من خیلی توی دلم حرفه! ولی وقت ندارم. الان هم توی ورزش تری نقد داوری رو دیدم.
فقط یک چیزی میگم آهای هوادار فلان تیم! جان مادرت اون آفساید بود؟ اون تک به تک نمی شد؟
معذرت میخوام پنالتی نباید تکرار می شد؟
برای من تیمم قهرمانه چون قهرمان وار بازی کرده و میکنه و حقش هم جز این نبوده گل دقیقه 92 که میخوره بد شانسیشه و روی همین بدشانسیشه که الان اونم 39 امتیاز نداره
گلی هم که میزنه بدون حرف و حدیث میزنه! نمیاین بعدش بگن تیمی رو که بردی حقت نبوده جز بازی سپاهان که بعضی چیزها به نفع پرسپولیس بود به ضررش هم بود ما بازی نبردیم که بگن حقتون نبوده!
باز هم میگم ما قهرمانیم
ما بازی رفت به سایپا سپاهان ذوب و اس خوزستان باختیم
برگشت الان 6 امتیاز از اینا کسب کردیم که اگر بدشانسی نبوده نگیم 12 امتیاز 10 امتیاز حقمون بوده
جام رو به بازی زیبا نمیدن آخر فصل ولی اگر بارسلونا قهرمان میشه نمیگن تف به داور که فلان امتیازهای حریف رو حقشون رو خورد! میگن نوش جونش له کرد همه رو قهرمان شد!
قهرمان هم نشدیم مهم نیست چون میبینم تیمم چطور بازی میکنه حتی با اونکه بازی با سایپا متوسط بودند ولی حق سایپا حتی همون یک گل هم نبود!
پرچم همیشه بالاست، جام مهم نیست مهم اینه که زمانی که پرسپولیس بازی داره خانومم رو می برم مهمونی با 120 تا بر می گردم که یک دقیقه از بازی تیمم رو از دست ندم!
من این حس رو فصل های پیش کمتر داشتم ولی این فصل ممنونم....دوباره استرس دارم دوباره هیجان... این خوبه یعنی ما خوبیم!