تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 130 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

اول این که می دانم حس نوستالژیک به کارم نمیاد. دوم این که مگه Hansol مانیتور LCD هم داره؟ و سوم: آن تاپیکی که گفتی مربوط به مانیتورهای CRT است اما من قصد دارم LCD بگیرم آن هم 19 اینچ.
    بهترین انتخاب همون سامسونگ 940BW هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشکل در مانیتور لطفا کمک کنید

مانیتور من رنگ قرمز را سیاه نشون میده

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند وقته احساس ميكنم مانيتور Crt ال جي كه دارم چشممو ميزنه. ميخاستم ببينم اين احساس منه يا كه نه همه
    مانيتورهاي ديگه هم چشمو اذيت ميكنه؟ در ضمن آگه Lcd بگيرم براي چشم بهتر نيست؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چند وقته احساس ميكنم مانيتور Crt ال جي كه دارم چشممو ميزنه. ميخاستم ببينم اين احساس منه يا كه نه همه

در مانيتورهاي CRT بموازات افزايش Resolution ، اولا" تصاوير با ابعاد كوچكتري نمايش داده شده و ثانيا" ميزان Refresh rate كمتر خواهد شد. براي اكثر Resolution استفاده شده ، مي توان از Refresh rate معادل 70 هرتز استفاده نمود(پيشگيري از لرزش نمايشگر و خستگي چشم).

در مانيتورهاي LCD ، پارامتر Contrast بسيار حائز اهميت بوده و بعنوان يكي از شاخص هاي مهم در ارتباط با كيفيت در نظر گرفته مي شود. محدوده زاويه ديد( مشاهده ) ، يكي ديگر از پارامترهاي مهم در زمان انتخاب يك مانيـتور LCD است ( امكان مشاهده تصاوير نمايشگر از زواياي متفاوت در مقابل مشاهده مستقيم ) .

پارامتري است كه بكمك آن مي توان نحوه نمايش رنگ ها ( توان و قدرت آنان ) را بر روي نمايشگر ، تعيين نمود.هر اندازه Contrast يك مانيتور بيشتر باشد، كيفيت تصاوير بهتر خواهد بود.
    و از لحاظ روشنایی که یک نکته مهم در رابطه با انتخاب مانیتور است روشنایی ان است که تمامی مانیتور های ال سی دی دارای روشنایی لازم به حد کافی می باشند.

در رابطه با میزان برق مصرفی هم باید گفت مانيتورهاي CRT برق بيشتري را نسبت به مانيـتورهاي LCD مصرف می کنند و لازم است مانيتوري انتخاب گردد كه ميزان برق مصرفي آن كم مي باشد

مانیتوری که به درد شما می خوره این مشخصه رو باید داشته باشه:

1. اگه اهل کارای گرافیکی هستی اصلآ طرف مانیتور های LCD نرو چون این مانیتورها رنگ واقعی رو نشون نمیدن...

منظور از رنگ واقعی اینه که گرافیست ها وقتی در رزولیشن بالا کارای گرافیکی انجام می دن حتی یه رنگ هم در کارشون اثر منفی می تونه بذاره که ای وظیفه ی صفحه نمایش است.

2.مانیتور باید خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه.
    3.یک مانیتور خوب باید قیمتی معادل امکاناتی که داره و خدماتی که شرکت سازنده به ما میده داشته باشه.
    4.یک مانیتور خوب باید به چشم کاربر خود آسیب نزنه که بهترین نوع این مانیتورها LCD ها هستند ولی در درجه بندی:

LCD ها - flat - flatron - مانیتور های معمولی

این ترتیب بهترین و بد ترین مانیتور ها هستند...

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مانيتورهاي CRT بموازات افزايش Resolution ، اولا" تصاوير با ابعاد كوچكتري نمايش داده شده و ثانيا" ميزان Refresh rate كمتر خواهد شد. براي اكثر Resolution استفاده شده ، مي توان از Refresh rate معادل 70 هرتز استفاده نمود(پيشگيري از لرزش نمايشگر و خستگي چشم).

در مانيتورهاي LCD ، پارامتر Contrast بسيار حائز اهميت بوده و بعنوان يكي از شاخص هاي مهم در ارتباط با كيفيت در نظر گرفته مي شود. محدوده زاويه ديد( مشاهده ) ، يكي ديگر از پارامترهاي مهم در زمان انتخاب يك مانيـتور LCD است ( امكان مشاهده تصاوير نمايشگر از زواياي متفاوت در مقابل مشاهده مستقيم ) .

پارامتري است كه بكمك آن مي توان نحوه نمايش رنگ ها ( توان و قدرت آنان ) را بر روي نمايشگر ، تعيين نمود.هر اندازه Contrast يك مانيتور بيشتر باشد، كيفيت تصاوير بهتر خواهد بود.
    و از لحاظ روشنایی که یک نکته مهم در رابطه با انتخاب مانیتور است روشنایی ان است که تمامی مانیتور های ال سی دی دارای روشنایی لازم به حد کافی می باشند.

در رابطه با میزان برق مصرفی هم باید گفت مانيتورهاي CRT برق بيشتري را نسبت به مانيـتورهاي LCD مصرف می کنند و لازم است مانيتوري انتخاب گردد كه ميزان برق مصرفي آن كم مي باشد

مانیتوری که به درد شما می خوره این مشخصه رو باید داشته باشه:

1. اگه اهل کارای گرافیکی هستی اصلآ طرف مانیتور های LCD نرو چون این مانیتورها رنگ واقعی رو نشون نمیدن...

منظور از رنگ واقعی اینه که گرافیست ها وقتی در رزولیشن بالا کارای گرافیکی انجام می دن حتی یه رنگ هم در کارشون اثر منفی می تونه بذاره که ای وظیفه ی صفحه نمایش است.

2.مانیتور باید خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه.
    3.یک مانیتور خوب باید قیمتی معادل امکاناتی که داره و خدماتی که شرکت سازنده به ما میده داشته باشه.
    4.یک مانیتور خوب باید به چشم کاربر خود آسیب نزنه که بهترین نوع این مانیتورها LCD ها هستند ولی در درجه بندی:

LCD ها - flat - flatron - مانیتور های معمولی

این ترتیب بهترین و بد ترین مانیتور ها هستند...
    با تشكر بابت راهنماييتون. دوست عزيز براي من سلامتي مهمتر از بقيه چيزهاست. ميخاستم بدونم با اين وجود كه LCD ها براي چشم كم ضررتر هستند حالا سايز 17 اينچ براي چشم بهتر هست يا 19 اينچ؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون دیگه بستگی به کار و سلیقه داره

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نه عزیز من LG F700P دارم اینجوری نیست
    احتمالا رفرش ریت پایینی انتخاب کردی

داره خودمونی میشه raypuor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Lcd

با سلام به همه دوستان
    با بودجه ای در حدود 200-250 هزارتومان چه Lcd را پیشنهاد می کنید. راستش بین سامسونگ و ال جی موندم. نظرم بیشتر رو ال جی است. هدف اصلی ام از تهیه Lcd مراقبت بیشتر از چشمهام. بیشتر هم با برنامه های متنی کار می کنم. کیفیت نمایش عکس نیز برایم مهم است. منتظر راهنمایی شما هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض یه سوال مهم

دوستان اگه میشه کمک کنید
    من به تازگی یه مانیتور Lcd Lg مدل سپید فام گرفتم .وقتی به صفحه مانیتور دقت کنم و خیره بشم یه حالت برفکی بسیار خفیفی در مانیتور به خصوص در مناطق تیره تر دیده میشه.نمیدونم چطوری منظورم را بگم.مثل این میمونه که پیکسل های مانیتور در حال جنبش و لرزش هستن
    اگه میشه بگید که این موضوع عادیه یا نه

در آغاز فعالیت mustapha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خسته نباشید

راستش کابل data مونیتور من قطی داره من یه فیش گرفتم که سیم رو بهش لحیم کنم اما نمی دونم
    کدوم سیم باید به کدوم پین بخوره ، ازفیش قبلیم نمیشه چیزی فهمید آخه توش همه چسب کاری شده
    اگه می شه می خواستم یه عکس از سیم های لحیم شده کابل data مونیتور ، که هر سیم با رنگ خاص خودش به کدوم پین بخوره رو واسم بفرستید .
    مودل مونیتور : mb1763 flat

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •