اسم شبکه TKC,43212,HIWEB هر کدوم از اینا می تونه باشه.نیاز به ساخت اکسس پوینت هم نیست.از بسته هم کم میشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
اسم شبکه TKC,43212,HIWEB هر کدوم از اینا می تونه باشه.نیاز به ساخت اکسس پوینت هم نیست.از بسته هم کم میشه
Tkc تله کیش هست!
اسم شبکه 43212 هست
تو بعضی گوشی های سامسونگ از جمله j7 ،j5 و غیره تحت عنوان tkc پیدا میشه به محض اولین اتصال به شبکه tkc تبدیل به HiWEB میشه
جناب معصومی خبری نشد برای ارائه سیم کارت به شهر ها؟
دوستان دو کیلومتری ابادی ما دکل زدن بعد تو سایت زده برای این منطقه امکان سرویس وجود نداره من چطوری میتونم یه سیمکارت بخرم غیر از خود های وب چون خود های وب بهم نمیفروشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکل فعال. سیگنال مودم عالی. عکس نتونستم بفرستم. دوتا انتن مربعی شکل داره روی دکل همین. یکی بزرگ یکی کوچک
سلام خسته نباشد
من مودم
hhb B2338-168I
خریدم 6 ماهی میشه ولی اینترنت های وب اکثرا قطعه وقتی هم وصل میشه زیاد قطعی داره به 5 دقیقه هم نمیکشه قطع میشه
با سیمکارت اپراتورهای دیگه هم کار نمیکنه پسش هم نمیگیرن واقعا نمیدونم چیکار کنم
اگه کسی راهی داره خواهش میکنم بگه چیکار کنم تا با سیمکارت اپراتورهای دیگه هم کار کنه روش های انلاک توی نت هم جواب نمیده
اگه کسی راهی واسه انلاکش داره دریغ نکنه واقعا پولم اینطور هدر رفت اخرین امیدم همین انلاکه
سلام جناب معصومی پس چرا واسه ما هنوز رو همون 5 مگاهرتزه
و این که خیلی هم داغونه همش قطع وصل سرعت افتضاح
و یه سوال دیگه این که شما با های وب کار میکنید؟
سلام. بعد مدتها توی روستای ما تلفن ثابت ثبت نام میکنه های وب.
سوال من اینه، این همونvoipهست؟ و اینکه میشه داخل موبایل با نرم افزار مخصوص استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)