میخواستم بدونم اگه قدرت گیرندگی یکسانی داشته باشن همون 3372 رو بگیرم.
داشتن یه وایفای (احتمالا ضعیف) داخلی ارزش 100 تومن بیشتر رو نداره .
میخواستم بدونم اگه قدرت گیرندگی یکسانی داشته باشن همون 3372 رو بگیرم.
داشتن یه وایفای (احتمالا ضعیف) داخلی ارزش 100 تومن بیشتر رو نداره .
منم همین مدل رو دارم ولی متاسفانه 156 داشتم یک بار سیم کارت گذاشتم داخلش پانچ شده بود بو کوچکترین حرکتی جای پینهاش شکست نمیدونم درست میشه یا نه گارانتی هم فکر نکنم قبول کنه اینطور که خودشون میگفتن
یک مشکلی هم که داشت با 2750 بعضی وقتها وصل نمیشد مثلا مودم رو خاموش روشن میکردم اتوماتیک وصل نمیشد و باید ریستارت میکردم مودم رو یا ... تا درست میشد
یک سوال که دارم این مدلهای هووای اگر یک بار انلاک بشه برای بقیه سیم کارتها دیگه بعدا احتیاج نیست
و اینکه ایا میشه همین مدل 3372 رو زد به پشت ----- و فقط داخل ----- باشه و بشه از اینترنت برای ----- استفاده کرد برای cccam![]()
Last edited by QSEVEN; 23-02-2016 at 23:45.
شما باید اول در 2750 سامبا رو با ورک گروپ فعال کنی و رمز بدی بعد اپشن پایینیش ایران رو انتخاب کن و بزار رو اتو apn اگه نداشت وارد کن و سیو بگیر هر موقه دانگل رو وصل کنی میگیره قطعی هم نداره.
انلاکم که کنی دیگه تمامه.
برو سایت دیلینک ایران بپرس قسمت سولات یا فرم تماس پرکن جواب میدن اگه تعمیراتی باشه. ولی چون قیمتی نداره بندازی دور راحتری.
هیچ دستگاهی جز روتور چیپست فور جی ساپورت نمیکنه اون مودمم adsl هم تا تری جی و دانگل هایی که تو سایتش زده رو قبول میکنه
تست سرعت هر سه اپراتور با 8231
رایتل
ایرانسل
ایرانسل با 3372
همراه اول
همه رو با 8231 گرفتم فقط ایرانسل رو با 3372 هم گرفتم
چرا سرعتی رو تری جی قفل 3372 با تری جی قفل 8231 فرق داره؟
آقایونی که مودم ایرانسل 3372 خریدید . 10 گیگ هدیه شو چجوری باید فعال کرد ؟
من از مغازه آشنایی خریدم گفت فردا باید ببری دفاتر ایرانسل ثبت کنن سیم رو . بعد مودمم باید ببرم ؟
باید همینجوری پلمپ باشه ؟ یا بازش کنم یکم امشب باهاش ور برم ؟ ( هیچ جاش هم نزده هدیه اینترنت رایگان )
مودم رو از همین الان باز کن و استفاده کن هیچ مشکلی نداره حتی انلاکش کن. من این کارو کردم .فردا با کارت ملی برو فعالش کن به طرف بگو ده گیگم با مودم داره که imei مودم رو تو سند وارد کنه. بعد چند ساعت که فعال شد ی زنگ بزن 700 بگو ده گیکم رو میخام اونم میگه هفت تا ده روزه بعد اکتیو میشه.
خیلی لایک داری ! با خیال راحت بازش کردم و دارم تست میکنم .
احسنتم !
سلام
بنده فردا احتمالا برم برای خرید مودم دوباره
والا میخواهم یک دانگل یا مودم 4g بگیرم نظرم اینه که برم این مدل هووای 3372 یا مدل جدید e8372 رو بگیرم و یک دونه روتر 4g هم بخرم این مدل TL-MR3220 آیا با هم مچ میشن قطعی ندارن مثل مودم 2750
آخه قبلا دانگل dwa 156 داشتم با مودم d-link 2750 اصلا مچ نبودن
کسی اینجا تونسته مودم AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router
Archer MR200
رو تست کنه این چطوره ؟؟
چیزی که برام خیلی مهمه پینگه کسی اینجا تا حالا با این 4g یا 3g ها بازی انلاین انجام داده ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)