تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 104 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا جا داره از مجموعه پرسپولیس (چه کادرفنی و بازیکنها، چه تماشاگرها و حتی مدیران) که در تشکیل این تیم در این شرایط و با این کیفیت نقش داشتن تشکر کرد
    حداقل برای من بعد از 5-6 سال شرایط طوری شده که اگه تلویزیون بازی پرسپولیس رو پخش کنه با این عنوان که بازی داخلی هست سریع به شبکه دیگه ای کوچ نکنم!
    اینکه پرسپولیس این قدر موقعیت سوزی میکنه هم فقط حرص طرفدارا رو در میاره و برای یه تماشاگر بی طرف کمی خوشحال کننده هم هست

البته با سابقه ای که از فوتبال ایران میدونم به جای اینکه آرزوی ایجاد سازوکاری که باعث بشه این تیم روز به روز و سال به سال پیشرفت کنه داشته باشم فقط میتونم آرزو کنم این شرایط هرچه دیرتر به پایانش برسه
    + اینکه پرسپولیس امسال قهرمان بشه که هوادارانش هم خوشحال تر بشن

2. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تیم خاص مشخص شد! ضمن اینکه حسن زاده گفته صحبت های مظلومی دست ما نرسیده!
    این اقا همونیه که برانکو بعد از 4 اشتباه پشت هم داوری گف از وضعیت داوری راضی نیستم سریع بعد نیم ساعت جبهه گرف گف از برانکو شکایت میکنیم!!! این اقا همونیه که همیشه پرسپولیس رو جریمه سنگین کرده و از تماشاگر محروم ولی به ابی ها و زرد ها تو نمیگه!
    یک فرقی باید بین تیم مردمی و تیم حکومتی باشه دیگه!
    دوستان استقلالی ناراحت نشن ولی قبل انقلاب هم همین بوده الان هم همینه...

6. 14 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به دلمون موند یه هفته از لیگ بدون حرف و حدیث داوری تموم بشه !
    نقدهای داوری رو که الان بخونید بازم به این نتیجه می رسید که بازم یه تیم خاص (!) این هفته از داوری سود برده ! کسی کاری نداره که جایگاه تیم ها واقعی هست یا قلابی و جعلی؛ جام رو به تیم اول میدن !

پرسپولیس برای قهرمانی باید با شونصدتا چیز بجنگه.

8. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تو لیگ ایران پرفسور با شخصیت جواب نمیده!
    باید هوچی گر باشی و کارت به کارت بلد باشی!
    داوری پانزدهمین امتیاز رو هم به حساب تیم خاص ریخت!
    یه نکته خیلی جالب: توجه کردین با اینهمه اشتباه داوری به سود تیم خاص هیچ تیمی اعتراضی نمیکنه؟ حتی تیم های اصفهانی ! دو هفته پیش یه اشتباه به سود پرسپولیس شد و تمام مدیرعامل ها بر علیه پرسپولیس موضع گرفتن حتی اذری منحوس که تیمش تو 3 بازی با پرسپولیس عملا در هر 3 بازی از داوری صد در صد سود برد!!! این موضع خیلی وقته در قباله پرسپولیسه,چرا؟ چرا تیم های دیگه اشتباهات جهت دار به سود یک تیم خاص رو نمیبینن؟ ایا دلیل خاصی داره؟ ایا اعتلافی بین تیم های دیگه مخصوصا اصفهانی و تیم خاص در مقابل پرسپولیسه؟ایا به هم نون قرض میدن؟امسال ما سال دیگه شما؟و هزار چرای دیگه...من هرجور حساب میکنم به یک نتیجه می رسم...
    Last edited by teraktor2003; 19-02-2016 at 20:52.

10. 8 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من خیلی توی دلم حرفه! ولی وقت ندارم. الان هم توی ورزش تری نقد داوری رو دیدم.
    فقط یک چیزی میگم آهای هوادار فلان تیم! جان مادرت اون آفساید بود؟ اون تک به تک نمی شد؟
    معذرت میخوام پنالتی نباید تکرار می شد؟
    برای من تیمم قهرمانه چون قهرمان وار بازی کرده و میکنه و حقش هم جز این نبوده گل دقیقه 92 که میخوره بد شانسیشه و روی همین بدشانسیشه که الان اونم 39 امتیاز نداره
    گلی هم که میزنه بدون حرف و حدیث میزنه! نمیاین بعدش بگن تیمی رو که بردی حقت نبوده جز بازی سپاهان که بعضی چیزها به نفع پرسپولیس بود به ضررش هم بود ما بازی نبردیم که بگن حقتون نبوده!
    باز هم میگم ما قهرمانیم
    ما بازی رفت به سایپا سپاهان ذوب و اس خوزستان باختیم
    برگشت الان 6 امتیاز از اینا کسب کردیم که اگر بدشانسی نبوده نگیم 12 امتیاز 10 امتیاز حقمون بوده
    جام رو به بازی زیبا نمیدن آخر فصل ولی اگر بارسلونا قهرمان میشه نمیگن تف به داور که فلان امتیازهای حریف رو حقشون رو خورد! میگن نوش جونش له کرد همه رو قهرمان شد!
    قهرمان هم نشدیم مهم نیست چون میبینم تیمم چطور بازی میکنه حتی با اونکه بازی با سایپا متوسط بودند ولی حق سایپا حتی همون یک گل هم نبود!
    پرچم همیشه بالاست، جام مهم نیست مهم اینه که زمانی که پرسپولیس بازی داره خانومم رو می برم مهمونی با 120 تا بر می گردم که یک دقیقه از بازی تیمم رو از دست ندم!
    من این حس رو فصل های پیش کمتر داشتم ولی این فصل ممنونم....دوباره استرس دارم دوباره هیجان... این خوبه یعنی ما خوبیم!

12. 8 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من خیلی توی دلم حرفه! ولی وقت ندارم. الان هم توی ورزش تری نقد داوری رو دیدم.
    فقط یک چیزی میگم آهای هوادار فلان تیم! جان مادرت اون آفساید بود؟ اون تک به تک نمی شد؟
    معذرت میخوام پنالتی نباید تکرار می شد؟
    برای من تیمم قهرمانه چون قهرمان وار بازی کرده و میکنه و حقش هم جز این نبوده گل دقیقه 92 که میخوره بد شانسیشه و روی همین بدشانسیشه که الان اونم 39 امتیاز نداره
    گلی هم که میزنه بدون حرف و حدیث میزنه! نمیاین بعدش بگن تیمی رو که بردی حقت نبوده جز بازی سپاهان که بعضی چیزها به نفع پرسپولیس بود به ضررش هم بود ما بازی نبردیم که بگن حقتون نبوده!
    باز هم میگم ما قهرمانیم
    ما بازی رفت به سایپا سپاهان ذوب و اس خوزستان باختیم
    برگشت الان 6 امتیاز از اینا کسب کردیم که اگر بدشانسی نبوده نگیم 12 امتیاز 10 امتیاز حقمون بوده
    جام رو به بازی زیبا نمیدن آخر فصل ولی اگر بارسلونا قهرمان میشه نمیگن تف به داور که فلان امتیازهای حریف رو حقشون رو خورد! میگن نوش جونش له کرد همه رو قهرمان شد!
    قهرمان هم نشدیم مهم نیست چون میبینم تیمم چطور بازی میکنه حتی با اونکه بازی با سایپا متوسط بودند ولی حق سایپا حتی همون یک گل هم نبود!
    پرچم همیشه بالاست، جام مهم نیست مهم اینه که زمانی که پرسپولیس بازی داره خانومم رو می برم مهمونی با 120 تا بر می گردم که یک دقیقه از بازی تیمم رو از دست ندم!
    من این حس رو فصل های پیش کمتر داشتم ولی این فصل ممنونم....دوباره استرس دارم دوباره هیجان... این خوبه یعنی ما خوبیم!
    امین جان لایک داشت پستت، چون حرف دل همه ماست ...

این تیم قهرمان بشه یا نشه، بهترین تیممون در کل لیگ برتر بوده ... حتی بهتر از تیم دنیزلی یا قطبی

تا جایی که دیدم و شنیدم، حتی هواداری (منطقی) رقیب هم کاملا به این موضوع اذعان دارن که در حال حاضر پرسپولیس بهترین تیم ایرانه، و لیاقتش اینه که قهرمان بشه

با اینکه نیمه دوم با سایپا خوب نبودیم و تیم جلالی خوب بود، ولی این تیم تا لحظه آخر تو کورس خواهد موند و ایشالا قهرمان میشیم ...

واقعا از هر بازی تیم داریم لذت می بریم ... خوشحالم از این موضوع

14. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سند 8 تاییشونم رو کردن.

منتها نتونستن اینبار فوتوشاپ کنن جا تیم همایون،پرسپولیس بذارن.

البته بعیدم نیست از آقایون فوتوچــــــــــاپی در آینده نزدیک همچین کاری کندد
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 23-02-2016 at 19:45.

16. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سند 8 تاییشونم رو کردن.

منتها نتونستم اینبار فوتوشاپ کنن جا تیم همایون،پرسپولیس بذارن.

البته بعیدم نیست از آقایون فوتوچــــــــــاپی
    هواداراشون میگن این تیم همایون بهزادی بوده
    ما هم به پگاه هشت تا زدیم پس بگیم استقلال رو هشتایی کردیم؟
    متاسفانه باشگاه پرسپولیس منفعل عمل میکنه,باید جواب این صحبت ها رو با دادگاه حل کنه کاری که علی دایی با مایلی کهن کرد و الان مایلی جرات نداره به دایی تو بگه!
    بابا دروغ چرا ,4 تا بچه 18 ساله رو هم متوهم میکنین...

18. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حالا که شرایط تیم از نظر فنی اینقدر ایده آل هست اتفاقاتی مثل اعتصاب بازیکنان و یا مصاحبه دایی تبر زدن به ریشه خودمون هست ! به جای اینکه تمرکز فقط رویه بازی های پیش رو و پیشرفت و برطرف کردن نقاط ضعف باشه اتفاقات اینچنینی چی جز حاشیه و دور شدن از مسیری که باید داره؟ اگه قرار تیمی قهرمان بشه کل مجموعه باید دست به دست هم بدن؛ یعنی پرداخت ها طوری باشه که بازیکنان مجبور نباشن اعتصاب کنن یا با مصاحبه های حاشیه ای طوری برخورد بشه که مربی و بازیکنان درگیر نشن.

کاشکی این تیم ، قدر این هوادارها و شرایطی رو که الان دارن بدونن؛ یه ذره غرور ، یه ذره خود بزرگ بینی سرنوشتش ناکجاآباد هست. تیم نباید فراموش کنه که هنوز هیـــــــچ اتفاقی نیافتاده ! هر وقت قهرمان شدن اونوقت با غرور سرشون رو بالا بگیرن. ما به عنوان هوادار همین الان هم سرمون بالاست.

20. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •