تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 48 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 475

نام تاپيک: .Real Madrid .F.C . | کهکشانی ها | فصل 2017-2016

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض زیدان پس از غلبه بر خیخون: گل های ایسکو سه امتیاز را به ما داد؛ او به رئال مادرید تعلق دارد

زیدان پس از غلبه بر خیخون: گل های ایسکو سه امتیاز را به ما داد؛ او به رئال مادرید تعلق دارد
    .

.
    طرفداری- زین الدین زیدان پس از پیروزی دشوار خارج از خانه رئال مادرید برابر اسپورتینگ خیخون به تحسین از ایسکو پرداخت.

به گزارش sportskeeda، رئال مادرید در این دیدار با دو گل از ایسکو و یک گل از آلوارو موراتا موفق شد میزبانش را شکست دهد. سرمربی فرانسوی پس از این برد گفت:

ایسکو بازی فوق العاده ای داشت. از نمایش او راضی هستم. او تفاوت را رقم زد. گل های او سه امتیاز را به ما داد. ایسکو بازیکنی فوق العاده است و نشان داده که به رئال مادرید تعلق دارد. او با نمایش هایش ثابت کرده که بازیکن فوق العاده ای است. اگر نسبت به ایسکو منصف نبوده ام پس با هیچکدام از بازیکنان تیم منصف نبوده ام. ما 24 بازیکن داریم و همه می توانند خارج از رئال مادرید بازی کنند. این سختی این جایگاه است؛ نیمکت نشین کردن گاه به گاه بازیکنان خوب.
    این ششمین بار در طول این فصل بود که رئال مادرید در ده دقیقه پایانی بازی پیروز میدان می شود اما زیدان این ادعا که تیم او خوش شانس است را رد کرد:

در فوتبال شانس وجود ندارد. کار سخت و تلاش زیاد در هر بازی و هر لحظه و بر سر هر توپ وجود دارد. شما خود شانس تان را می سازید. آنها دو موقعیت و دو گل داشتند. در نهایت شایسته این نتیجه بودیم. می دانیم با تیمی که داریم می توانیم به هر تیمی آسیب برسانیم؛ می توانیم تا پایان بجنگیم و سه امتیاز را به دست می آوریم و این در DNA رئال مادرید است.

خداییش این موراتا دیگه چیکار کنه که تو ترکیب باشه؟ هرسری میاد گل میزنه، بازیکن فیکس باشه گل میزنه، تعویضی باشه گل میزنه، عجب ضربه سری زد دیشب.

زیدان پشت پیروزی های پیاپی پنهان میشه و از تصمیمات غلطش دفاع میکنه، اما بازی دادن به بنزما اشتباه هست.

با مصاحبه های ایسکو و زیدان میشه حتم داشت که ایسکو موندنی هست و اگه کسی جدا بشه، احتمالاً خامس هست. اما خامس هم حیفه.

به نظرم خروجی ها باید بنزما و دنیلیو باشن، کوئنترائو هم همینطور (اگه کسی بخرتش، بعد از ۹۹ روز دوباره واسمون بازی کرد). بعد از اینا، حتی بیل هم میشه فروخت که یا مصدوم هست، یا در سطح ایده آل نیست. با توجه به قیمت الانش، ارزش نداره نگه داشتنش، میشه راحت اونو داد یه بازیکن دیگه گرفت و یا حتی با یه هافبک بیشتر، مثل همین ایسکو، بازی کرد.

در حال حاضر، تیم نتیجه بهتری میگیره اگه بجای BBC از هافبک های بیشتری استفاده کنه.

2. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بعد 4 ماه حضور مفید در پادگان وقت شد تا بازی درست و حسابی از رئال ببینم ! که اونم با یه برد شیرین تو زمین بایرن همراه بود (( دیشبم که زحمت کشیدن پخش نکردن ))

در مورد بازی دیشبم
    اول تبریک بابت برد شیرین اونم در زمانی که از دست دادن امتیاز فشار زیادی به تیم میاره به خصوص قبل بازی برگشت با بایرن و الکلاسیکو

در مورد بازی
    عملا دیشب هرکی رو نیمکت بود رو ریخت تو زمین و حتی اکثر بازیکنای اصلی تو 18 نفرم نبودن
    با چه جراتی این کار رو کرد باز تصمیم خود زیدان هست (( مثل تصمیم فیکس کردن بنزما ))
    تیم 2 بار عقب افتاد و در آخر هم دقایق پایانی گل برتری رو زد ..

بازی رو دیشب ندیدم ولی از نتیجه و خلاصه بازی که خوندم مشخصه باز هم این ایسکو و موراتا بودن که ثابت کردن لیاقتشون بیشتر از بنزما و بیل هست ...
    موراتا بدبخت تو یووه داشت عالی میکرد و این همه خفت و خاری نیمکت نشینی رو تمحل نمیکرد (( حالا باز آدم نیمکت نشین لوا و سوارز باشه حرصش نمیگیره - آخه نیمکت نشین بنزما ؟؟؟ ))
    با هر دلیل و منطقی آدم میبینه باز نمیتونه قانع بشه چرا بنزما فیکس هست !!!

از اون طرف هم بیل فاصله زیادی با آمادگی کامل داره ولی بازم فیکسه ...
    ایسکو تو هربازی بود یه تاثیر مثبت داشت و هرجور میبینیم تاثیر گذاریش بیشتر از بیل هست

بعضی مواقع فکر میکنم فیکس بودن بنزما و بیل فقط به خاطر اسم BBC هست
    انگار پرز و باشگاه هروقت سرتیتر خبرها حضور BBC هست یه پولی میره تو جیب باشگاه
    وگرنه هیچ دلیل دیگه ای وجود نداره ....
    بیل که با اون خرید نجومیش یه جورایی فیکس بودن خودشو هم خریده و پرز زورش میاد بازیکن 100 میلیونی رو نیمکت بشینه

بیل همیشه بازیکن مورد علاقم بوده با توجه به سرعتی بودن و همپای رونالدو بودن که شاید به کمک تیم بیاد تو ضد حمله ولی واقعا رو مخه
    الانم شده کنترائو شماره 2
    همش مصدومه
    همینجوری ادامه بده رکورد کنترائو و رویس رو میزنه ...

تو بازی قبلی با بایرن هم تعویض بیل و آسنسیو بود که در نهایت به پاس گل آسنسیو ختم شد ...
    هر بازیکنی رو جای بیل بزاری تیم نتیجه بهتری میگیره
    به خصوص در روزای اوج ایسکو

بالاتر هم گفتم اسم BBC هست که باعث فیکس شدن بنزما و بیل میشه و همچنین قیمت نجومی بیل
    این حرفا یه جورایی در مورد رونالدو هم صدق میکنه ...
    بازی های زیادی بوده مورد انتقاد بوده
    همین فصل هم میشد به خرید جایگرینش فکر کرد ولی خب باز اسم رونالدو هست و .....

مثلث هجومی ما رونالدو و بنزما نهایت 1 فصل دیگه بتونن جلو تیمایی مثل بارسا و بایرن و آتلتیکو و ..... بازی رو در بیارن
    بیل جوون و جای کار داره و اینکه پتانسیل خوبی داره اگه مصدومیت دست از سرش برداره (( البته با توجه ب قیمت بالای حال حاضرش فروشش میتونه خوب باشه ))
    تو هر 2 پست بنزما و رونالدو نیاز به بازیکنی هست در حد اسم رئال که تو هر 3 جام بتونه رئال رو پیش ببره
    موراتا رو داریم و میشه به جانشین بنزما تبدیل کرد
    ولی جانشین رونالدو میمونه و جیب پر پرز ..

به هر حال هر 3 نفر مثلث هجومی ما مورد انتقادن و تو فصل بعد و نهایت 2 فصل بعد باید هر 3 ضلع مثلث رو عوض کرد (( با فرض افت بیل ))
    Last edited by albertxx; 16-04-2017 at 09:51.

4. 7 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه آنالیز خیلی جالب از حرکات دفایی، بدون توپ و حجومی رونالدو جلو بایرن مونیخ، واقعا چقدر باهوش هست، تک تک قدم هایی که بر میداره حساب شده هست.

.

.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ویدیو راموس رو دیدم واقعا درجه یک بود
    ولی فک کنم حریفا دیگه نقشه رو فهمیدن

حتما راموس بازم برنامه ی تازه ای پیاده میکنه

8. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زین الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید:
    راموس مرا شگفت زده نمی کند. شخصیت بزرگی دارد و در بازی هایی این چنینی به کمک تیم می آید. همیشه به بازیکنان روحیه می دهد و هرگز حواسش پرت نمی شود. راموس هرگز تسلیم نمی شود.
    کارلو آنچلوتی، سرمربی سابق رئال مادرید:
    برخی مدافعان تکنیک های خارق العاده و برخی توانایی دفاعی بی نظیر دارند؛ مثل کاناوارو که یارگیری فوق العاده ای داشت. برخی دیگر مانند بارسی می توانند تیم را هدایت کنند و بر دیگران تاثیر بگذارند. اما اگر همه این موضوعات را با هم جمع کنیم، سرخیو راموس کامل ترین مدافع است. یک بخش از هرکدام از این توانایی ها دارد؛ تکنیک، قدرت، شخصیت و رهبری.
    تیاگو سیلوا، مدافع پاری سن ژرمن:
    به نظرم در حال حاضر راموس بهترین مدافع دنیا است؛ این نظر من است. راموس خوب دفاع می کند و می تواند تمام جنبه های بازی را مدیریت کند. بازیکن کاملی است.
    لوییس سوارز، مهاجم بارسلونا:
    سرخیو سخت ترین حریفی است که تا به حال با او رو به رو شده ام. بسیار نیرومند است و تجربه بالایی دارد؛ بازیکنی بسیار رقباتی محسوب می شود.

10. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش "ورزش سه"، برکناری آنچلوتی پس از یک فصل بدون جام اتفاق افتاد؛ با این حال همه می دانستند که مشکل اصلی رئال در آن فصل، مصدومیت های متوالی ستاره های این تیم بود تا تصمیمات فنی کارلتو. بازیکنان رئال در اقدامی هماهنگ حمایت علنی خود از آنچلوتی را ابراز کردند اما رئیس باشگاه بدون در نظر گرفتن این مسائل، حکم به اخراج آنچلوتی داد و بنیتس را به جای وی روی نیمکت رئال نشاند.

آنچلوتی که هم اکنون مربی بایرن مونیخ است و فردا بار دیگر به برنابئو باز خواهد گشت، در کتاب جدید خود راجع به اخراجش از رئال نوشته است:« 22 بازی متوالی بود که پیروز شده بودیم تا اینکه یوفا آماری منتشر کرد که نشان می داد ساعات تمرینی ما نسبت به تیم های اروپایی دیگر اندک است.
    همین بهانه ای برای پرز شد تا به ما تذکر بدهد که بیشتر تمرین کنیم در حالی که من با نظر او مخالف بودم و اعتقاد داشتم که تیم نیاز ندارد بیش از آن تمرین کند و بازیکنانم را مستحق ساعات استراحت بیشتری می دانستم. درست پس از انتشار همان آمار بود که ما 2-1 به والنسیا باختیم.

مورد دوم پس از بازی اتفاق افتاد. مدیر داخلی باشگاه به من اطلاع داد که به دفتر پرز بروم. آنجا رفتم و رئیس به من گفت که بیل از طریق مدیر برنامه هایش به خاطر تعویض شدن در بازی مقابل والنسیا معترض شده و اینکه دوست دارد به عنوان مهاجم نوک بازی کند؛ نه در جناح راست.

پاسخ من به پرز منفی بود و به وی گفتم که در میانه فصل نمی توانم تاکتیک تیم را به خاطر بیل عوض کنم. از همان موقع برخورد پرز با من سرد شد و هرگز روابط ما مثل گذشته دوستانه نشد. در نهایت به بهانه عدم کسب جام من از رئال اخراج شدم؛ در حالی که رابطه بسیار خوبی بین من و بازیکنان وجود داشت.»

لازم به ذکر است که آنچلوتی در دو سالی که مربی رئال بود، این تیم را به 4 جام ارزشمند از جمله قهرمانی در چمپیونزلیگ رساند.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رسمی؛ ترکیب دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ

در یکی از حساس ترین دیدارهای مرحله برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید به مصاف هم می روند. بازی رفت با پیروزی 2 بر 1 مادریدی ها به پایان رسید.

ناواس - کارواخال - راموس - ناچو - رونالدو - کروس - بنزما - مارسلو - کاسمیرو - لوکا مودریچ - ایسکو

بایرن :

نویر - هوملس - تیاگو آلکانتارا - ریبری- لواندوفسکی - روبن - آلونسو - بواتنگ - لام - ویدال - آلابا

مصدومای بایرن هم رسیدن،کارمون یکمی سخت میشه، به امید صعود !

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هوملس و بواتنگ رسیدن
    بعد مهاجم ما بنزما هست

فقط امیدوارم آخرش حسرت نخوریم که چرا از فرصت به این خوبی استفاده نکردیم . 2-1 تو خونه حریف زدیم .

به اندازه ای که بنزما تن من رو میلرزونه دنیلو همچین توانایی نداره !!

به امید صعود ...

15. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تبریک میگم لیاقتشو داشتیم و بردیم

+
    اونور ببین کیا دارن از داوری حرف میزنن

17. 3 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبریک بابت برد.در مجموع کاملا لیاقت برتری رو داشتیم و خوشبختانه همین طور هم شد.بدون شک برترین بازیکن زمین مارسلو بود که شاید بهذیاد ماندنی ترین نمایش دوران فوتبالشو به نمایش گذاشت.واقعا از دست دادن این همه موقعیت در مجموع دو بازی ازار دهنده ست.اون همه موقعیت دو به تک سه به دو سه به تک رو نمیدونم چرا پاس نمیدیم و اخرش به اون شکل به گل میرسیم.
    در باره داوری به نظرم در مجموع دو بازی داورا اشتباهات تاثیر گذار زیادی داشتن و شخصا معتقدم در مجمعوع داوری باذاختلاف کمی به نفع ما بود.به نظرم ما از اشتباهات تاثیر گذار داوری بهتر بهره بردیم تا بایرن.
    اگر بایرن تو بازی رفت از اون اشتباه پنالتی استفاده میکرد مطمعنا نتیجه چیز دیگری میشد.
    تو بازی رفت یه پنالت به ضرر مون گرفتن تو این بازی هم پنالتی بازی هم شک بر انگیز بود و یک پنالتی صد در صدم روی راموس رو نگرفت حتی روی کاسمیرو هم مشکوک بود و البته گل دوم بایرن هم افساید بود.از اون طرف گلمون افساید بود و اخراج ویدال تو اون صحنه اشتباه بود هر چند ویدال باید زودتر به خاطر خطا روی کارواخال کارت دوم رو میگرفت.ولی مطمعنا تاثیر گذار ترین اشتباه داور به نفع ما عدم اخراج کاسمیرو بود که باید دقبقه هفتاد دو کارته میشد.و.مطمعنا جریان بازی عوض میشد.
    برام واقعا جالبه دوستان دارن این بازی رو با اون بازی فاجعه مقایسه میکنن.فقط جهت یاد اوری میگم در مجموع اون دو بازی داور پنج اشتباه کاملا تاثیر گذار به نفع بارسا گرفت در حالی که حتی یه اشتباه تاثیر گذارم به نفع پاریس اعلام نکردن.اگر کسی از دوستان رقیب فقط یک اشتباه تاثیر گذار به نفع پاریس رو به بنده یاد اوری کنن بنده کلا حرفمو پس میگیرم.انصاف به نظرم چیز خوبیه که نباید فدای تعصب بشه.
    و در اخر امیدوارم دوستان باز ده صفحهذاز قرعه و شانس و اینا صحبت نکنن.
    Last edited by jack82; 19-04-2017 at 02:34.

19. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •