورید! حداقل فعلا دست نگه دارید!
من گول اینا رو خوردم توی نمایشگاه ثبت نام کردم . به جای مودم z6000 این مودم آشغال dt350 رو دادن. واقعا نسبت به امکاناتی که داره ۳۰۰ تومان (تازه با تخفیف گرفتم) نمی ارزه!
بماند که با تاخیر تحویل دادن و یک روز فقط الاف بودم تا سیم کارت فعال بشه! تازه کلی به ۶۰۰ زنگ زدم و اصلا اپراتورهاش پاسخگو نیستن! زرنگ هم شدن، وقتی میبینن عصبانی هستی، قطع نمی کنن که هم برات پول بیوفته و هم اینکه تو نظر سنجی به اپراتور امتیاز منفی ندی! آخرش هم از ۶۰۰ نتیجه نگرفتم تا بعد از گذشت یک روز سیم کارت تازه فعال شد. بعد توی برنامه ایرانسل من که میخواستم شماره رو اضافه کنم، ایمیل یکی دیگه رو نشون میداد! باز به ۶۰۰ زنگ زدم و کلی توضیح (بعد از ۴ بار تماس گرفتن و هربار بعد ۴ دقیقه انتظار و موقع وصل شدن به اپراتور قطع میشد.) دادم که ایمیل رو اشتباه وارد کردید و اپراتورشون هم ثبت کرد. آخرم بعد چند ساعت تغییری حاصل نشد. اینبار به ۷۰۷ زنگ زدم و بعد از ده دقیقه توضیح دادن و الافی، ایمیل رو برام تصحیح کردن و بسته خریدم. جالبه که خود سیم کارت حدود ۲۰ هزار تومان شارژ داشت ولی نمیشد با شارژش بسته خرید! باید حتما بسته رو اینترنتی از توی سایت میخریدم! به طرف میگم سرعت و آنتن دهی اصلا اون چیزی نیست که شما تبلیغش رو کردین میگه شما الان بسته نداری، بسته بخر درست میشه! میگم آخه چه ربطی داره!
مودم رو فعلا دوجا توی تهران تست کردم. جالبه که هر دو جایی که تست کردم روز اولی که ایرانسل اینترنت ثابتش رو معرفی کرد و هنوز تهران تحت پوشش نبودن (نقشه پوشش فقط شامل چند محدوده بود) این دو مکان تحت پوشش بودن! یعنی از همون روز اول این دو منطقه باید آنتن دهی می داشتن. الان که کل تهران رو کنترات پوشش دادن!
اول توی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف. با اینکه توی طبقه هشتم تست کردم و ساختمان بلند هم اطراف نیست (به نسبت طبقه هشت) ولی پوشش افتضاح بود. سرعت به زور به ۸ مگ می رسید. تازه اونم در بهترین شرایط (بیرون پنجره، داخل پنجره، رو میز با فاصله نزدیک به پنجره و دور از پنجره رو تست کردم)
مکان دوم هم خونه بود که نزدیک اتوبان جناح هستیم. از پنجره های یک طرف خونه که اصلا آنتن نمی ده و هیچی پیدا نمی کنه بعد چند دقیقه میره روی حالت وایمکس و کلا گیر میکنه روش! ساختمان بلند هم اطراف تقریبا نداریم
از سمت دیگه هم به زور آنتن می ده و سرعت بین ۳ تا نزدیک ۱۶ مگ نوسان داره!
با اینکه مودم رو در بهترین نقطه ای که آنتن میداد ثابت کردم ولی اصلا اون ثباتی رو که تبلیغش رو می کردن نداره! پینگ هم هر از گاهی (نه زیاد) بالا میره.
