منم دیدم W805 حدود ۱۰۰ تومن ارزون تر منظورتون از تلوزیون چینی چیه دقیقا؟؟؟؟یعنی مونتاژ چین؟؟
منم دیدم W805 حدود ۱۰۰ تومن ارزون تر منظورتون از تلوزیون چینی چیه دقیقا؟؟؟؟یعنی مونتاژ چین؟؟
سلام به همگی به خصوص عالی جنابان mehrabooni و Cyberlife
من انشالا میخوام عروسی کنمو میخوام تی وی بخرم و انتخابم هم ،فعلا همین 50w800c هست از بانه یا گناوه بدون گارانتی انشالا
از تی وی اصا اطلاعی ندارم هرچی هم دارم از همین انجمن هستش
و داشتم پست هارو میخوندم و داشتم انتخابم رو قطعی میکردم که این قضیه "نشان ندادن جزئیات در قسمت تاریک تصویر "منو دودل کرد.
لطفا همین سه تا تصویر با کیفیتو که فکرمیکنم آقای mitac قرار دادند رو تی وی هاتون امتخان کنید و ازش عکس بگیرید و تو تاپیک قرار بدید که فکر میکنم نتیجه خوبی میشه گرفت.
خواهش میکنم
بزرگواران mehrabooni و mitac و آقا رضا این زحمتی که جناب Cyberlife کشیدن رو متحمل بشند و برای بقیه بذارند
سپاس فراوان
باسلام مجدد
این دو موردو از کجا یقین پیدا کردید ؟از فروشنده یا کد مخفی؟یعنی تو همون منومخفی،قسمتی داره که اینارو نوشته یا ...؟
ما این دو مورد یعنی ساخت و سفارشو از کجا بفهمیم؟؟؟؟
راستی این تی وی usb3 هم داشت؟
و آخری cpu این tv به اندازه ای هست که اگر هارد 1 ترا که نصف بیشترش پره ،بخونه و ازش فیلم اجرا کنه؟؟اونم فیلم فول اچ دی
Last edited by safa2m2; 07-07-2016 at 16:33. دليل: اضافه کردن سوال
شيوه كاليبره كردنو گذاشتم
دوستان راجع به كيفيت تصوير اين تلويزيون شك نكنيد
فقط زاويه ديدش يكم انصافا ضعيفه
اما از نظر كيفيتى بعد از كاليبره كردن هيچ مشكلى از نظر تصوير نخواهيد داشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
بخدا اگه حتى يكنفر اينارو تا اخر خونده باشه !
كلا ترجمشو كاليبره كردن يك ساعت هم طول نميكشه .
ارزششو داره
همه مشكلاتتون برطرف ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
کالیبره کردن بر اساس روش اول نیاز به فیلم AVS HD 709 Calibration Disc داره. شما از روش اول استفاده نکردی؟ اگر کردی، این فیلم را از کجا پیدا کردی؟
آقا مبارکه . من عکسهارو گرفتم و از تلویزیون هم عکس گرفتم که برات میذارم
فقط یه نکته رو درنظر داشته باش که عکس یه آیتم ثابته و با کیفیت بالا و پر از جزئیات و جزئیات هم ثابته و متحرک نیست. ضمنا" من یه مقدار نور صفحه رو بیشتر کردم که کاملا" سلیقه ای هستش
بهترین راه تنظیم تصویر از روی فیلمه نه عکس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه که کاربر باسوادی مثل شما در همین تاپیک چندین بار اذعان میکنه که کسی از این اطلاعات استفاده نکرده و از قراین هم معلومه که صحت داره اما احتمالا" یکبار هم به چرایی این قضیه فکر نکردین.
دوست عزیز اگر قرار بود همه مثل شما سواد زبان انگلیسی و سواد تخصصی رو با هم داشته باشند که دیگه کاملا" وجود چنین تالارها و انجمنهایی زیر سئوال میرفت.
در این تالارها و بخصوص تاپیکی مانند این ، داریم سعی میکنیم با استفاده از تجربیات همدیگه و اشتراک گذاری اونها ، بهترین و کاربردی ترین نحوه استفاده رو پیدا کنیم.
قضیه ماهی و ماهی گیری به نظر بنده در این مورد و در اینگونه انجمنها صدق نمیکنه.
من به شخصه با کمک یکی ازدوستانم که زبانش نسبتا" خوبه سعی کردیم این لینکهای شما رو ترجمه و قابل استفاده کنیم اما غیر از سردرگمی چیزی نصیبمون نشد.
به طور مثال همونطور که دوست عزیزمون در پست قبلی اشاره کردند طبق راهنمایی در لینک اول شما باید یک بلوری پلیر و یک سی دی خاص داشته باشین تا کالیبره کنین و یا در لینک آخر صحبت از آپشن THX و یا vivid میکنه که تی وی های ما فاقد این آپشن ها هستند.
بهرحال این صحبتها نه از بابت اینه که خدای نکرده توقع بیجا از شما داریم چون هر کسی قاعده و روش خودش رو داره بلکه فقط بخاطر اینه که متوجه بشین که علت عدم استفاده دوستان از اطلاعات ارسالی شما چی هست.
اگه mehrabooni تنظیمات رو هم به ما بدن به دلایل زیادی این تنظیمات برای ما زیاد جالب درنمیاد
ولی به عنوان بیس کار میتونیم ازش استفاده کنیم و با کمی تغییر به تصویر مطلوب برسیم.
به غیر از Calibration Disc با استفاده از یک برنامه به نام THX tune-up هم میتونیم این کار رو انجام
بدیم که این برنامه فقط بر روی گوشی ها زیر قابل استفاده استفاده است و باید با یک کابل تبدیل
Micro HDMI to HDMI اون رو به تلویزیون وصل کنید.
لیست گوشی های سازگار با این برنامه:
HTC One
HTC One Max
HTC One X
HTC One X+
LG G2
LG G Pad
Motorola X
Nexus 4
Nexus 5
Nexus 7-2013
Nexus 10
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Duos
Sony Xperia Z
Sony Xperia ZL
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z
اگه یکی از بچه ها که یکی از این مدل گوشی ها رو داره و کابل تبدیل رو تهیه کنه و تنظیمات رو
انجام بده و اینجا به اشتراک بگذاره خیلی خوب میشه.
بهترین دیسک ها برای کالیبره کردن هم در سایت زیر لیست شده
Last edited by Cyberlife; 11-07-2016 at 11:45.
نه بابا هرجا که متوجه نمیشدمو رد میشدم
یه جاییش هم یادمه یه نرم افزار میخواست که واسه ios پیدا نکردم اما لینک اموزششو اینجا گذاشتم که اگه کسی تونست با نرم افزار تنظیم کنه
با اینکه بعضی مراحلو انجام ندادم بازم به نتیجه ی مطلوبی رسیدم
هرجا خواستین از عکسو فیلم های fullhd نمونه توی یوتوب استفاده کنید تعدادشون خیلی زیاده
محتوای مخفی: خارج تاپیک بحث نکنید
Last edited by mehrabooni; 11-07-2016 at 20:40.
سلام بزرگوار
لطفاً بفرمایید که این دو موردو چطور میشه از خود تی وی تشخیص داد؟؟؟
اگر سوالم تکراریست شما بقیه ببخشند
منم میخوام انشالا از بانه و گناوه بخرم
آیا کدی از کدهای مخفی هست؟
آیا تو منوی مخفی جایی این اطلاعاتو زده؟
از پاسخ جنابعالی و دیگر سروران
پیشتر تشکر و سپاس را دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)