کاری به گرون فروشی و دزدی های دیگه مبین نت و رایتل ندارم ولی خداییش این دو تا توی نقشه پوشش شون از همون اول پوشش رو به صورت نسبتا واقعی تری مشخص کردن. حتی پوشش داخلی و خارجی رو تفکیک کردن . شما حتی از روی منطقه های تحت پوشش می تونی حدودی مکان دکل رو مشخص کنی . حالا این ایرانسل کلاهبردار چه کار کرده؟! اومده کل شهر ها رو تا جایی که دلش می خواد رنگ کرده! نه تمایزی بین پوشش داخلی و خارجی مشخص کرده و نه نقاط کور! مثل این بچه های ۲ ساله که موقع نقاشی کل ورق رو با یک رنگ نقاشی می کشن!
تقریبا کل تبلیغاتشون برای من یکی که دروغ درآمد. نه اون سرعت و پایداری که میگفتن داره و نه راه اندازی سریع (راه اندازی بعد از ۶ روز از زمان ثبت نام اونم توی نمایشگاه!) . الکی هم برای یک مودم درپیتی اسباب بازی باید این همه پول بدی
همین الان با سیم کارت FDD ایرانسل و رایتل و مودم MR7350 هم سرعت بهتری دارم و هم پایداری مشابه. ضمن اینکه این همه معطلی و هزینه اضافه هم نداره . محدود به ایرانسل هم نیستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودم حدود 14-15 مگ هست بالا ترم میره تا بیست و خوردی ولی من میخواستم بخرم نمایندگی ایرانسل میگفت این پینگ زیر 100 داره ما خودمون تست کردیم. من تست کردم پینگ من بالای 100 هست.
بعد هم به 707 گفتم اقا تو این تبلیغ ایرانسل یه عکس از این اقای دزفولی انداخته با پروژکتور اسپید تست چسبونده بود به ته .. یعنی بالای 100 مگ بود سرعت میگفت استاندارد سرعت تی دی ال تی ای 4-5 مگ هست شما که 14 مگ داری باید کلا تم بندازی هوا !
اون تست سرعتشون که کلاهبرداری محضه! اصلا باور نکنید! توی همین نمایشگاه تلکام هم توی چند نقطه مودم های TD شون رو گذاشته بودن و کامپیوترهاشون رو هم به مانیتورهای بزرگ وصل کرده بودن و دائم روشون اسپید تست میگرفتن که مردم رو ترغیب کنن که این سرعتش بالاست. معمولا بالای ۷۵ مگ بود. آنتن مودم ها هم پر بود! البته بقل سالن یک دونه BTS سیار روی یک ماشین نصب بود! خوب این معنیش چیه؟! چیزی جز دروغ و کلاهبرداری!
منم الان وضعیت سیگنالم تقریبا مثل شماست و اصلا راضی نیستم. پینگ منم یک چیزی حدود ۱۲۰ هست!
ضمنا یادم شد در پست قبلی بگم، اینا توی کاتالوگهاشون تبلیغ کردن که این از تونل لایه ۲ و ۳ و GRE پشتیبانی می کنه ولی من به L2TP سرور ایران هم نتونستم باهاش وصل بشم و خودشون هم قبول دارن!
کلا برام اثبات شده ایرانسل دروغگویی بیش نیست!
یعنی از ساعت 2 تا 8 اگه قندشکن هم طرف بزنه هیچی از حساب اش کسر نمیشه ؟!
195 یه بار برای ای دی اس ال زنگ زدم طرف عصبانی بود یه چیزی همش طلب داشت از این حکومتی ها ادم اصلا نمیخاد برخورد داشته باشه چه برسه بخاد پشت تلفن کل کل کنه باهاشون
من مرکز استان یکی از همین استان هایی هستم که اینا میگن راه انداختن , کرمان , محله مون هم درست وسط همون محدوده ی بنفش پوشش
میگم دوست گرامی نمایندگی میگفت دو تا آنتن میده پینگش زیر 100 هست و سرعت دانلود هم بالای 20 ! من هیچ کدوم از این ها رو ندارم الان , کل کامپیوترم رو با میزش جا به جا کردم که فقط لینو بزارم تو بالکن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)